- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
na, csajoknál a csíknuni a nyerő...
-
nem_tom
őstag
Részemről rövid szőrrel a jó. Ha csupasz úgy érzem magam mint egy kisiskolás.

Csajnál meg inkább a csupasz jön be.
-
JetiRulez
őstag
Fazonírozással még nem mertem próbálkozni. Félek, hogy utólag erős hiányérzetem keletkezne vagy fázna odalent, pláne ilyen cidriben.

-
hejesírásó
senior tag
brazilosan, vagy csupaszon.
brazilos amikor csak fölötte (vagy végig) van egy kis rövidre nyírt csík.
de a kedvencem a gyantázott, mert az selymes és nem bök 2 nap után

ha bökős az kidörzsöli a bajszomat meg az orromat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DE
legyen ám táblázat és címlapos írás a közvéleménykutatásból!
+ha csupasz jobban érzed a cirógatást és karmolást, stb.
ha van szőr nem érzékeny annyira

-
gabor85
őstag
Részemről csak rövidítés, pont addig hogy még ne viszkessen annyira. Barátnők általában önként csupaszítottak, ha volt olyan akinek hosszú volt, kérésre adandó alkalomkor mgszabadult tőle. Ezért én jóóól megjutalmaztam.

-
BITBOYS
addikt
-
Eastman
addikt
-
ló úr
őstag
Én a csupasz intim hely híve vagyok

-
Vladi
nagyúr
-
fekeandras
őstag
Pff... az egész témáról egy dal jut az eszembe.: ,, Prosectura - fazonra nyírt ...... lány"

-
Vakegérke
félisten
-
Vladi
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Eastman
addikt
-
puttputt
őstag
Jah, hát nekem volt ún "metroszexuált" ismerősöm.

Egyszer poénból kértem valami ütős pacsulit tőle, mert randira mentem (nőnemű egyénnel).
Nem tudom, ő fazonírozta-é - pfujjj... mindjárt brofáf
-, de szerintem biztosan.
Az érdekes, hogy amúgy nem volt ferdült hajlamú, csak hát... túlontúl igényes.---
Nos..., [link]

---
#32: Csak nem belekerült a levesbe?

-
Lortech
addikt
Mikor milyen, pont úgy jó.

-
Tim82
félisten
-
Lenry
félisten
amikor anno sor került arra, hogy akkor most hogy is legyen, akkor megbeszéljük, hogy borotváljuk mindketten, mert mindkettőnknek úgy tetszik.
azóta is tartjuk magunkat ehhez. ha kicsit borostás, az nem zavar, ha meg rég láttuk egymást, akkor az se érdekel, ha bozótvágóval kell menni
-
tibi666
senior tag
-
whiz
aktív tag
-
Dr. Romano
veterán
Amíg volt barátnőm odafigyeltem a fazonra (nem ő kérte, velejárója volt a dolognak, magától jött). Amióta nincs nem igazán "dizájnolom"

-
m3tr0
őstag
Csatlakoznék a klubhoz, ezzel asszem mindent elmondtam.

Legyen bush de csak rövid/ vékonyka csík , vagy ne legyen semmi(sző).
-
tibi666
senior tag
nekem még nem volt szerencsém szőrös puncihoz, de adja az ég, hogy ne is legyen. alapvető higiénia, a hónaljkutya a sintéré, a pöcörő/nuni legyen borotválva.
aki sír, hogy viszket, az tolja le kétnaponta, és nem lesz semmi gáz.
-
PHM
addikt
Csatlakozom a klubhoz.

Bár én úgy vagyok a "cicus"-sal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.
Egyedül az igénytelen, ápolatlan alfaját nem szívelem. -
Vladi
nagyúr
-
Csemike
aktív tag
Én nem szeretem, ha egy férfi borotválja magát, az nagyon férfiatlan... Nem szeretem a csupasz békákat. És igennnnn, a szőrös mellkas is bejövős.

A higiénia meg nem borotva kérdése, hanem szappan és melegvízé. -
SAMYka
senior tag
-
Vladi
nagyúr
-
Eastman
addikt
-
Vladi
nagyúr
-
Eastman
addikt
-
ABE
őstag
Úgy döntöttem, hogy jobb az ha van mibe beletúrni, amikor Al Bundy-t játszom.

Vladi
És mit összekarmol, ha nem vagy borostás.

-
mephi666
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
blokad
senior tag
Bár nem vagyok még tizen hat, de már nem kell sok, szóval megszólalnék én is, ha szabad.
Szabad?!
Nekem van rajta, csak igazítva van, hogy ne összevissza legyen, hónaljban pedig, csak nyáron nincs, mert akkor sokkal kényelmesebb, és jobb szagú a történet úgy.
-
Vakegérke
félisten
Lyully, de lyól beszélsz!

Akinek van lánya, az pelenkázta is. Milyen látvány volt?
Érett fejjel, pelenkázott lánnyal emlékeimben nem akarok csupasz nunuskát látni. Persze ahogy utaltam rá, pillanatnyi szórakozásból, változatosság keresésből jöhet.
Jó buli nyomni a borotvahabot, széttúrni a prémben, és vigyázó figyelemmel borotválni. Jó buli, jó szórakozás, csak utána alíg várja a férfiembör, hogy nőjön mán az a fűcsomó.
Játék, és semmi több.Aki higiéniára hivatkozik, annak azt mondom, hogy ott a szappan, a tusfürdő, habfürdő.
Aki csupaszon szereti, annak elfogadom álláspontját.
Vicc.
Egy nő féltékenységében állandóan átvizslatja férje zakóját, hajszálak után kutat. Egyszer nem talál egy szálat se.
Tudtam, tudtam, hogy megcsal! De hogy a kopasz nőket sem veti meg, az már perverz! -
ABE
őstag
-
Vladi
nagyúr
18+ !
Én ezzel értek egyet. Talán egérkével, de azért túl sok nem kell. Kicsi ápoltság belefér.
Viszont ez a mai csupasz kutya stílus az agyamra megy.
Mert mivel szembesülünk a szőrös punci láttán? A nő szexuális érettségével. Ez egyértelműen szexuális felhívó jelleget kölcsönöz neki. Egy szőrtelen meg a szexuális értetlenséget sugallja.
Na most egy ennyire szabados világban ne legyünk ennyire szemérmesek.
Jó hát most lehet jönni azzal, hogy piszkos meg ilyenek. De akkor hol a higiénia? Akár kopasz akár nem, ha nincs megfelelő ápoltság akkor az visszataszító lesz.
A másik meg: orális szex közben zavaró lehet. [Már kinek?
] Asszem ami a fő célpont, ott legkevésbé sem szőrös.A nők ezt is elveszítik mi a következő? A szemöldök? Haj? Ezek is visszataszítóak lesznek 50 év múlva?
Természetesen ápoltság kell, ahogy a hajnak is kell, meg minden másnak, de kopasz nőket? fúúúúúj 
-
Vakegérke
félisten
Csak hogy ne a háttérben folyjanak a dolgok, egy kis adalék.
Ha valaki úgy véli, hogy bárkit bárhonnan kiútáltam, szóljon. Ígérem, hogy soha többé nem szólalok meg egyetlen topicjában sem.
-
whiz
aktív tag
A csupasszal én is így vagyok. Nem áldott meg a jó isten hibátlan (bár ez nézőpont kérdése) génekkel, meg hát amúgy is csávó lennék, szóval van arrafelé mindenfelé szőr, ha nem is olyan sok, de van. Ha én ott a cucc körül csupaszra borotválom, irtó hülyén néz ki, hogy ott van középen egy világító folt

Amúgy meg nem is jó, a pofámról is utálom borotválni, nemhogy onnan... -
lezso6
HÁZIGAZDA
Egyszer sikerült csupaszra leborotválni. Hát elég vicces látvány volt, engem kifejezetten zavart, valami hiányzott a nadrágomból, úgyhogy visszanövesztettem.

-
Egorov
aktív tag
Magamnak csupaszon, mert így kényelemes. Páromnak röviden vagy csupaszon.
-
Vakegérke
félisten
Akkor mi a búbánatos fittyfenének szólsz bele?
Sokszor hangsúlyoztad már, hogy gyerek vagy. Akkor maradj is gyerek, és ne szólj bele a felnőttek játékába.
Ez egy 16+ topic. Van itt bármi dolgod? -
Xirtam
veterán
Nekem is és páromnak is csupasz úgy az igazi!

De ha kicsit borostás neki az se zavar, sőt számomra nagyon izgató és sexy ha kicsit borostás a hónaljkutyája!

(#18) ,,no name" Te neked elöbb felkéne nőnöd!

-
Eastman
addikt
Há' nem tudom elmondani, hogy tetszik. Képek jöhetnek?

-
Móci
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
Móci
addikt
-
Vakegérke
félisten
De az se nem ám.

Nem szívesen lennék alpári, megpróbálok óvatosan fogalmazni.
Nem mondom, hogy nálunk nem volt pucérkodás. Volt bizony, de csupán érdekességből. Aztán vissza a bozonttal, mert az jó, az kell.
Jó a mufikában turkálni, érezni selymességét símogatás közben, és maga az aktus is értékesebb, hiszen a prém is besegít az ágyéki élvezetbe.Én "natúr" szeretem a nőket. Ha szőrös a lába, akkor szőrös, ha van kis bajuszkája, hát legyen, és a hónaljkutya sem taszító számomra. A túlápoltság egyáltalán nem vonzó számomra. Sterillé teszi az intimitást.
Eszembe jutott egy mondás.
Ki a fenének kell egy olyan **na, amelynek se íze, se bűze? -
puttputt
őstag
-
<NewL>
addikt
borotvalas utan 3-4naposan szeretem ,magamon.
csajoknal meg egy kis vekony csikot
elsonek nem is neztem a blog cimet csak az robotfejet lattam,azt hittem mar avatar elmenybeszamolo lesz. inkabb azt ird majd le

-
BITBOYS
addikt
-
whiz
aktív tag
Ő jelenleg nincs, így nem tudok nyilatkozni (amúgy rövidre nyírva hordom), de én kifejezetten szeretem, ha van ott valami neki. Semmiképp ne legyen bozont, de egyrészt szerintem szép az a kis dísz, másrészt nekem valahogy sokkal izgatóbb is úgy - de persze ettől még nem baj az se, ha csupasz.

-
Tim82
félisten
-
Vakegérke
félisten
Borotváról szó sem lehet.

-
BITBOYS
addikt
-
tibi666
senior tag
-
whiz
aktív tag
Sajátot, vagy a partnerét?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(és nem azért mert nem mostam fogat) ez ilyen vicces/kellemes emlék...

Természetesen ápoltság kell, ahogy a hajnak is kell, meg minden másnak, de kopasz nőket? fúúúúúj