Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Nyilván nem arra gondoltam, hogy legyen 20 perc a bootup, de a másodperc-mizéria kapcsán nagyjából az jut az eszembe, hogy még az ikonok design-ja is jóval fontosabb kérdés, mint ez
Ofkorsz megértem, ha valakinek ezzel gondja van, ettől függetlenül az esetek nagy százalákában továbbra is e-penis pumpálásnak tartom az egész marhaságot. Nálam kb. 80 másodperc a bootup, de elgondolkodom, hogy mennyire lenne boldogabba az életem, ha mondjuk 40 lenne. Vagy esetleg annyi sem, hanem instant. Ha már 80 másodpercem sincsen, akkor másra sincs időm, ergo a gépet sem kapcsolom be
-
Morden24
nagyúr
Tudom, hogy ezért én leszek a barom, de most komolyan, ki a francot érdekel, hogy hány másodperc alatt indul el a rendszer? Sosem értettem meg, hogy hogyan siethet valaki annyira, hogy másodpercek számítanak neki... mi a franc, mindenki titkosügynök rajtam kívül, meg ipari kém, és a rendszerboot miatt buknak le adatlopás közben?
Azon meg végképp csak röhögni tudok, hogy vannak "bootversenyek" is, ezek szerint. Ettől lesz aztán nagy a virtuális fütyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest