Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
A KAB szék tényleg jó, nekem egy régebbi modell van. Annyi pénzt persze én se adnék érte, egy használt-bútor boltban sikerült kifognom 20 fontért
[kép] -
OgreImre
senior tag
-
Redneck
nagyúr
Bevettem! Gondoltam is magamban, "de jól megy valakinek"...

"De azóta azon agyalok, hogy el kellene menni, venni egy bontott Mercedes/Lexus/Volvo/Toyota ülést és felfabrikálni egy irodaszék aljára"
Én is, de én home made szimulátor miatt.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Troll!!!

-
Blindmouse
senior tag
4 FPS.
1, Warhead, 2, 3
Ebből nekem az 1 meg a 2 van meg.Apollyon: Vannak dolgok amiket abszolúte nem értek. Iroda szék. Leülök. Próbálom állítani. A fejtámla akármit is csinálok, 20 centire van a fejemtől. Ki kellene törnöm a nyakam hozzá hogy tartsson valamit. Akkor meg minek van egyáltalán rajta.
Azon gondolkodom, ezeket a gamer székeket ki kellene próbálni, hátha van köztük normális. Monduk eléggé elfuserált ötlet a "versseny szék", mert a gép előtt nem kell attól félni, hogy kiesel oldalra a székből egy kanyarban, és a bukósisaknak sem kell hely.
-
MineFox54
őstag
20 napja került fel a bejegyzés, el tudsz belőle indulni.
[link] -
Apollyon
Korrektor
Amikor én is széket néztem (mondjuk nem ennyi pénzért) akkor én is pont arra jutottam hogy kb autó ülés kéne mindennapi használatra autón kívül is.
Kb. 8 éve porckorongsérvem volt, és az ülés eléggé betett neki, kivéve ha autóban ültem. Többek között pont azért jó az autó ülése mert alulról támasztja a derekat. A legtöbb szék pedig pont nem.
-
Hány fps a Crysis?
-
->Raizen<-
veterán
nyasgem!
Nagyokat is néztem volna ha letesztelsz egy ilyen kombót, am a vega kurvára nem éri meg az árát. 
-
DigitXT
félisten
válasz
Blindmouse
üzenetére
Kevés az "s" betű a címben...

-
Blindmouse
senior tag
trololo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyokat is néztem volna ha letesztelsz egy ilyen kombót, am a vega kurvára nem éri meg az árát.