- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki még idetalál valamikor, és olcsó futárt keres
Vaterafutar.hu - Attól függetlenül fel lehet adni a csomagot, hogy regisztrálva lennél a vaterára. Kb. 1000 Ft körül jön ki egy utánvétel csomag, futárral szállítva.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #21 üzenetére
Helyesbítek. Olyan max 30kg lenne csak.
-
Speeedfire
félisten
Olcsó futárt keresnék. Ki mit ajánlana? Olyan 40-45kg-os csomagom lenne.
-
máyköl
veterán
DPD.
-
SzalaiG
addikt
Trans o flex
-
jooker82
nagyúr
Van olyan futárcég,megy 50 és 100kg közötti cuccot is szállit?? KB mennyiért viheti el belföldre??
-
koshmar
addikt
A DPD szerintem.
Ők hozták a laptopomat, meg öcsémnek egy 50 kilós csomagot, teljesen rendben volt.
-
mokus1
addikt
Mennyibe kerülhet a GLS-nél egy laptop feladás utánvét nélkül? 2000FT az az ár?
-
koshmar
addikt
GLS, PPS, stb.
-
Csepy
őstag
Csak és kizárólag DPD. Depóban feladom (úgy jóval olcsóbb), akkor belsöldre másnapra (délután 5-6 között feladva) 1.650.-. Netes követőrendszer is van. Ausztriába is csak ~2.500.-
Csak ajánlani tudom őket.ˇ
Regards: Csepy
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Németországi DHL Packstationnel volt már valakinek dolga ?
Kérlek írajtok privit fontos lenne. -
sagesz93
addikt
UPS a best(inkább akkor ha a világ másik végére kell küldeni pakkot
)
amúgy amik jók szerintem az a GLS és a DHL-el sem volt még bajom.
Meg van egy olyan cég hogy Sprinter, na ők már sokszor hoztak nekem csomagot, nincs velük se különösebb baj.
Mondjuk én már küldtem 50k értékű pakkot postával, természetesen fullos csomagban, az volt akkoriban(2010-ben) 1980ft. Postával sem volt még nagy bajom, de én mindent ajánlva, elsőbbségivel küldök. -
zed1983
őstag
Royal kilőve nálam!
A kifizetett 200k-s notebookomat másnak kézbesítették, egy bűnözőnek, aki csak annyit mondott neki, hogy én küldtem...
-
elég sok dolgot küldtem postán, de különösebben nincs vele gondom.
amire mindig figyelni kell hogy ajánlva vagy csomagként kell feladni
és nagyon jól becsomagolva.futár nyilván gyorsabb megbízhatóbb de drágább is.
-
Shad0w
senior tag
El akarom adni a laptopomat, de az normális, hogy 3-4 ezer a futár utánvéttel? Az online boltok hogy oldják meg hogy ~1000 Ft-ra jön ki?
-
blueMerle
veterán
Hadd osszam meg veled mai tapasztalatom a Magyar Postáról, aztán majd döntsd el hogy kivel szeretnél szállítattani.
Párom rendelt egy webshopból két italt, lényegtelen hogy mi a céljuk. A csomaghoz mellékelve volt továbbá egy tea és 2 magazin is. Mivel nem rendelkezunk magyarországi lakcímmel egy kedves ismerosunk vette átt és fizette ki a csomagot. És most tessék hátradolni:
A két italból az egyik teljesen osszetort szállításkor. A postások gondolom észrevették ezért a csomagot felbontották, errol jegyzokonyv is készult. Az osszetort ital uvegdarabkáit becsomagolták nejlonba!!! a másik épp italt szintén, ám azt már fóliába, ragacsosan mivel a másik ital ugye kifolyt. A tea is teljesen átázott, továbbá a két magazin is. Oké, azt mondom elofordul hogy valami odakoccan szállításkor, ezzel minden rendben volna. CSAKHOGY!
Ahelyett hogy a címzettnek kuldték volna vissza a tértivevényes csomagot, szépen újracsomagolva kikézbesítették és kifizettették!!!!! A postás egy árva k...a szót nem szólt arról hogy a csomagot a postán újracsomagolták és sérult, a postai jegyzokonyv cselesen a címke alá volt rejtve nejlonba nehogy észre legyen véve. Miután a teljes ár ki lett fizetve, csomag átvéve szólt az ismeros hogy itt a csomag. Mikor átmentunk jottunk rá, hogy a Magyar Postai dolgozók nagy része NEM RENDELKEZIK GERINCEL!
Az utolsó dolog legyen a Posta, amivel kuldod a cuccot. UPS, GLS vagy bármelyik futárcég legyen amivel kuldod.
-
kbencee
aktív tag
GLS, Budapesten belül pedig a Runner. 4 éve velük intézem az ilyen dolgokat (szinte naponta), a legmegbízhatóbb és a legjobb cég a piacon
-
hdman
őstag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
Igaz...
Meg valamennyire vigyáznak is a csomagra, amikor a tvmet hozták, lementem segiteni neki cipelni, és láttam, h szépen ki volt ékelve, és ki is volt kötve. Nem csak be volt oda b...va a többi közé.
-
Peter Kiss
őstag
Ez a telefonos jelzés is nagy előnye a futárnak, nekem is szólt, mikor késett (útfelújítás), meg alapvetően eddig mindegyik futár jó arc volt, nem olyan, aki utálja a munkáját, meg beleszarik mindenbe (pontosabban a csomagba).
Plusz az ügyfélszolgálat is sokkal jobb, mint a postánál. Ugye a futárszolgálatok között verseny van, így kötelező a maximumot nyújtania mindenkinek, aki első akar lenni. Postánál nincs ilyen, az posta, állami, 0 verseny. -
hdman
őstag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
+1 a futárra, és a royal sprintre esküszöm: psp, xbox, lcd tv, telefon, mind hibátlanul, és telefonált is előre, hogy mikor jön, utána még egyszer, hogy késni fog fél órát.
Amikor al kartam adni a psp-met, felhivtam őket, hgy helyzet van, 15 perc mulva a pali vitte a csomagot
-
Peter Kiss
őstag
UPS
Egy nappal korábban meghozták a gépem, mint ígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy számomra elég nagy értékű (50k) cuccot kellene vidékre juttatni max másnapra. Valahogy inkább egy futárszolgálatra...
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest