- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Rusher
őstag
Lemaradt a hármas elől egy egyes halóó.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grat

-
olly
aktív tag
Oh köszönöm szépen

-
Expulso
tag

gratulálok a nyertesnek!
-
tupacamaru
veterán
Grat, de itt valami bunda lehet hogy nem én nyertem.

-
bullseye
addikt
Grat a nyertesnek! Meg még egyszer az akciónak is...
-
Expulso
tag
Csatlakoznék a játékhoz!

-
arfer
senior tag
Én is jelentkeznék
Köszönöm! -
Orias
csendes tag
Én is jelentkeznék. Köszi!
-
vhunor
őstag
Szia, én is jelentkeznék!

-
budo82
tag
Erre jelentkeznék én is!
-
Crytek
nagyúr
Jelentkezek én is!
-
bullseye
addikt
tisztelettel jelentkezem
-
Youri
veterán
nem mellesleg a trial megszűnt az IGN Primon
-
kmisi99
addikt
jelentkezem
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Erre Én is jelentkeznék. Köszi.

-
tupacamaru
veterán
Na erre már én is jelentkezek.

-
cskamacska
addikt
Én speciel örülök az adakozási kezdeményezésednek, örök hála neked.
Csak gondoltam megemlítem, hogy az se feltétlen maradjon ki a jóból, aki nem nyer most kódot.És ha már közérdekűség, aki regisztrál IGN Prime-ra, de nem akar rá ténylegesen előfizetni, az ne feledkezzen el a szolgáltatás lemondásáról, mert a futamidő végén kérdés nélkül vonják a havidíjat.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ez mind igaz , viszont nem mindenki él ezzel a lehetőséggel , van aki nem tudja , van akinek nics hitelkártyája , vagy pay-pal -a. (lásd mennyien jelentkeztek csak eddig) Én pedig ezeknek a jelentkezőknek tennék egy szivességet. Amugy is , senkinek sem kerül semmibe.

-
cskamacska
addikt
Aranyos. Mondjuk mielőtt egymást taposni kezdenék a jelentkezők, megsúgom hogy az IGN Prime 7 napos próbaidejéhez ingyen jár a kód. Illetve van Dawn of Fantasy, Rochard Steam kulcs, és King Arthur Steam kulcs is még nekik raktáron.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
-=Vacsek=-
senior tag
ha lehet én is jelentkeznék
-
Youri
veterán
Hogyan tudnék erre jelentkezni?

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Dióhéjban igen , viszont azok a feltételek CSAK a steames játékokra vonatkoznak. Pl erre nem. Ide bárki jelentkezhet.
Aztán később ha megtetszik a móka , TE is ajánlhasz fel játékot sorsolásra. -
westcoastog
veterán
Bocsi lemaradtam, olvastam az indító írást de nem sikerült felfognom. ez mi ez?

Tehát ha van 10 játékom és egy szakállas accountom akkor ha jelentkezgetek random sorsoltok mindig valamit?
-
Polllen
félisten
Naná, hogy jelentkezem

-
HS 2142
őstag
Ez érdekesen hangzik! Jelentkeznék én is.

-
8zabi
őstag
jelentkeznék
köszi

-
BigBlue69
őstag
Huuh erre még én is

-
olly
aktív tag
Én is jelentkeznék ha lehet
-
SityiSXT
őstag
Ez ám a nyeremény! Jelentkeznék.
-
hjanos1
senior tag
jelentkeznék
köszi a felajánlást

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 05.05
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)