- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én se túlzottan, ill. az elején belenézegettem, hogy be lehet-e tenni topik összefoglalóba. Kicsit szomorú is a dolog, mert főarcherként kíváncsi lettem volna a véleményedre és kéklufiére is, mint exarcheréra, hogy azok a scriptcsomagok az ArchmergeD-ben szerintetek is egész korrektek-e, mert szerintem azok. Maga az alaprendszer az, amit nem tudok megítélni. Szerintem ez így eléggé közel áll a pure Arch felrakásához, ha erre rábólintotok, azt köszi, mert egy rendes Arch installra soha nem lesz elég kitartásom. (Frawly ellenvéleményét ismerem már.....)
Tudom, hogy ez sem ideillik, nem is Gentoos téma, de most így előhozta magát.
Az LM YT cha csak annyiban jött ide, hogy a videátor csinált egy disco csoportot (másokkal sajna összefogva) és erre hivatkozott az elején a hozzászóló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Bundle topik
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Video konvertálás
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest