- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Nagyon helyes, harcolj csak ezek ellen és ne csak te, mindenki akit zavar.
Nekem is elegem van abból, hogy kertes háznál naponta többször kell postaládát takarítani mert van benne spam.
Igen, ez igenis spam, mert én ugyan nem kértem.De jó, ez nem is érdekelne. Nézzük meg viszont milyen anyagból is van ez. Többnyire jó minőségű, véletlenül sem újrahasznosított.
Ezekkel probléma:
1. Kazánba nem tudom elégetni, mert arra alkalmatlan. Papírgyűjtés nem tudom mikor lehetett utoljára, de nagyon régen. Marad a kuka.
2. A hátsóm sem tudom kitörölni vele, pedig annyira érdekel a tartalmuk miatt.És már tudom hova is küldjek most néhány levelet, mert például a helyi havilap is egyre jobb minőségű anyagból készül. Kérdem én, környezetvédelem minek?
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.
-
tkazmer
addikt
nemrég én is írtam egy cégnek emailt, amelyik (igaz rendes postai küldemény útján) valami reklámot dobott be, 2 napra rá válaszolt az ügyvezetőjük, hogy sorry, törlünk az adatbázisból
bár persze ez csak a célzott küldemények esetében tud így működni, de legalább azt megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest