- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
-
Lenry
félisten
-
mephi666
nagyúr
szerintem nyomtass pár tucat A4-es lapnyi lakáshirdetést a részére (tudod: ilyen bevagdosott, tépkedős címmel+telefonszámmal ellátottat) és ragaszd ki a környéken random helyekre

ui: én anno egyik exnek rendeltem egy 30ezer forintos vibrátor-kollekciót, mert b@szta kifizetni a 40ezres tűzhelyemet, amit nála hagytam meg a tv-be is fizettem vagy 30-at... (pedig ígérgette, hogy: "hagyjam ott, ki fogja fizetni") annak is búcsút mondhattam... így legalább mindig röhögök egy jót, amikor eszembe jut, hogy milyen fejet vághatott, amikor vitte a postás
...mert vitte: szépen megrendeltem a pakkot, az emiljéről visszaigazoltam, a nyomokat meg eltüntettem... -
Mr.Csizmás
titán
-
sbazsi
veterán
Én is erre gondoltam.
Esetleg dobj fel mindenféle hírdetést. Pl laptop, telefon, kocsi, óra, antik cucc, bútor, stb.
Ja, és persze piaci áron, pontosabban a piaci ár legaljához közelítve, hogy ne legyen gyanúsan olcsó...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy ha már sikerült berángatnia magához, akkor tekerd fel a hangerőt csutkára...
-
Kephamos
addikt
Az erőszak korlátlan problémamegoldó képességgel rendelkezik.

-
gabor85
őstag
-
Vakegérke
félisten
-
Lauda
titán
Menj el egy netkavezoba, vagy mas egyeb helyre, ahol nem tudnak visszakeresni es adj fel meleghirdetest a nevevel/telszamaval.

-
N€T0X|N
őstag
-
myteve
tag
Ha kellenek csöngetőemberek, és pesti vagy, szólj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: látom, Dunaharaszti, az még belefér. -
maláj
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
cyanide
tag
Inkább valami meleg társkeresőre tedd fel.
-
biker
nagyúr
jó tippek...
Én gondoltam, feladok neki egy hirdetést, ha már hirdeti

Vagy összetoborozok napi 5-10 ráérő embert, aki becsenget hozzá, "eladó a lakás?"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EczkE
veterán
-
N€T0X|N
őstag
Egy nagy pofon nem old meg semmit sem.

-
maláj
addikt
csinálsz 1 hivatalosnak "tűnő" papírt, hogy nem megengedett ingatlan értékesítő tevékenységet folytat folytatólagosan ezért 20.000 Ft + ÁFA összeget fizessen be az önkormányzatnál

-
potyautas
tag
Ez éppen olyan, mint a szállás kiadás. A vendég érdeklődik egy konkrét cím felől, aztán nem ér oda, mert:" nekem is van kiadó szobám, és olcsóbban" Ezeket nem lehet elkerülni.
-
EczkE
veterán
Ütni nem kéne, de fenyíteni igen.

-
danih
veterán
Szerintem megérdelmel egy verbális lefejelést.
Ijeszd meg valami jogi dumával: mondd el, hogy a dolog neked pénzbe kerül, és a hirdetés összegére ügyvédi beszedési megbízást fogsz indítani a rokkantnyugdíja terhére, és aztán kapálózhat... Vagy bármilyen random jogi hülyeséggel, úgy sem fogja érteni.
Addig is pedig sajnos ha van érdeklődő, öltözz fel gyorsan, és menj le érte a kapuhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...mert vitte: szépen megrendeltem a pakkot, az emiljéről visszaigazoltam, a nyomokat meg eltüntettem...