- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blokad
senior tag
...másik pasi...
-
Vakegérke
félisten
Ahamm...
Szerintem neki sem volt könnyű döntés. Ha az lett volna, nem kapsz képet.
Valami közbejöhetett, vagy a csuda tudja. A női lélek rejtelmeit senki nem tudta még megfejteni. Néha annyira logikátlanok, hogy az ember foga csikorog.Szép volt, jó volt. Próbálj meg nem bánkódni, hanem örülni annak, hogy egy kis ideig boldog lehettél.
-
blokad
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nem, az úgy volt, hogy kértem róla egy képet, és ezt ugye tegnap adta na már most ugye ezt odaadta reggel, délelőtt aztán meg vége lett. Mindegy, ha szeretne valamit még engem megtalál, ha nem akkor erős a gyanú, hogy így jártam. Feletek ezerrel. Muszáj... és lekötöm magam, így nem gondolok rá és nem fáj annyira.
-
blokad
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Mondta ezt is, hogy ő nem akar velem "szórakozni", mert hogy én tök rendes vagyok...
Nem volt egy hosszú kapcsolat, de fáj... Reggel még találkoztunk minden oké volt erre délelőtt meg puff..
Legjobban az fáj, hogy délelőtt még adott egy képet is... Fáj, de nem szabad, hogy kikészítsen. Tudom, megláttam mi van, ha egy csaj kikészít. És egyszer is sok volt.
-
blokad
senior tag
Hát nekem nincs szerencsém mostanában a nőkkel. Megint vége lett egy kapcsolatnak. Ilyen indokhoz ti mit szóltok? "Nem vagyok biztos az érzéseimben"
-
Vladi
nagyúr
Ecsém!! Mostanában mindenki szakít, meg magányos, meg minden. Én sem húzom már soká
Na írd meg mi a bánat tényállása, aztán majd jól megdumáljuk.
-
Vakegérke
félisten
Figyu...
Nem olvasgatom azt az izé topicot. Azt tudom, hogy bánat marcangol, de többet nem.
Képes vagy itt, saját felségterületeden tiszta lélekkel feltárni problémád, érzéseid?
Ha nem, akkor roló le. Ha igen, beszélgethetünk.Ez a Te blogod topicja. Itthon vagy, mindenki más vendég. Ergo minden úgy történik, ahogy Te akarod.
Akarod?
-
Vakegérke
félisten
Ahamm. Akkor mellélőttünk.
Egyébként azt hittem, hogy kirabaybee blogját olvasgatva kíváncsiságból alkottál valamit, hogy mit szólunk hozzá. Rá is haraptam.
Egyébként itt is beszélgethetünk szívfájdalmadról, és ez valahogy intimebb, mint a nagy nyilvánosság. Ha akarod, mesélj, én hallgatlak. Aztán ha tudok, adok olyan, de olyan okos tanácsokat, hogy még én is meglepődöm rajtuk.
Empátiából ötös vagyok. -
blokad
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nincs harag persze. Csak azt jeleztem, hogy ezzel a két szmájlival em bellyus és kyrababe szintjére esek vissza.
Pisztillus:Blokad: A szívre is van gyógymód. Csak azt (mármint a gyógyulást) általában akkor éred el, amikor a legkevésbé számítasz rá. De el fogod érni, ebben biztos vagyok!
rarri:blokad : Úgy érzem, hogy a te esetedben egy újabb kedves lány lesz a gyógymód.

Idézetek az ontopicból. Szerintem így már lehet sejteni (sose tudom milyen j.)
-
Vakegérke
félisten
Remélem azt érzed, hogy semmiképp sem az a szándékunk, hogy gúnyt űzzünk Belőled. Bizony nem olvassuk az említett topicot, én legalábbis nem. Ha linkelted volna, és úgy nyomatod a két smiley-t, akkor bizonyára nem bolondozunk a rovásodra. Gondolom nem virágvasárnapi a történeted.
Remélem nem bántottunk meg, és nincs harag.
-
blokad
senior tag
Reagálok én, ha ittvagyok. Na tehátakkor, ezen két szmájlin kívül nem írtam, mert másképp nem tudom megfogalmazni, amit érzek. Van egy két utalás az ONTopicban.
-
Vakegérke
félisten
Komolytalan banda, hát szabad ezt?
Hát persze, hogy szabad.

Kár, hogy ez a szerző sem reagál.

-
Eastman
addikt
FIGYELEM, FIGYELEM !!!
Kyrabaybee ügynököket épített be a PH! oldalaira! Az üres szövegmező alatt fordítsd meg a smiley-kat és Te is látni fogod! Borzasztó, borzasztó! Egy 11 éves indiai kislány nem küldte tovább és másnap meghalt az aranyhörcsögének az unokahuga!

Óvakogggyál Te is!
-
Hasek
Közösségépítő
- sírhatnékom van, hogy milyen népszerű, az a pár darab smiley.
- az agyam eldobom, ilyen nincs...Jah, ez nem az a topic? Konkurencia?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vakegérke
félisten
Felhívnám szíves figyelmed erre a blogra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)