Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrrr2
csendes tag
Üdv!
Nem hangulatkeltés végett, főleg, hogy jelenleg is a készülékeim nagyrészt almák, de van egy "érdekes" cikk, amit tényleg csak az olvasson el akit nem hat meg a dolog, mert eléggé szétszedik az új telót.
Szerintem minden mobilról lehetne ilyet írni, és ha jól látom pár készülékről született ilyen jellegű bejegyzés.Itt a link: http://www.clikk.hu/nem-az-iphone-x-lett-a-legjobban-sikerult-mobil/
-
villamos
őstag
Igazi kontár munka. Nem elég, hogy csiszolókoronggal esik neki, de még a satut sem rögzítette, persze hogy ferde lett.
-
Jövőre már nem lesz "revolutionary!"
-
válasz
dragon1993
üzenetére
És még engem basztatnak ha pózer népművészeti adagedénynek nevezem a usereket.

-
t72killer
titán
Mi ez a kontármunka kérem, ripityára törte a kijelzőt, BARBÁR! Szép simán, lassan, a szifont puha anyagba fogva kell dolgozni! Ja, és egy designos lyukat is lehetne gyémántfúróval a felső részébe aplikálni, hogy praktikusan nyakban hordható legyen a teló.
Látszik, hogy Dzsobsz már átigazolt és odafent tervezi a szifonokat...
-
bkercso
nagyúr
Én azért akkor már olyan satut vettem volna, amin van gumiréteg, hogy ne karcolja össze a telefont!
-
gilfoyle
őstag
Nagyon beteg.

De tényleg jobb így, sokkal egyedibb. -
dragon1993
addikt
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ha mögé nézel a soroknak akkor igaza van.
Azért jó a kivágás, mert a káva nélküli telefonok között is messziről látszik, hogy iPhoneod van. -
ncc1701
veterán
Lemezvágó olló jobb lett volna.
-
-
-igu-
veterán
Emberünk nem okos.
Védőkesztyű nélkül... -
törölt tag
Barbár tett.

Igaz, erről elfelejtettem kikérni a két, kalapáccsal, működés közben szétvert HDD-m véleményét.
Adatmegsemmisítés címén követtem el félholt lemezeken.

Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)