Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
krisztianAMG
üzenetére
"Csak úgy árad az összegyűjtött tudás a hsz-ből."
A tiédből meg a kedvesség és a segíteni akarás.
"poénból kerül a duplájába.."
Figyi, lehet kissé felületesen futottam át a specifikációt, de nekem csak a 2x3 W tűnt fel (decibeleket nem is említettem). Szóval ahelyett, hogy hegyi troll módjára leoltasz, és ezzel párhuzamosan nem írsz semmi konkrétumot, inkább elárulhattad volna, hogy mit nem vettem észre (hátha ebből rajtam kívül más is tanul). -
<Adamsky>
nagyúr
OK, most már világos, hogy mi nem volt világos. A fekete a fehér és a színes (nagy) nálam egy kaptafa. Nem hiszem, hogy van hallható (főleg a fekete és a fehér között) különbség köztük (OK-OK, a "nagy" elvileg 2x3 W). A "naggyal" kapcsolatban már korábban is sokat agyaltam rajta (de nem jöttem rá), hogy vajon az SD-kártyán hogyan lehet vele navigálni. Vagy csak az ember bedugja és lejátssza, oszt' csókolom?
Ja, most nézem a review-k között: "Awesome amazing little speaker, just a quick note the voice menus are in Chinese ... "
Ez az egyik nagy átka a Xiaomi cuccoknak. Sajna a headset-jük is ilyen. Most, hogy nemrég bedöglött (nem tudom újra feltölteni) emiatt nem is veszek újra ilyet. -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem a Xiaomi Square Box (fehér, a fekete nem tudom miért kerül 2x annyiba
) tracking-el együtt megállt 20$ -ból (tavaly decemberben a Banggood-ról). Alapvetően elégedett vagyok vele. Nekem ár/teljesítmény viszonyban jobban megérte mint a tesztben szereplő cucc (én is e kettő között vacilláltam). Én telefonhoz, tablethez, notihoz használom, ezért a vezérlőgombok nem hiányoznak (ahogy az analóg csati sem).
A robbantott ábrát elnézve a hangszórók ugyanolyanok (a Xiaomi passzív membránja mondjuk előre néz), mégis érdekes lenne összekóstolni a kettőt."A Xiaomi Square Box nem tud..."
Tuti? Na, majd este kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) tracking-el együtt megállt 20$ -ból (tavaly decemberben a Banggood-ról). Alapvetően elégedett vagyok vele. Nekem ár/teljesítmény viszonyban jobban megérte mint a tesztben szereplő cucc (én is e kettő között vacilláltam). Én telefonhoz, tablethez, notihoz használom, ezért a vezérlőgombok nem hiányoznak (ahogy az analóg csati sem).