Új hozzászólás Aktív témák

• lizakattila

senior tag

(#5) D1Rect: THX!
    "... de miért nem AM3?"
    Teljesen pártatlanul választottam, ki akartam próbálni valami "újat". Az AM3 már eléggé ismert. Egyik barátomnak nemrég segítettem összerakni egy gépet, Ő eléggé Inetel párti volt, de a végén egy Phenom II 810 köré építkeztünk, így volt lehetőségem megismerni testközelből is a rendszert.

(#6) GeoPhoto: VGA is lesz komolyabb és (akkor ha mást nem ide hsz-be) csinálok majd 3D teszteket is. Sajnos az anyagiak engem is korlátoznak, ez a váltás is úgy történt, hogy nem fektettem plusz pénzt bele (most pedig úgy alakultak a dolgok, hogy amennyi időm lesz használni a gépet arra ez a vga - HD3850 - is elég).

(#8) Mobi28: Én is ezt a két lapot nézegettem és nálam is a hűtés miatt lett ez.

(#9) D.Orion: volt aki már megtette előttem a kimérést. Nekem sajna műszerem sincs itthon (bár tudom, kölcsönkérni is lehet). De majd megpróbálom én is megmérni. Akkor majd inkább a magasabb feszeknél teszem, hogy ott mennyit téved.

(#11) Robi BALBOA: Nem is jelenteném ki én sem, hogy ezek 100% stabil beállítások, de itt már nem sok mindent kell változtatni, hogy az legyen (+ 1 lépcső fesz, esetleg -1-2 bclk). A 24/7-es beállítást természetesen én is másképp/jobban tesztelem.
    Ezeket nevezzük amolyan gyorsteszteknek, amik arra jók, hogy nagyjából képben legyünk a proci teljesítményével.

Köszi Mindenkinek a biztatást - első cikkem volt, jó látni, hogy sikerült olyat írnom, ami másnak is hasznos és címlapra is méltó volt.

Abba hogy mit éri meg venni (Intel vagy AMD, melyik a jobb, takarékosabb, könnyebben hűthető, stb... szerintem ne menjünk bele) azt szerintem Mindenki döntse el a saját szájíze szerint. :)
    Ha jól belegondolunk, hogy mit is érdemes venni: semmit, hiszen szinte nap, mint nap van újabb termék, megoldás. :DDD

Am ahogy nézegettem a rekord eredményeket, benchmarkokat, stb, azért voltak a Biostarnak más vonalon is jó lapjai. Ott van pl a TPower I45. Nagyon sok 775-ös WR született benne.
    Tényleg kár, hogy itthon ennyire nincs elterjedve, pedig igen jó ár/teljesítmény arányban vannak.

Új hozzászólás Aktív témák