- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmmm, ígéretes. jó a forgatókönyv, bízzunk benne, hogy az egész játékra ez lesz jellemző.
-
Gude
senior tag
Ide vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
én csalódtam az első részben. baromira tetszett a látványvilág de végül a hangulatát elvitték azok az idétlen ellenfelek...
-
LÁZ
addikt
shut up, and take my money..
-
gyuromoj
veterán
Tetszetős, mivel xbox verzió remélem PC-n komolyabb lesz a látvány. Sztori tuti jól össze lesz rakva. Szerintem végig is tolom a B2-t, mert nem értem a végére.

-
PR0JECTNR56
addikt
Eddig remek, már alig várom a megjelenést.

-
Gery9112
őstag
Hát ez eszméletlen
. Szép, hangulatos és már most rengeteg a kérdés.... kik vagyunk ? Kiknek nem kéne csalódni bennünk? Miért is olyan fontos a lány??.... Remélem itt is befigyel majd egy olyan csattanó mint a Bioshocknál. -
Tikakukac
titán
Na, csak megnéztem. Állat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Szép, hangulatos és már most rengeteg a kérdés.... kik vagyunk ? Kiknek nem kéne csalódni bennünk? Miért is olyan fontos a lány??.... Remélem itt is befigyel majd egy olyan csattanó mint a Bioshocknál.