Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabex.ex
csendes tag
Hali mindenkinek!
ctek 5.0 -hoz adnék pár képet, meg egy kis hozzászólást. És ha valaki úgy dönt, hogy ilyet vesz egy kis segitség is képekkel. -
Gabex.ex
csendes tag
Remélem segítettem a képekkel. Ha majd mérek még teszek közzé fotot is.
-
Gabex.ex
csendes tag
Nekem bekapcsolva cicergő sipolo hangot ad ha közelébe hajulok. Akkufüggő meg program. De gondolom az elektronika fütyül. Nektek is hallani valamit? ctek 5.0
-
Gabex.ex
csendes tag
Egyenlőre a töltést szépen végzi.
-
Gabex.ex
csendes tag
Ha valakit érdekel , az előző optimate2 12v/0,8A töltőm eladósorban priviben lehet érdeklődni.
-
Gabex.ex
csendes tag
válasz zsozso710711 #923 üzenetére
Szobahőmérsékleten. De valamennyit változhat.
-
Gabex.ex
csendes tag
válasz zsozso710711 #923 üzenetére
Két különböző mérőműszerrel mértem és az egyik 0.04V-al többet mutatott, úgyhogy egyenlőre még azt mondhatom hogy a zizegésen kívűl jó a töltő. Recond módot tesztelem várom h emelje a feszt de még nem tette.
[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
Milyen anyagból lehet a ctek 5.0 továbbfejl. burkolata? Olyan mintha az alja műanyag az oldala meg alu lenne. vagy műanyag az egész?
-
Gabex.ex
csendes tag
Érdekes h a ctek 5.0 fejl. verzió jóval olcsóbb mint elődje + ingyen posta meg csati ... ?...
-
-
Gabex.ex
csendes tag
Ctek 5.0 eddigi tapasztalat:
Régi akkuk ill. valószínű cellazárlatosnál ill. mélykisütöttnél megtölti, de hibát nem jelez. Egyedül a cicergő nagyfrekis hang az ami hallható ilyen akkuknál.
Normál jó akkunál kocsiban töltve kint ilyen időben (4.led viágít) 14,5V-al tölt. Feltöltött állapotban (7) 13,7V tartja a feszt. Csatit levéve 13,1V. És a töltő töltés közben nem cicereg.[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
Extol 4A ha valaki keresné...
http://www.szerszamok-webaruhaz.hu/extol_premium_intelligens_akku_tolto_4a_dc_12v6v_8897300
Bár a carstel dupláját tudja ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
válasz zsozso710711 #965 üzenetére
Hol lehet meghallgatni hibás ctek hangot?
-
Gabex.ex
csendes tag
válasz zsozso710711 #967 üzenetére
ok. kössz a tippet
-
Gabex.ex
csendes tag
Carstel 8A itt kapható:
http://neoalkatresz.hu/termek_oldal/htmls/?cikkkod=T01.80.028+%2AFO -
Gabex.ex
csendes tag
Ha ez a töltő-karbantartó típus akkor igen, bár viszonyitási alapom nincs mert csak opt2-m volt de az tette a dolgát. Bár úgy látom a tél elmúltával mindenhol csökkentek az árak, és tényleg ott a legolcsóbb. Ha megvennéd írj tesztet, hogy kocsiban tényleg nem emeli meg a feszt meg stb.... A cétek mellett még annyi szól h a töltési folyamat ránézéssel látható meg vízmentes csatija is van (+ledes is) és sok kiegészítő van hozzá. És ingyenes szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
Így igaz.
Sima illetve téli töltésnél simán bennhagyható, de recond módnál a gázképződés pezsgés miatt nem tenném. Bár irja h érzékeli de a hibák elkerülése végett inkább ne! -
Gabex.ex
csendes tag
válasz kisbalazs83 #1017 üzenetére
Hali. Ha jól látom szellőzik az aljánál?
(nem zárt)
Lécci mérési teszteket is.[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
válasz zsozso710711 #1098 üzenetére
Kicsit elszállt a picikém az árakkal
-
Gabex.ex
csendes tag
Sajnos el kell keserítselek, az 5.0 sem ismeri fel a hibás cellás akksit. Volt egy 2 éves akkum, rányomtam recondot egész éjjel pezsegtette a cellákat kivétel eggyet. Reggelre zöld volt. Be a kocsiba indítás....... kuka méhesnél 1100-at adtak érte Tökéletes töltő én is szeretem pláne télen sokat segít. Van még mit fejleszteni rajta. Remélem egyszer eljön az a széria is ami felismeri. Egyszó mint 100 ,simán megtölti a rosszat is csak sza_t se ér. Simán ajánlom mindenkinek, én csak kifogtam egy hibás akkut. A recond más akkuknál bevált , kezelés után erősebb lett az akku és tartotta a feszt. Ha tudod, hogy hibás az akku ..inkább dobd ki, ne terheld vele a töltőt semmi értelme csak magadat szivatod.
[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
Nem tudni, hogy van-e jelentősége de jártam kicsi üzletben ahol akkukat árulnak.-Nappal nyitvatartási időben mindenféle kis töltőről töltögettek többféle akkukat.- 4-5 töltő is ment egyszerre. - Már vagy fél év is eltelhetett mikor a napokban este jártam arra, zárt üzlet sötét ablakok, bekukucskáltam és lám egy ctek töltő folyamatjelzője világított a polcon. (semmi más) Megerősített abban hogy jól választottam ...
[ Szerkesztve ]
-
Gabex.ex
csendes tag
Sziasztok. Megosztanám tapasztalatomat hátha másnak is segít. Fiat punto 2 ha több kütyü van a kocsiban akkor kicsi akkutálca kiszed nagy akku berak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest