Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• darál0w

Jómunkásember

válasz ArchElf #34 üzenetére

bnőm is most szenved egy szandállal...

megvette ~6K fölött juniusban az Officeban. junius végén már vissza kellett vinnie, mert kettévált a talpa...simán javíthato.

erre jött a papír, hogy nem javíthato, hanem LEVÁSÁROLHATO. mindez 3 hetet vett igényben máluk, azaz már lassan augusztust írtuk. bnő bement, majd mondta, hogy egy ugyan olyanra szeretné levásárolni, de ekkor már 3K körül volt a szandál, ileltve mérete nem is volt, ezért egy másik boltbol átkérették. ujabb 1 hét telt el.

bnő bemegy. ott a szandál. mondja, hogy oké, jo lesz később kiderült, hogy hibás egyébként..., és akkor még választ valamit, mert ugye nem csere, hanem levásárolhato.

ők meg csodálkozva kérdezték, hogy ugyan miért, amikor ugyan az a szandál :D

bnő elmagyarázta nekik...tisztában van a dolgokkal, mert ő is ruházati boltban dolgozik...viszont nem fogták fel a dolgot. kicsit ideges lett, majd eljött. elmesélte nekem, én meg letisztáztam vele a teendőket.

másnap boltba vissza. kiselőadás előad. nem fogadták el. panaszkönyv elő. beírt. jött a válasz, hogy nincs igazunk.

boltba megint be, panaszkönyv megint elő, majd fogy.védelembe be.

várjuk a fejleményeket...1 hete történt a bejelentés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés