Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Ízlések és pofonok. Szoktam mondani, hogy a trash metálnak is van közönsége aki szereti.
Rejtőt megfilmesíteni valóban nem egyszerű, de kis magyar szinten akárhogy is nézem szerintem hozza a többi Bujtor (Ötvös Csöpi) meg a Bud Spencer filmeket.Nyilván ha Jason Statham lenne senki Alfonz Guy Riche rendezésében az más benyomást keltene az emberekben.
-
totron
addikt
Mindmáig rejtély előttem, hogy az erőszak, mint olyan hogy tud ekkora néptrigger lenni. A ringben, ketrecharcban és az ott zajló mérkőzések látogatóinál értem, az olvasó, tévéző embernél nem (előzetesekbe is mindig kötelezően belekerül egy ütés). Emiatt Rejtőt is pronyónak tartom, tényleges érdemei mellett is. Az meg egy érdekes kérdés, hogy a mai korban hogyan venné ki magukat, milyen ívet futnának be művei. Feltételezve persze, hogy egy 2024-re adaptált formátumban és a megfelelő platformon jutna el a közönséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meghalt Benedek Miklós Fritz Teufel hangja és a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor apja.[Macskafogó -...
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- EA Sports WRC '23
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- One mobilszolgáltatások
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AliExpress tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest