- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Én pont ma vettem nosztalgiázás képpen egy 6230i-t céges telónak.
Anno a 3650, 6600 verhetetlen volt szinte mindenben. Amíg be nem jött az Android, addig csak S60-as Nokiáim voltak, aztán vettem egy N97 minit, ami teljesen kiábrándított az összeszerelési minőségével, sebességével, megbízhatóságával. Garanciában kicseréltettem egy E52-re, amit elég sokáig használtam, szerettem is, de már kissé unalmas volt a belső tartalom. Utána próbálkoztam Androidos készülékekkel, nem nagyon jött be és végül leragadtam az iPhone-nál. -
Nemrég volt a kezemben egy C5-03. Valami borzadály. A következő telefonom tutira nem Nokia lesz, pedig most is az van, és sokáig nekem is csak a Nokia volt a telefon. De szerencsére/sajnos semmi sem tart örökké. A Nokia(fanság) sem.
-
aero.
veterán
Csak magukat okolhatják, hogy elvesztették a poziciójukat a felső szegmensben. Pont.
-
lsebestyen
addikt
ha lenne androidos nokia, akkor tuti csak azt venném. sajnos itt rontották el, h nem szálltak be a droid bizniszbe:/
-
Pukkancs
aktív tag
Remélem sikerül összeszedniük magukat, hogy végre megint érdemes legyen Nokiát venni. Most is egy N73-asom van, ballagásra kérhettem volna felsőkategóriás telefont, de nem kellett, mert egyrészt ami tetszik, abban mindig van valami kiábrándító (pl aksi vagy kamera) ráadásul televannak olyan marhaságokkal, amikre az életben semmi szükségem nem lesz. Bár lehet, hogy elfogult vagyok, mert nagyon megszerettem a Nokiát.
-
Mr X
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
ahh...jo kis 6120c az első képen...utána még beprobáltam egy 5230ast...de hulladék...
remélem magukhoz térnek és ismét vásárolhatok nokiát.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #8 üzenetére
2007 januárjában mutatta be az iPhone-t, alig fél évvel később a mobilpiac alapjaiban változott meg. A legszembetűnőbb változás, hogy megváltozott az elemzők és a kritikusok hozzáállása az okostelefonokhoz – szerették az iPhone-t.
Ez is butaság, mert az első iPhone se okostelefonnak indult, később lett azzá!
-
madgie
titán
Ismerőseim 80%-a Nokiát használt régebben, soha nem értettem ezt a könnyű kezelni dumát, inkább csak arról volt szó, hogy fűnek-fának az volt, így megszokták és a másikét is tudták kezelni.
-
mexicanraven
senior tag
Háth nem sajnálom őket, sőt megérdemlik.
Ha ennyi ökör ül egy rakáson úgy, hogy nem veszik észre az innováció és sok más funkció hiányát, akkor csókolom, húzzák le a rolót!Plusz a cikk is sántít néhol:
hogy az okostelefonoknak nyitni kellene a lakossági felhasználók felé is – ez volt az N-sorozat.
Mikor szánta árkategóriában a lakosságnak a Nokia az N sorozatot? Emlékszik valaki mennyi volt annó egy N90? (ami olyan bugos volt gyárilag, hogy kárhozat volt néha használni) -
Mr X
veterán
Afranc, én meg pont most cseréltem le az Omniát egy N96-ra.
Na megyek is meghirdetem.
-
BITBOYS
addikt
Mondjuk a Nokia legalább rendesen összepakolta a telefonjait, nem úgy mint a Samu, LG a csúcstelefonjaikat. Remélem Microsoft megmenti
-
EczkE
veterán
Az első kategóriában jó választás a Nokia. A többi felejtős.
-
Dany007
veterán
+1 nagyon jó cikk. (szerk: ahhoz képest h indexes) tegnap olvastam pont!
-
Drenadar
veterán
Régen ők képviselték A telefon-t. És még sokaknak most is a telefon az valami nokia. Mert könnyű kezelni. Sokszor megkérdezem : fogtál mostanában telefont a kezedbe? mondjuk egy HTC-t? nem... akkor meg?
Szerintem minőségben messze lemaradtak, és nem fog sikerülni nekik talpra állni. Mondjuk láttunk már olyat, hogy egy eltemetett cég talpra állt, sőt mit talpra... -
Tybee000
aktív tag
Nem fog sajnos sikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Néhány éve még világelső volt minden szegmensben, ők adták ki a világ első WAP-os telefonját, vagyis övék volt az első...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest