Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcferenc
csendes tag
Szia! Bár nekem engem kérdeztél, én ezt a bebújtatós tokot fogom majd megrendelni.
https://www.pdair.com/blackberry-passport-pouch-leather-sleeveMikroszálas a belseje és aktív, csak a led nem látszik ha benne van, de valaki itt ha jól tudom bőrlyukasztóval áthidalta a problémát
Egyébként előjött az a probléma, hogy nem tudom kitörölni az android appokat. Frissítettem az android runtime-ot a BB worldön keresztül, ahogy a crackberry-n írták, újraindítottam, de még mindig fent vannak az elvileg kitörölt appok csak nem látom őket. Ezt onnan tudom, hogy az egyiket pl az amazon appstoreból meg tudom nyitni (de külön nem nyílik meg), míg egy másik appnál mikor annak egy régebbi verzióját akarom felrakni azt írja ki hogy az adott alkalmazásnak már egy újabb verziója van fent...
Valakinek van ötlete esetleg?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest