- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMary
csendes tag
Sziasztok!
Több, mint 1 hónapja használom a készüléket.
Az én észrevételeim:
- GPS kicsit nehezen talál jelet, de pontos (iGo-val, Pécs belvárosában tesztelve)
- Böngészők: Chrome-mal nem tökéletes, nem lehet + oldalakat hozzáadni, vagy a megnyitott lapokat egyesével bezárni. Saját böngészőjével tökéletes.
- Kamera: bár 8MP van ráírva (és beállítva is), csak 5MP-es képeket tud készíteni.
- Akku: folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet vagy wifi, 1-2 órás játék mellett, és kb fél-1 óra netezés mellett naponta kell tölteni.
Komoly játékokat nem futtattam rajta, de egyszerűbbeket igen, és azok akadálymentesen működnek.
- Multi-touch: 2 pontos (én mindig két újjal használtam az 5 ujjast is)
- AnTuTu Benchmark 20449
- Háttérkép legyen az mozgó, vagy normál, mindegyik beállítható és működik is.Hátránya, hogy nem találok hozzá tokot
és mint minden okostelefon, gyorsan merül az akksi.
Lezárt képernyő képét nem lehet módosítani (mindegy milyen Launcher-t, témát használok)70+12 euro-ért (12 euro a szállítás) vásároltam a készüléket Németországból, így 6 nap alatt megkaptam és vámot sem kell rá fizetni. (két ilyen készüléket vásároltam, így a postaköltség megoszlott)
Nagyon szeretem, remélem így is marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest