Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcee
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Boldog születésnapot és sok erőt, sikert kívánok a magánéletedhez és a Bluegift közösséghez egyaránt!
Hidd el nagyon sokan vannak, akiknek ilyen-olyan okokból nehéz az élet. Nekem szerencsére megadatott, hogy 25 éves koromig tanuljak, mellette csak diákmunkáztam, mert azért nekem is voltak igényeim. Most 28 vagyok, dolgozom, öt éve van párom is, de lehetőségünk sincs, hogy külön lakásba költözzünk, mivel ahhoz mindkettőnk fizetése kevés, így hitel felvétetéről nem is álmodunk...Van egy szám, amit ha meghallgatok mindig erőt és hitet ad a jövőre nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASUS notebook topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Revolut
- Formula-1
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hidd el nagyon sokan vannak, akiknek ilyen-olyan okokból nehéz az élet. Nekem szerencsére megadatott, hogy 25 éves koromig tanuljak, mellette csak diákmunkáztam, mert azért nekem is voltak igényeim. Most 28 vagyok, dolgozom, öt éve van párom is, de lehetőségünk sincs, hogy külön lakásba költözzünk, mivel ahhoz mindkettőnk fizetése kevés, így hitel felvétetéről nem is álmodunk...