Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
A KAB szék tényleg jó, nekem egy régebbi modell van. Annyi pénzt persze én se adnék érte, egy használt-bútor boltban sikerült kifognom 20 fontért
[kép] -
OgreImre
senior tag
-
Redneck
nagyúr
Bevettem! Gondoltam is magamban, "de jól megy valakinek"...

"De azóta azon agyalok, hogy el kellene menni, venni egy bontott Mercedes/Lexus/Volvo/Toyota ülést és felfabrikálni egy irodaszék aljára"
Én is, de én home made szimulátor miatt.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Troll!!!

-
Blindmouse
senior tag
4 FPS.
1, Warhead, 2, 3
Ebből nekem az 1 meg a 2 van meg.Apollyon: Vannak dolgok amiket abszolúte nem értek. Iroda szék. Leülök. Próbálom állítani. A fejtámla akármit is csinálok, 20 centire van a fejemtől. Ki kellene törnöm a nyakam hozzá hogy tartsson valamit. Akkor meg minek van egyáltalán rajta.
Azon gondolkodom, ezeket a gamer székeket ki kellene próbálni, hátha van köztük normális. Monduk eléggé elfuserált ötlet a "versseny szék", mert a gép előtt nem kell attól félni, hogy kiesel oldalra a székből egy kanyarban, és a bukósisaknak sem kell hely.
-
MineFox54
őstag
20 napja került fel a bejegyzés, el tudsz belőle indulni.
[link] -
Apollyon
Korrektor
Amikor én is széket néztem (mondjuk nem ennyi pénzért) akkor én is pont arra jutottam hogy kb autó ülés kéne mindennapi használatra autón kívül is.
Kb. 8 éve porckorongsérvem volt, és az ülés eléggé betett neki, kivéve ha autóban ültem. Többek között pont azért jó az autó ülése mert alulról támasztja a derekat. A legtöbb szék pedig pont nem.
-
Hány fps a Crysis?
-
->Raizen<-
veterán
nyasgem!
Nagyokat is néztem volna ha letesztelsz egy ilyen kombót, am a vega kurvára nem éri meg az árát. 
-
DigitXT
félisten
válasz
Blindmouse
üzenetére
Kevés az "s" betű a címben...

-
Blindmouse
senior tag
trololo
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyokat is néztem volna ha letesztelsz egy ilyen kombót, am a vega kurvára nem éri meg az árát.