Új hozzászólás Aktív témák
-
KMary
csendes tag
Szia!
Megnyitod a híváslistát, gyorshívók közül kiválaszod a személy, és a3 pöttyre katt, majd a toll-ra és ha ott bent vagy akkor a telefon alján bal sarokban a "funkció" gombra kett. Ott kiadja acsengőhangot, arra rámész, és kiválasztod mit szeretnél.[ Szerkesztve ]
Eladó? :)
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Van még itt valaki?
Hogy lehet személyekhez csengőhangot rendelni???üdv
-
KMary
csendes tag
Szia!
Bocsánat a késői válaszértÉn EBay-en vettem, de Németországból, igaz nem ettől az eladótól (akitől vettem, annál már nincs több):
http://www.ebay.com/itm/4-5-zoll-Blackview-Breeze-Android5-0-MTK6582M-1-3GHz-Quad-Core-3G-Smartphone-8GB-/252085915576?hash=item3ab17dcfb8Katt a MAKE OFFER-re és lehet oda fogja adni 70 euróért, én is lealkudtam
[ Szerkesztve ]
-
steve1977
tag
Sziasztok! Jó kis gép, vettem is egyet, szilikon vagy flipes tokot hol lehetne hozzá venni? Üdv: István
-
KMary
csendes tag
Sziasztok!
Több, mint 1 hónapja használom a készüléket.
Az én észrevételeim:
- GPS kicsit nehezen talál jelet, de pontos (iGo-val, Pécs belvárosában tesztelve)
- Böngészők: Chrome-mal nem tökéletes, nem lehet + oldalakat hozzáadni, vagy a megnyitott lapokat egyesével bezárni. Saját böngészőjével tökéletes.
- Kamera: bár 8MP van ráírva (és beállítva is), csak 5MP-es képeket tud készíteni.
- Akku: folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet vagy wifi, 1-2 órás játék mellett, és kb fél-1 óra netezés mellett naponta kell tölteni.
Komoly játékokat nem futtattam rajta, de egyszerűbbeket igen, és azok akadálymentesen működnek.
- Multi-touch: 2 pontos (én mindig két újjal használtam az 5 ujjast is)
- AnTuTu Benchmark 20449
- Háttérkép legyen az mozgó, vagy normál, mindegyik beállítható és működik is.Hátránya, hogy nem találok hozzá tokot és mint minden okostelefon, gyorsan merül az akksi.
Lezárt képernyő képét nem lehet módosítani (mindegy milyen Launcher-t, témát használok)70+12 euro-ért (12 euro a szállítás) vásároltam a készüléket Németországból, így 6 nap alatt megkaptam és vámot sem kell rá fizetni. (két ilyen készüléket vásároltam, így a postaköltség megoszlott)
Nagyon szeretem, remélem így is marad
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
Jó a leírás, köszi!
Jelenleg 77$ a készülék ami Áfá-val terhelve kb.28e Ft.
Az LG Leon 36e Ft-jával szemben már csak 8e Ft a különbség.
Még így is megéri?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
b0bcat
addikt
válasz bokaszalag #8 üzenetére
Mentésem az nincs, van viszont egy olyan furcsa probléma, hogy nem lehet háttérképet állítani, mert mindenre azt mondja a rendszer, hogy kevés a memória (pedig ROM és RAM is van bőven).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
bokaszalag
csendes tag
Azóta is vannak érdekességek. Persze mivel az NVRAM elment, ezért MAC címe se százas de ahogy néztem, azzal lehet mit kezdeni, de érdekes módon a GPS imidzselésenként csak egyszer éled meg. Igaz akkor elég valószínűtlen helyen is, de mégis túlzottan nem használható
Ha van esetleg mentésetek megköszönném -
nyisziati
veterán
válasz bokaszalag #5 üzenetére
Fú, ez gáz. Mondjuk egyre többször hallani ilyen rémsztorikat, hogy az update után még rosszabb lesz a helyzet. Ezért nem is szoktam feltenni őket, csak ha van már tapasztalat.
-
bokaszalag
csendes tag
Sziasztok,
én is lőttem egy példányt a coolicooltól. Épp elkezdtem nézegetni, mikor szólt, hogy van egy ota update. Optimistán felraktam (július 7 a dátuma). Nem kellett volna mert mint később kiderült lezúzta az IMEI-ket. Próbálgattam az IMEI visszavarázsoló tecnikákat, de az engineering menü ebben a verzióban ezt nem hagyja.Felraktam rá a needromról a kitkat verziót, hátha abban működik majd ez a mérnökösködés. Nos azt sem kellett volna, a töltést se vette utána. Viszont nem lett teljesen tégla, mivel a needromos legújab lollipop felmet rá, és ott az imeit be tudtam állítani a számtalan helyen megénekelt módon. OK gondoltam megvan-a módszer, próbáljuk rá megint az OTA frissítést, hiszen az eredeti rommal nem is raktam bele kártyát, lehet nem is az vitte el az imeiket. Most már tudom, hogy az Szóval ne rakjátok fel.
Üdv.:
sfd -
Bucsi13
tag
Ez a % = szint az AOSP fordírás leggázabb dolga. CM12(.1)-ben is így van.
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
nyisziati
veterán
Köszi, nagyon jó kis teszt. Külön piros pont a gyári böngészőért, több éve szenvedek vele, úgy látszik a Lollipop végre megoldotta a kérdést. Persze más böngészőket is használok, de ha ez elég jó, akkor felesleges foglalni a memóriát egyéb alternatívákkal, mert egyébként nagyon jó, flasht viszi, és jó az éjszakai módja is, ami a legtöbb böngiből hiányzik.
Amit még várnék, az pár játékteszt, meg egy autós navi-próba.
Ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól