Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Jah és még mielőtt el nem felejtem, ezzel ki is szállnék a vita ezen részéből, az ipon teszt konklúziója, alátámasztja, amiről beszélek, pedig soha nem olvastam ezelőtt.
"A HyperThreading nagyon jó hatásfokkal működik, sok esetben igen hasznos, de erre is létezik az AMD válasza már régóta, úgy hívják Phenom II X4. Valódi négymagos, ami bár egy és két szálon gyengébb, de négyen már erősebb. Itt megint felhasználásfüggő a választás, de már érdemes fontolóra venni az egyéb jellemzőket is. Gondolunk itt például arra, hogy a kétmagos Core i3 jóval kevesebbet fogyaszt, és nagyobb tuningpotenciállal rendelkezik, ezért könnyen egy szintre tornászható az X4-gyel még négy szál esetén is."
lizakattila:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest