Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666
    nagyúr
    válasz dabadab üzenetére #20

oké, de valami mégis más volt, mert annak ellenére, hogy dolgozott a marketing, azért tettek is le az asztalra valamit, hogy évtizedekkel később is emlékeznek rájuk... mellesleg n+1 kiadott lemez, többezer koncert és több (tíz)millió eladott lemez azért már mutat valamit :K az újabb bandák közül meg nem tudom, hogy kikre fognak emlékezni pár év múlva? (évtizedekre nem is akarok gondolni) azért szerintem te is egyetértesz abban, hogy a színvonal lefelé esik és már induláskor "halálra van ítélve" az ilyen tinibandák/tinisztárok nagy része... mindenevő/nyitott vagyok zenében, de újabban nagyon sok olyan banda van, akiknek van 1-2 slágerük, amiben van is valami, a többi pedig egykaptafára készül, hogy kitöltse az albumokat... mondom ezt úgy, hogy tényleg sok minden meg tud fogni 1-1 számban: énekhang/dallam/refrén/hangszerelés/bármi... csak egyre kevesebbszer botlok olyan albumba, amire azt mondom, hogy: "na, ezen nem csak 1 slágergyanús szám van, hanem minimum 4-5, ami mellett azért a többi sem rossz"

na: végső soron az a véleményem, hogy pl. a studióknak kényelmesebb mindig egy csinált sztárból pénzt szedni, mint várni a következő nagy csillagot, akiben tehetség is van, mert már az sem elég... vele is be lehet bukni... a kényelmes utat meg már kitaposták, úgyis találnak új arcokat, akik mondjuk rövidesen átveszik pl. jb helyét :K ha majd zuhanópályára áll ez a sztár és nagyon csökken a profit, el fog tűnni és jön az újabb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés