- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMary
csendes tag
Sziasztok!
Több, mint 1 hónapja használom a készüléket.
Az én észrevételeim:
- GPS kicsit nehezen talál jelet, de pontos (iGo-val, Pécs belvárosában tesztelve)
- Böngészők: Chrome-mal nem tökéletes, nem lehet + oldalakat hozzáadni, vagy a megnyitott lapokat egyesével bezárni. Saját böngészőjével tökéletes.
- Kamera: bár 8MP van ráírva (és beállítva is), csak 5MP-es képeket tud készíteni.
- Akku: folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet vagy wifi, 1-2 órás játék mellett, és kb fél-1 óra netezés mellett naponta kell tölteni.
Komoly játékokat nem futtattam rajta, de egyszerűbbeket igen, és azok akadálymentesen működnek.
- Multi-touch: 2 pontos (én mindig két újjal használtam az 5 ujjast is)
- AnTuTu Benchmark 20449
- Háttérkép legyen az mozgó, vagy normál, mindegyik beállítható és működik is.Hátránya, hogy nem találok hozzá tokot és mint minden okostelefon, gyorsan merül az akksi.
Lezárt képernyő képét nem lehet módosítani (mindegy milyen Launcher-t, témát használok)70+12 euro-ért (12 euro a szállítás) vásároltam a készüléket Németországból, így 6 nap alatt megkaptam és vámot sem kell rá fizetni. (két ilyen készüléket vásároltam, így a postaköltség megoszlott)
Nagyon szeretem, remélem így is marad
[ Szerkesztve ]
Eladó? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Kishibás Rtx 2070 8GB
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar