- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
Melyik a legjobb TWRP?
Van stabil? -
oba
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes mostanában venni ezt a készüléket? Ha kínai webshopból veszem EU raktárból akkor gondolom az itthoni (Wayteq?) garancia ugrik.
Illetve összességében mennyire vagytok elégedettek a telefonnal? Van valami zavaró nyűgje? Játékon kívüli mindennapi használat során mennyire fluid? Gondolok itt böngészésre, facebookozásra...stb.
Köszi!
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2492 üzenetére
Megy a 4g hivás közben, ezek szerint akkor jo a volte
Köszönöm!
-
válasz
leslieearth #2490 üzenetére
Így van.
De egyszerűen kideríthető.Hívj fel valakit, és ha nem 4G-t ír hívás közben, akkor nincs VoLTE.
-
leslieearth
tag
válasz
Viktor0610 #2488 üzenetére
szia!
ha nekem telekomos kártyával aktív szolgáltatás mellett sem látszik ott semmi, akkor ezek szerint nem használja a telefon a volte-t?
gyári global rom van fent -
-
attak79
tag
válasz
Viktor0610 #2484 üzenetére
Nálam szerintem az nincs is bekapcsolva,legalábbis nincs fönt az ikonja.
-
-
Klown
aktív tag
válasz
attak79 #2481 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy többen hasonlóval küzdünk...
Nálam a legfrissebb EU Rom van fent. Mondjuk én egyedül a hívást vettem észre, SMS-t nem nagyon használok, ezért nem tudom biztosan. A netes dolgok mennek. (Messenger, Viber)
Sajnos megoldást én se tudok, csak, hogy pár naponta újraindítom a készüléket.
Üdv: Klown
-
attak79
tag
Sziasztok!Olyan probléma merült fel ismét,hogy bizonyos időközönként nem jönnek meg az smsek, hívások se, újraindítás után özönlik minden... Mi lehet a gikszer?Gyári,mókolatlan rom,voda feltöltőkártyás vagyok.
-
lfarkas
aktív tag
Melyik PC programot használjátok a Poco biztonsági mentéshez és visszaállításhoz?
-
Jabby
őstag
válasz
Fuvaros #2471 üzenetére
A Goboo a Poco hivatalos partnere, mint ahogyan pl. az Aliexpress, s az Amazon.
A bolt 100% garanciát vállal, hogy minden termékük eredeti, 24 órán belül útnak indítják a termékeiket spanyol raktárból, a 2 év garancia igénybevételéhez Spanyolországba kell a telót visszaküldeni, nem pedig Kínába. -
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok. Új trójai terjed a csomagküldő szolgaltatasokra hivatkozva. "Csomagja megérkezett" vmi ilyen szöveggel és felajánlja az app (pl Fedex stb) letöltését. Ezt nem szabad !!! (A rádió is bemondta ezt a hírt) ha mégis letoltik, akkor települ a trójai. Gyári visszaállítást javasolnak. Kérdésem: újra be kell lakni a mobilt vagy van más lehetőség is az adatok, appok és beállítások pontos visszaállítására? Köszönöm és figyeljetek oda !
-
-
Fuvaros
senior tag
-
válasz
novoszath #2469 üzenetére
Nem tudom, milyen keresőszavakkal kerested, de Google keresés, első találat.
-
novoszath
senior tag
orange fox recot nem talalom sehol a telohoz esetleg linket kerhetek hozza?
-
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2465 üzenetére
ebben lehet v.mi mert miutan felrakom es hibaval elszal utanna mikor ujra inditom a telot utanna kezdodnek a random restartok es csak a telo gyari viszzaalitasaval szunik meg a problema ki erti ezt....
-
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2466 üzenetére
Igen, másik alkalmazás megoldja/megoldotta, csak az a furcsa, hogy a Note4-en ugyanez a verzió gond nélkül működik ugyanezzel a TV-vel.
Illetve még keresem az igazit, a MiRemote-ben a letisztult, egyszerű felülete tetszik, szemben pl a teljes távot lemásoló alkalmazásokkal. -
-
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Infrával kapcsolatban lenne kérdésem.
Nektek működik rendesen?
Olyan érzésem van, mintha nagyon gyenge lenne, illetve egy LG TV-vel nem is megy rendesen. Úgy tűnik, hogy mindig dupla parancsot küld, pl a némítás soha nem sikerül, mert némít majd azonnal vissza állít, csatornát is kettesével lépked.
A rendszer (még) mókolatlan gyári ROM, MIUI Global 12.0.8, Stabil, QJGEUXM, a Miui távirányító 6.0.4G.
Ami érdekes, hogy a régebbi Redmi Note4 (Mido) telefonon ugyanezzel a verzióval tökéletesen működik. (bár a rom ott egy xiaomi.eu 10.2.2, még android 7 alapokon)
Próbáltam frissíteni, Playen nincs másik, APK mirrorról találtam egy 6.0.6 verziót, de az se jó.
Találkozott már valaki hasonlóval, illetve tudtok megoldást? -
Klown
aktív tag
válasz
novoszath #2458 üzenetére
Szia!
Restart-olni nem szokott. Viszont ez az anomália megvan, hogy egyik SIM-ről se tudok hívást fogadni, indítani. A vonal felépül, de se engem nem hallanak, se én a túloldalt. Először azt httem, hogy a DIGI-s VoLTE kavar be, úgyhogy azt kikapcsoltam, de nem. Egyedül az újraindítás segít. Kb. hetente eljátsza ezt, s roppant bosszantó!
Pont, hogy eddig tökéletesen meg voltam elégedve a telefonnal, egyedül annyi bosszantó bug volt, hogy nem nyitotta le a legfelső pop-up értesítéseket, csak ha a lefelé nyílra kattintottam, de ezzel könnyen együtt tudtam élni. Viszont ez a mostani már tényleg bosszantó, a használhatóság rovására megy!
Annyi még, hogy az enyém Android 10 alapú. A SafetyNet check-en nálam simán átmegy. Olvass vissza, hogy mit kell vele csinálni, írtam róla!
Részlet a doksimból, amit feltöltöttem:
9.) A menüben kikapcsoljuk az automatikus frissítést és engedélyezzük a MagiskHide funkciót.
10.) A modulok közé telepítsük fel a következőket:
o Busibox for Android NDK
o MagiskHide Props Config
o Universal SafetyNet Fix (v1.1.1) – Ezt safetynet-fix-v1.1.1.zip-ből kell kézzel feltelepíteni.
11.) Újraindítjuk a telefont.
12.) Belépünk a Play Áruházba -> Menü -> Play Protect -> Jobb felső sarokban fogaskerék -> Kikapcsolod a két lehetőséget (Alkalmazások átvizsgálása a Play Protect segítségével, Káros alkalmazások észlelésének javítása)
13.) A MagiskManager-t rejtsük el átnevezéssel, mert bizonyos alkalmazások érzékelik a MagiskManager-t, hiába van beállítva rájuk a MagiskHide opció:
Settings (fogaskerék) -> Hide MagiskManager -> Írd be a MagiskManager új nevét (pl. Sudo Manager) -> OK
14.) Ezek után a MagiskManager-t már az új nevén fogod megtalálni. (Érdemes az a beállításokban az Add shortcut to homescreen-re kattintani, hogy létrehozzon a nyitóképernyőre egy ikont hozzá.)
15.) Ellenőrizzük le, hogy jók lettek a beállításaink. Check SafetyNet-re kattintva Success! felirat és két pipa kell, hogy fogadjon minket.
16.) Vegyük fel a MagiskHide-ba azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem szeretnénk, hogy lássa, hogy root-olt a telefon. -
novoszath
senior tag
ismet erdekes anaomaliat csinal a telo android11 re nem birom fel rakni a TWRP-t hibaval elszal mikor felakarnam oldani hogy lassam mikor meg ujrainditast nyomok hogy recoba induljon ujra akkor meg a gyarit adja vissza
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy rootolt telon milyen progikat erdemes hasznalni? mit kell csinalni hogy a safty net biztosagi ellenorzesen at menjen? a titanium backup progi folyamatosan hibateszlel es le all
van v.kinek mukodo verzioju titaniumja ?
-
sancika43
csendes tag
válasz
H2o-pok #2456 üzenetére
Szia.
Az a baj hogy használok más app okat is aminél fontos az azonnali értesítés,mert ha nem hallom lemaradók valamiröl.
Az utóbbi 5-6 évben csak Huawei teloim voltak és egyik sem így müködött mindig jelzett a teló,söt különbözö hangokat lehetett hozzárendelni. Ennél pedig egy kalap alá veszi az összes értesítés hangjelzését. Ez nekem gáz.
Egy P30lite cseréltem le erre. -
H2o-pok
senior tag
-
sancika43
csendes tag
Sziasztok.
Van nekem ez a kis csoda készülékek de problémába ütköztem.
Ha fülesre van téve a teló akkor az értesítéseknek nincs hang jelzése a telefonon. Csak ha hívás érkezik akkor csörög,de sem email se Viber se Messenger nél csak a fülesen van visszajelzés. Tudna valaki segíteni hogy tudnék hangot varázsolni a telora.Mert nem mindig van a fülembe.
Ha nem sikerül akkor lesz egy eladó pocokfon.😄 -
Klown
aktív tag
Igen!
Pont ezt akartam írni én is!
2 hete jelentkezik ugyanez! Mocsok bosszantó!Én azóta vettem észre, mióta a legújabb EU ROM (V12.0.8.0.QJGMIXM stabil) van a telón. De nem mondom 100%-ra, de előtte tutira nem csinálta!
Van rá valami megoldás? Ismert bug?
Üdv: Klown
U.i.:
SIM1: DIGI
SIM2: Telekom
VoWifi és VoLTE kikapcsolva -
Jakuu
őstag
Tok felesleges megvenni azert mert ujabb proci kerul bele. Nem tudja ugyanugy az 5G-t es nem Amoled kijelzos lesz.
-
S.O.S.
senior tag
Köszönöm a teszteket !
Én még az elején készítettem többet is amikor megvettem.
Frissen 280 körüli eredmények jöttek. Azóta persze lehet ,hogy csiszoltak rajta valamit és már közelít a reklámban mutogatott értékhez !Nekem is vant fent opera majd inkább azon próbálok böngészni. Azt a sok hírt amit a google böngészője mutat a telefon bal első oldalán azt valahogy elő kell varázsolnom..
-
-
novoszath
senior tag
unicredit bankos appnal nem tudom bealitani az nfc-s fizetes nincs ilyen lehetoseg...
-
gombasm
aktív tag
Hát az nem árt, ha elfelejted a chrome -ot, annál csak jobbak vannak.
Egy ideje már én operát használok, kisebb, gyorsabb és nincsenek fagyások. Plusz ami nekem nagyon lényeges: korlátlanul lehet zoomolni a weboldalakba és oldalra tördeli a szöveget. Egy bizonyos kor felett ez fontos!
Az antutu mizériához pedig egy adalék:
Nem biztos, hogy megáll az 282e -nél... Igaz ez sem 300, de már majdnem
.
Azt hiszem hogy ez nem miui, hanem a 11 alapú arrows os alatti érték, de azóta a 11 alapú miui -n hasonlóan gyors a cucc. -
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2436 üzenetére
azt nem ertem hogy fel rakom a custom recot az alol feltelpitem a romot es mikor ujra be lepnek a recoba a gyari van rajta ez mitol lehet hogy nem tartja meg a customot?
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Fuvaros #2437 üzenetére
Szia !
Te lehet egy jövőheti újságot néztél?
A viccet félretéve én most próbálok másik böngészőt.
Csak sokszor szoktam a telefon legelső oldalán a google híreket nézni és ha abból nyitok egy másik hirdetést sokszor fekete képernyő fogad.ilyenkor mindegy mit nyomkodok próbálok visszamenni nem reagál a telefon. Olyan 8-10 másodpercembe kerül mire válaszol valamelyik gomb érintésére. Ilyenkor nagyon be szoktam rágni...
-
Fuvaros
senior tag
a telo múlt héten 60eFt volt, most 72...ingadozik szépen
-
-
novoszath
senior tag
android11 el random restartol a telo
-
S.O.S.
senior tag
A családban csak egy kínából jött teló van ami az enyém.
A többi hazai vásárlás ! A régebbi LG G4 telóm is ezt csinálta ..sajna.
Egyébként nem lehet probláma ha globál verziós telefonként árulják !
De ezt a jelenséget csak falun csinálja.Városban semmi baja nincs !
De a telón megy a 4G rendesen 70-80 Mbit .De a hálózatnak nincs köze az internethez gondolom. -
S.O.S.
senior tag
Ha lenne felesleges pénzem akkor már bepereltem volna a céget .
Én legalább is a telefon teljesítménye miatt vettem meg a készüléket.
Verték a mellüket ,hogy a Snapdragon 732G mennyivel jobb az elődjénél.
Mint kiderült semmivel sem !!!!
281.000 antutu megállítsa. De akkor a reklámba miért van 300K ?
Van több teló is a családban ami max térerőn nem cseng ki !
Kapok egy sms-t ,hogy kerestek..haha . Ezek olyan bosszantó dolgok.
Ezzel kapcsolatban forumokon más telóknál is észrevették ezt a jelenséget! A szolgáltató szerint mindenkinek szar a telefonja..hahah
-
S.O.S.
senior tag
Egyébként nem vagyok elragadtatva .
Néha lefagy lassan vált pl google böngészőből át ha rákattanok egy hirdetésre. Olyankor fekete marad a háttér és szinte semmilyen gombra nem reagál ! Ez nem tudom mitől lehet mikor minden eredeti rajta.Nem volt hozzápiszkálva.....hm+ a 300.000 antutu pont is egy nagy hazugság! Soha senki nem tudta elérni !
-
poirot
őstag
Egy fél órája hívtak, tök süket volt a teló, utólag kiderült, hogy engem sem hallottak. Többszöri próbálozásom volt, egy másik számmal is, ott is néma csend.
Újraindítottam a telefont és megjavult.
Tapasztalt ilyent már valaki? -
H2o-pok
senior tag
Elköszönök, mivel megjött a redmi note 10 pro. Annyit már észrevettem, hogy térerőben ez sokkal jobb. Könnyebb is és jóval vékonyabb.
-
Faby
senior tag
válasz
aprokaroka87 #2420 üzenetére
Igen, Blokada van addig, míg nem tudom nyitni a bl-t, és nem lesz root.
Blokada nélkül se engedi, kipróbáltam, csak a kép készítésekor épp aktív volt.
Inkább az lesz a megfejtés, hogy túl nagy a "távolság" a két rendszer között, 3 Android verzió (7 -> 10) és 2 Miui főverzió (10 -> 12) már sok a rendszernek.
Úgyhogy marad a kézzel beállítgatás... -
Faby
senior tag
Üdv!
Megérkezett nekem is a teló, szuper, el is kezdtem az átköltözést, rögtön egy kisebb fennakadást tapasztaltam.
A Google viszonylag sok mindent felrakott, de MiCloudból nem tudok sehogyse visszaállítani mentést.
Pedig írja, hogy ott van két mentés (egy az aktuális Redmi Note 4 amiből szeretnék visszaállítani dolgokat, egy meg egy régebbi teló), de amikor a visszaállításra nyomok, azt írja, nem található mentés.Mi lehet a gond?
A Note 4 (Mido) mentése xiaomi.eu 10.2.2.2, a POCO meg Miui Global Stabil 12.0.8 QJGEUXM.Korábban a Mido-ról készített mentést simán vissza tudtam állítani a Mi 9T-re, és vica-versa, most nem megy.
-
headhunter
addikt
Poco X3 NFC 6/128 Global telefonra, melyik romot érdemes feltenni az alábbi igényekhez?
1. OTP SmartBank
2. CIB Bank
3. Aliexpress
4. Digi VoLTE ,VoWIFI
5. Netflix 1080p vagy "4K"
6. NFC fizetés
.
.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Milyen alkalmazásokat érdemes egyből eltávolítani? ("gyári")
Legjobb appok POCO X3-ra? (Fotó, videó, stb...) -
toga77
tag
Sziasztok!
Nekem másfél hete van meg a telefon, nagyon meg vagyok vele elégedve. A már fentebb említett A11-es frissítéshez nem kell most már bl-t nyitni, gondolom béta státuszból stable lett. Most frissítettem kb. 5 perce, tesztelem a rendszert. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2413 üzenetére
Pedig ilyen esetben érdemes a teljes gyári gyalu !!!
Volt már rá példa, hogy valami beragadt a régi rendszerből, s csinálta a csudát.....
De ezt mindenki saját maga érzi...dönti el... -
-
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2406 üzenetére
Szia!
Ezekről a beállításokról tudnál "szájbarágósan" írni ? Mit, hol, stb. Köszönöm. -
Boba11
csendes tag
válasz
szegabapuci #2405 üzenetére
Hali.Én is Erstés vagyok, első nfc telóm de nekem tökéletesen működik, már lassan fél éve.Már csak nfcvel fizetek eddig még csak 1 alkalommal volt hibás fizetés amikor nem fogadta el a terminál.Én mindig belépek az appba és úgy fizetek vele.
-
fradi81
veterán
válasz
Teljesen jó a gyári átlagos felhasználás mellett.
-
válasz
Budapest Bank app, tökéletes.
Csillió alkalomból asszem 2 volt, mikor gond akadt.
Persze, MIUI-akkukímélő kikapcsolva, automata indulás bekapcsolva, a biztonság kedvéért lelakatoltam az alkalmazásváltóban, plusz az Egyéb engedélyek részen az NFC-vel, háttérben futással kapcsolatos engedélyek szintén megadva. -
szegabapuci
tag
Sziasztok! Az NFC izetés nálatok hogy működik? Nekem elég sok probléma van vele, pedig minden rendben be van állítva Erste bankos vagyok, fel van telepítve a Mobile pay app is, de csomószor hibára fut, amikor fizetni akarok vele.
Másik kérdésem, hogy a telefonon lévő gyári fólia, mennyire védi jól a kijelzőt? -
f1RmW4r3
csendes tag
Kicsit dolgozni kell érte, de megy.
Itt egy leírás a teendőkről.
A telefonban van magyar modem profil, azzal tökéletesen megy. Valamiért nem rendeli hozzá automatikusan a DIGI-s simhez (Telekomoshoz pl. igen). -
ÁrPi2
senior tag
Egyébként megy ezen a Digi- VoWifi?? RN9pro-ról akár váltanék is..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2400 üzenetére
Szerintem is bl nyitás kell !
Ha nem kellene...minden lopott telefont gyári állapotba lehetne hozni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Nioh 2 (PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest