- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
hegeanabol #90 üzenetére
jah nem, persze sokféleképp lehet, írásommal arra akartam rávilágítani h rezgéscsillapítással lehalkul a vinyó
-
hegeanabol
aktív tag
Nem olyan rossz ez se .
Nekem egy barátom másképp oldotta meg a hangos winchester problémát
Fogott egy régi cd olvasót . Ki belezte . Fogott egy parafa lapot , méretre vágta , rá ragasztotta ...arra pedig gumi padot .....a 4 sarkára ...és arra ment rá a vinyo .
És utána a tetejét vissza rá .Nekem is adott egyet
tényleg el nyelte a hangot .....
De a tied az valamivel könnyebb
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #88 üzenetére
hát ezt a puddingot kihagyom, egyelőre a tápventim a leghangosabb(az se vészes), úgyhogy miután azt átszereltem, utána jön az a rész hogy hajnali 3-kor mikor tök kuss van, kint sincs semmi forgalom, akkor hallgatózok
de egy ilyen cucc tutira emeli a hőmérsékletét, és nem örülnék az adataim elvesztésének, és ráadásul fizetek is, mindenesetre nyugodtabb nem leszek
ha jól láttam szivacsban van, és azt körülveszi egy fémdoboz, tök logikus h nem tudja leadni a hőjét
-
törölt tag
Ez akusztikai szivacs, plusz lauház, rezonanciamentes rögzítés, minden zaját a vinyónak megfogja, még a motorzajt sem lehet hallani egyáltalán. Csak a 10000 rpm-es, nagy teljesítményű, meg 3-4 tányéros óriásvinyók lehetnek benne kicsit melegebbek, mint "kint". Szerintem nem melegszik benne túl, nem lenne akkor piaca.
-
JetiRulez
őstag
Az enyémnek nem hallom a hangját. Öcsém gépében lévő, kifejezetten hangos, de őt egyáltalán nem zavarja.
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #78 üzenetére
énszerintem a leghalkabb a coolink
de sztem a fő hangforrás és legzavaróbb egy zakatoló vinyó, mostmár leginkább a tápegységemben lévő 12cm-es a leghangosabb, pedig az se hangos, de csak azt hallani ki
majd veszek egy 12cm-es oolinket bele, kivánsi leszek hallani lehet-e h be van kapcsolva(így se nagyon)
-
Móci
addikt
Én is hasonlóan halkítottam a vinyón. Szivacsból vágtam 2 db olyan 2 cm x 2 cm x vinyó hosszúságú csíkot. Ezeket betettem az 5,25-ös helyre, majd óvatosan rá a vinyót, vigyázva, hogy a szivacsra a szélei üljenek rá. Az alkatrészes fele van alul. A levegő tud alul-felül járni, s a hűtés így kedvezőbb. Hang zéró.
-
törölt tag
Bluegene papi, én is kicsit halkítottam a vinyómon.
Nekem a VGA-hoz nem volt olyan szivacs, csak egy bélelt zacskó, ellenben az alaplaphoz egy nagyméretűt adtak, összehajtottam és rátettem a vinyót, fejjel lefele, és végre nem zörög. Erős motorhangja van a Hitachimnek (legalábbis engem nagyo zavar), plusz a proci és a VGA hűtője hangos.
Előbbire Z600-at vagy Ninja 2-t szeretnék, utóbbira AC S1-et.
Táp kicsit szerencsétlen, mint a legtöbb FSP, Delta táp, mert Yate Loon ventik vannak bennük és azok nem szeretik, ha vízszintben dolgoznak, kicsit zajosabbak tőle. Enyémben Yate Loon D12SH-12 van.
Erre is van ötletem, kicserélem a ventit egy Scythe Slipstream SYS1225SL12M ventire, ami ugyan a gyárihoz képest alacsonyabb fordulatszámú és kicsit kevesebb levegőt szállít, de az indulási fesz ugyanannyi (mivel a tápok fesszel szabályozzák a ventiket), az, hogy gyengébb, nem baj, mert ennek csak erősen húzott Quad procis és áramtemető VGA-s rendszernél volna jelentősége. -
tobirider
csendes tag
Üdv.
Viszont én úgy tudom, hogy a vinyónak érintkeznie kell a gépházzal mivel az adja neki a földelést. én ezt megoldottam egy szál dróttal amit a dvd meghajtó egyik csavarjához és a vinyó egyik csavarjához rögzítettem így a földelés is megvan és a szivacson is zajtalanul üzelem a samu hdd -
Bluegene
addikt
válasz
csabika0001 #70 üzenetére
nekem eddig bírja( a cikk megírása óta)
sztem nemigazán rövidíti az élettartamot, de legegyszerűbb ugyanabba a pozícióba függeszteni
-
csabika0001
senior tag
Szia én is hasonló cipőben járok.
Csak nálam sztem nagyobb a probléma.
Ez a szivacsos megoldás tettszik csak félek hogy a hütés kárára megy.
De viszont ezek a gumis megoldások sem rosszak láttam párat.Kérdésem nem befolyásolja a vinyó élettartamár, ha fejel lefelé, vagy esetleg döltve vagy függőlegesen helyezkedik el??
-
Bluegene
addikt
jó az az SSD kétségtelen, csak várni kell h kiforrja magát(még gyorsabb lesz, még olcsóbb, még nagyobb), addig el kell lenni a winchikkel
én a 160GB-osomon épphogy elvagyok, mert játékokat is rakok, videót is digitalizálok, most h halk lett megfelel
mondjuk előbb veszek egy 1 terás winchit, mint ugyanannyi pénzért 64-128MB-os SSD-t ugyannyiért
igazából egy 64-es SSD mellé elkél egy nagy kapacitású winchi, az olyan mintha felveszel egy szűk farmert(persze irodai gépbe XP-vel úgy ahogy elég egy 32gb-os is, de oda meg minek?)
-
Bluegene
addikt
mondjuk ez a topic arról szól(mégha első írásom is és gagyi is), hogy ha egyébként halk a gépünk(minőségi hűtés, vagy passzív, víz..stb) és nagyon kihallatszana a winyó csörömpölése akkor mit érdemes ellene tenni
-
S W A T
senior tag
Az én gépem is zörög berreg stb,,,,, Akkor ezekszerint lehet hogy semmi baja csak a Maxtor vinyóm jelzi hogy él
Boccs ha hülyeséget kérdek....
-
Tv
senior tag
Bocsi, hogy csak most írok, teljesen kiment a fejemből. Ezt a meghibásodást azért nem úgy kell venni, hogy biztos, hogy meg fog hibásodni, csak kevésbé egészséges a vinyó számára ez a forgatás. Szóval lehet csak annyi történik, hogy pl. 10 év helyett csak 7 évig bírja, rosszabb eseben egy idő után lassul az írás/olvasás, majd kattogni/kerregni kezd. De sztem kár ezen parázni, csak megemlítettem , hogy nem tesz jót neki.
-
Bluegene
addikt
hú de poros, látom gumira rögzítetted, szerintem végeredményben ugyanazt eredményezi mint a szivacs
kkor már az első használattól tegyük úgy, mert a csapágyak valamilyen szinten mindenképp (be)kopnak, és ha ezután fordítunk rajta, akkor egy idő után kotyogóssá válhat. Ezután olvasási hibák, majd kuka következik. hát a samut 1,5 évig fémmel felfelé és 2,5 hónapja meg van fordítva, eddig nem panaszkodott, különben is csak 160-as, hogyan jelentkeznek ezek a hibák? írási hiba is lehet? mennyi ideig húzhatja?
igaz ezalatt a másfél év alatt közepes vagy kicsit volt csak használva
lásd #33-as hozzászólás
-
Tv
senior tag
Csövi! Itt van pár kép a gépemről, és ahogy én halkítottam le a vinyót: [link]
Ezt a szivacs alátevős megoldást már nagyon régóta alkalmazzák. Arra érdemes figyelni, hogyha elforgatva akarjuk használni a vinyót, akkor már az első használattól tegyük úgy, mert a csapágyak valamilyen szinten mindenképp (be)kopnak, és ha ezután fordítunk rajta, akkor egy idő után kotyogóssá válhat. Ezután olvasási hibák, majd kuka következik. -
Bluegene
addikt
tényleg szoftveres módja nincs a halkításnak?
-
Chaser
legenda
Akkor vedd meg, az SSD még annyira új, nem lehet tudni hosszú távon mennyire megbízható..ha neked megéri 32 giga akár 20k-ért is hajrá, persze azaz 1 év se bolti gondolom
Majd ha legalább 3 évvel árulják mint a ramokat és pendriveokat, akkor majd elgondolkozok egy ilyen vételén, persze ha az 1k-ra jutó GB-ok száma megsokszorozódik a mostani helyzethez képest
Addig meg jó az F1 is.
-
Chaser
legenda
válasz
mindfreak #53 üzenetére
Nem árt neki, csak akkor úgy kell használni kezdetektől, bár van olyan vinyó aminél még az se jelentős, van egy 2 gigás szígétem, minden helyzetben volt már szegény, pár badsectoron kívül ami már régen rajta van, kutya baja
szerk: #54 Márton: Gar nélküli 32-es SSD-ért 20-30k csuda nagy üzlet, annak aki eladja...
szerk2: 1ébként meg vegyetek 320 gigás Samsung F1-et, a többi vinyóhoz képest hangtalan, én azért hallom, de én hallom a 2.5-es vinyókat is
-
mindfreak
őstag
Én nem fordítanám fejjel lefelé, de te tudod.
-
Márton
nagyúr
sztem meg nem
Prociventi 700RPM-et NEM hallom! (e2160 nincs tuningolva, nem melegszik)
SSD nem csak a hang miatt, hanem a fogyasztás és főleg a seek-time miatt jobb!
32gb-n kényelmesen elfér az oprendszer+gyakori progik.
De én várok tavaszig hogy a 64-esek ára is a lélektani határom alá menjen és
akkor beruházok egybe. (vagy 2x32 raid-be: 300MB/sec olvasás!)
Most OK, hogy igy halk a vinyó, de mivel az egész gépem is halk, azért csak hallani a seek hangot, ami megintcsak nincs SSD-nél.
Vízhűtésem soha nem is volt, és nem is szeretnék. Biztos van jó megoldás, de én parázok.Ha majd nagyobb procim lesz, akkor persze jöhet a NINJA is
-
Bluegene
addikt
mármint halkságban többet nyernél...
bár nemtudom egy leszabályozott gyári venti mennyire halk, de egy ninja 0 DB és nem 80K mint egy jó SSD hanem kábé 10K
érted?
-
Bluegene
addikt
-
Márton
nagyúr
Nem fogod elhinni, de pár hete nekem is ugyanez a módszer jutott eszembe, és meg is csináltam, azóta is használom nagy megelégedéssel!
Tápom egy ultrahalk Seasonic, vga-m passzív, a gyári prociventit meg leszabályoztam Speedfan-nal 750RPM-re!! Netezésre, zenehallgatásra, sőt HD filmnézésre is elég ez a fordulatszám, proci hőfok rendben. Ha meg elindul egy render, visszateszi 100%-ra.
Ne tudjátok meg! Olyan halk a gép, hogy sokszor mikor van egy kis dolgom és csak a monitort kapcsolom le, majd visszajövök a szobába, az villan át az agyamon, hogy miért kapcsoltam le a gépet? Holott megy!
Meg kell tanulnom hogy csak akkor van lekapcsolva, ha a moncsi ledje sárga...És jövő év elejére tervezek egy ssd-t. Úristen mi lesz még itt
-
Bluegene
addikt
nekem már így megy 2,5 hónapja és kutya baja, egyébként elektronikája fölfelé néz, én inkább a porosodás miatt aggódom, bár fölötte a videókártya fölfogja a port meg elfújja a ventivével, mindenesetre nem nagyon poros még majd kifújom
nem lett melegebb se, ugyanaz
most 36 fokos igaz tél van, #34-es hsz-ben van jelenlegi állapota
-
Zolee11
senior tag
Én is tapasztaltam milyen amikor a vinyó nem rezonáltatja a házat, főleg kettő. De annyira nem zavar, főleg mert legtöbbször zenét hallgatok miközben netezek, vagy játszok, vagy nem vagyok a gépnél szóval olyan nem nagyon van, hogy gépezek és kuss van.
Viszont nem tartom jó ötletnek a vinyót ráfektetni egy szivacsra az elektronikával lefele. A vezérlőchipek jelentős hőt tudnak termelni bizonyos típusokon, így nem biztos, hogy érdemes letakarni ezt a felületet. Mondjuk sok HDD esetében jelentéktelen a hőtermelés ilyen téren.
Az viszont nem gond, hogy fejjel lefele van, sőt akármilyen irányban lehet, mert a fej nem érintkezik a lemezzel működés közben. -
BioNiCMaN
addikt
-
Tomaaasz
aktív tag
Nálam két mosogató szivacson van....
-
Ryu77
aktív tag
Én is megcsináltam anno a saját vinyóhalkításomat.
Azóta már kettő van benne, az egyik a ház aljában a másik pedig a tápon. -
kilizsima
tag
jó hogy megcsináltad ezt a topicot nekem is bejött
-
Tim82
félisten
ha még nem olvastad: [link]
-
Bluegene
addikt
továbbfejlesztettem közben:
így hűvös is és halk is, két szivacscsíkot vágtam ki és azon fekszik:
[link] -
OddMan
őstag
Szerintem is teljesen mindegy, hogy fejjel lefele vagy normálisan van beszerelve a hdd. Ha valaki látott már szétszerelt hdd-t, akkor láthatta, hogy a lemeztányérok felett és alatt is elhelyezkedik egy-egy fej. Ha mondjuk 2 lemeztányér van a hdd-ben, akkor 2 fej a lemeztányérok felett, 2 fej pedig a lemez tányérok alatt helyezkedik el. Hiába fordítod meg a hdd-t, akkor az eredetihez képest az eddig fejjel lefelé logó fejek kerülnek a lemeztányér fölé és fordítva, amik eddig fent voltak azok meg fejjel lefelé lesznek.
-
Bluegene
addikt
nah egy kicsit szépítgettem, nemhiába az írásba is bele kell jönni ez nálam a próba
hogyan kell képet belerakni az írásba?(hogy látszódjon), rámentem a "kép" gombra és belinkeltem egy kepfeltoltes.hu-t de nem működött
-
Bluegene
addikt
válasz
kételkedem #29 üzenetére
igen egy darabig használom így aztán, írok egy jó kis írást, ha nem is címoldalasat de publikusat
ez egy főpróba volt, persze lehet még finomítani a dolgon, például a szivacs és a HDD közé gumibakokat lehetne rakni, hátha jobban hűl, szal lehet nemsokára az első oldalon leszek a logouton
tényleg elképesztő mennyire bekussolt, ha valakinek nagyon kerreg próbálja ki szivaccsal, azt írja ide mit tapsztalt(javasolt a videókártyák dobozának szivacsa mert antisztatikus anyagból készült)
5leteket szívesen várok, igen az igénytelen rongyos megoldástól eljutottunk az igényes szivacsig
-
Bluegene
addikt
válasz
kételkedem #25 üzenetére
köszi, egyenlőre ez jónak tűnik[link]
vízszintbe van igaz fejjel lefelé, a hőfokok se gázak, a halkság az eddigiekhez képest ég és föld!
majd liksoft mestert megkérdem mennyire árt ha fejjel lefelé van, vikcsi 2 évig használt egyet fejjel lefelé és male vincsijei is fügőőlegesen állnak már mióta, szal az hogy lefelé áll sztem nem lehet gond, az alsó elektronika is hűlhet és kap levegőt
mellesleg nem egy olyan nagy szám ez a winyó hogy érdekeljen, ami fontos az úgyis megvan, a fő hogy kuss legyen neki!
na lehet meg kéne változtatni az írást hogy ESD szivaccsal
, így már tényleg kultúrált és a rongyokhoz képest ugyanolyan halk
-
D@ni88
addikt
Nálam is fejjel lefele van, Dlink routerhez adott Gumilábakra téve
Routernek meg ugye van talpa hogy függőlegesen álljon, oda meg minek
-
kételkedem
addikt
Ezen a képen nemcsak, hogy fejjel lefelé van, de ráadásul nem vízszintes a helyzete. Ez mindenképpen káros. Ezen a képen a szivacs bár kitünően csillapítja a rezgést, de teljesen elzárja a levegő útját a panelen levő elektromos alkatrészek elől, azok jó eséllyel tulmelegszenek.
Az esetleges káros hatásokról liksoft mester tud beszámolni ebben a topicban. -
Bluegene
addikt
Nem attól lett halk, hogy fejtetőn van, hanem hogy rugalmas a rögzítés.erre rájöttünk
köszi az 5letet
egyébként ha jobban megnézed a szivcsos képet, kap levegőt, ugyanis a áramellátó kábel miatt nem ráfekszik hanem kicsit ferdén áll szal kap levegőt, amíg ronggyal volt akkor meg az alja volt felül tehát kapott, de ki kéne taláni valmi optimálisabb megoldást, amitől nyugodtan alhatnék(még finomítok rajta)
-
vikcsi
senior tag
én 35 fok körül tartom a wincsiket...
az viszont, hogy fejjel lefele van, nem gáz. én is használtam úgy egy 80-as samsungot kb két évig. úgy építettem be a kábel miatt, és nem volt hangos, meg sentinel 100%-os maradt.amit viszont az utóbbi képen látunk a szivacsos dolog megöli a winyót. az alja nem tud hűlni, pont ahol az érzékenyebb áramkörök vannak. tuti nem tesz jót neki... no meg ha tényleg 50 fokos
nem sokáig fogja húzni sztem -
Male
nagyúr
Ugyan vinyófüggő, de szokott ott lenni egy "lélegző-nyílás", amit nem tanácsos letakarni... konkrétan rá is szokták írni a figyelmeztetést ("Don not cover this breathing hole!" vagy pl a Samukon "Do not cover any drive holes"). Ugyan a rongy nem zár légmentesen, de inkább nem kéne vele kísérletezni.
Nem attól lett halk, hogy fejtetőn van, hanem hogy rugalmas a rögzítés. Ezt sokkal kultúráltabban is meg lehet oldani a vinyó épségének kockáztatása nélkül is. (pl: ahogy én csináltam: katt. Egy kis keret, ami lábakon áll... alatta a néhai egérpad mint rezgéscsillapító... a lábak között még a kábeleket is kulturáltan el lehet vezetni).
-
Bluegene
addikt
48 fokos volt a kánikula alatt, nem most
akkor még a helyén volt
van egy fölös noctua ventim ráküldöm
mondjuk szerintem se árt neki ha fejjel lefelé van, különben a gyártók erre külön fölhívnák a figyelmet, egyébként elképesztő mennyire halk lett, hogy erre nem jöttem rá hamarabb
-
GrandeP
addikt
-
Bluegene
addikt
1.: nem mozog a gép nálam, amúgyis azt csak körültekintéssel lehet mert a tx2-es kitörne a helyéről
2. jó ezt elfogadom
3. ungarische technik
így is halkabb, megfordítottam, és raktam alá ESD szivacsot( az ati kártám dobozából vágtam ki), a winchi teljes terhelésen 44 fok(defragment), de volt már ez 50 fok is mikor még föl volt függesztve
ollie: miért? ha nem megy tönkre nem fogom, most halk is gyors is.
most elégedett vagyok vele
én már az istenért nem rakom vissza a régi helyére hogy zörögjön
-
GrandeP
addikt
Ez még viccnek is rossz....
2 megjegyzésem lenne...
1, Kicsit mozgatni kell valahova a gépet, a vinyó ugrál benne?
2, Így fejjel lefelé, rendeltetésének nem megfelelően használod a winyót... tudom a mai winyok már nem olyanok mint régen... de ha jól tudom még mindig tű érintkezik a tányérhoz...
Tehát lehet h kis idő múlva még jobban fog majd kerregni...3. És még ratyi is a megoldás. Olyan mint mikor házilag tesznek szpojlereket egy roncshalmaz autóra...
-
Bluegene
addikt
az is ESD szivacs, amit ha veszel egy új winyót abban van? szal a vinyó dobozában is ESD szivacs van?
illetve a videokártyám dobozának a bélelése is ESD szivacs(sapphire 4850) mert akkor kicserélem arra
-
l4ci
tag
Mondjuk mert a textil hajlamos elektrosztatikusan feltöltődni, és ha teszem azt véletlenül hozzáér valamihez a házban, akkor tönkreteheti az érzékeny áramköröket (pl winyó paneljét is).
Jelenleg server és storage termékeket összerakó gyárban dolgozom és amíg nem építjük be a winyókat a systemekbe, addig ESD szivacsban vannak tárolva. Ha már be van építve, akkor no para, de ilyen levegőben lógó, ronggyal kibélelt megoldást én biztos nem alkalmaznék... -
Bluegene
addikt
azonkívűl ez olcsóbb és nem esik le a fenébe a vinyó ha megmozdítod a házat, azonkívűl nem kell vesződni vele max 5 perc alatt megcsinálod 0 Ft-ból, 0 tudással
és halkabb is szerintem mert ugye a rongyba elveszik a hang egy része
a melegedés meg nem gáz, szinte ugyanaz
l4ci: miért? a winyónak mit számít, a szivacs meg szerintem nem hangelnyelő annyira(és pénzbe kerül), de nyugodtan belinkelhettek ide képeket hátha van valami jobb megoldás, nekem eddig ez is ultra halk
Ungarische Technik: olcsó és hatásos!
-
l4ci
tag
A rongy mint olyan nem a legjobb winyó alá (sem), mivel nem ESD anyagból készül (legalábbis többnyire). Ilyen célra akkor már ESD szivacsot javasolnék, csak ugye az meg drága...
-
hakos1987
őstag
sokaknál láttam, hogy gumipókkal ,,belógatják" a vinyót... szerintem az hatásosabb, és melegedés szempontjából sem ártalmas.... egyébként én nem próbálom ki, mert antec sonata 3 házamban a vinyó egy gumibakos kerethez van csavarozva, csak a gumival érintkezik a csavar, így 0 a rezgése...
-
NoLF
veterán
volt régebben vmi acoustic manager program vagy mi a rák, a maxtor vinyóm hangjának kb 90%-át eltüntettem vele, sebessége kb. 2%-ot csökkent, hőmérséklet ügyben pedig nem változott semmi. okos megoldásnak tartottam, mindemellett 0 local kreditbe került.
-
Bluegene
addikt
azért mondom egyenlőre élvezem hogy csendes, aztán finomítok a dolgon
nem sokkal melegebb, különbenis a rongy alul van a hő meg felfelé száll
jó kábé 2 órája csináltam meg ezt a rongyos dolgot, 20 perc alatt meg is írtam, annyira kuss lett nálam(ég és föld), szal belekesültem(érthető módon)
már azt tervezgettem hogy veszek egy ssd-t, és kivágom a winyómat annyira zavart
ezzel az írással pedig(ha másnak is bejön), segíthetek
-
Bluegene
addikt
nem melegszik vészesen, mivel az alja jobban leadja a hőt
egyenlőre tesztelem, lehet még finomítani a dolgon(melegedés ellen), például gumibakokkal, de a hangja megdöbbentő(szóval próbáld ki, az életbe nem fogod visszarakni a helyére ha eddig zavart a vinyó hangja, inkább finomítani fogsz, ezt garantálom
)
egyébként kösz a kritikát, de igazából attól fogadom el aki kipróbálta, szerintem az nem fog pampogni
csináld meg és futtass egy töredezettségmentesítőt, szerintem leesik az állad(persze figyelj hogy ne érjen hozzá máshoz a winyó, csak a rongyon feküdjön), ez az első írásom remélem pozitív visszhangot kap
ha zavar a melegedés(ami nem több 3-4 foknál nálam, pedig ezerrel fut a perfectdisk hangtalanul(!), rá lehet rakni egy ventit és hidegebb+halkabb lesz
egyébként azoknak lesz szembetűnő akiknek alapból hangos, kerregős a winchesterük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Winchester elhalkítás 0 Ft-bólKerreg, csörög, zörög, kerepel a HDD?! Nincs ennél bosszantóbb dolog.Másfél évig...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest