- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz Runner_fxr #16 üzenetére
Én utaltam már előre nem egyszer, de még így sem sikerült átbaszatnom magam egyszerre. Valószínűleg nem az 50e forintos iPhoneokat kerestem, hanem meg tudtam különbözteti a drága, a reális, az alkalmi és a simán átverés jellegű vetéleket. Sokaknak ez nem megy, így működik a direkt marketing is, az emberekkel elhitetik, hogy most aztán nagyon jól járhatsz, mert ez egy rendkívüli alkalom, és ha nem élsz vele el fogod halasztani, szóval engedj a kapzsiságodnak. Na végülis amit ki akarok nyögni, amíg lószar van, veréb is lesz, nyilván az ilyen alakoknak börtönben a helye, de az emberek vásárláskultúrájának alakításával legalább ennyit kellene foglalkozni, mert sok ember sajnos nem ezen a földön jár, amikor mondjuk neten vásárol.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
kyle_
tag
válasz Runner_fxr #56 üzenetére
teljes mértékben igazad van
Ha már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
Trailblazer
veterán
válasz Runner_fxr #33 üzenetére
Manapság a megbízhatónak látszó fórumozó sem számít tutinak. Feltört accountokról lehet olvasni, azt meg ugye már senki nem mondja meg látatlanban, hogy nem az használja az accot, aki anno a reputációt kiharcolta.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
big-J
őstag
válasz Runner_fxr #33 üzenetére
Ez a baj, néhányan még mindig nem fogják fel hogy a Nagy Falun kívül is van élet, és nem mindig van értelme egy szabadnapot kivenni meg 5000Ft-ot vonatjegyre egy 10000Ft-os cuccért.
-
hege8888
aktív tag
Hát nem tudom.
Én is óvatosan adok-veszek, de nem mernék még egy 5000Ft-s cuccot sem elküldeni előre valakinek a vakvilágba, főleg ha nullkilométeres user (bár én is új vagyok aránylag itt).
Viszont ha valaki nagyon nem mert előre utalni, felajánlottam neki, hogy
kap egy scannelt képet a papírjaimról, és ha gond van, akko mehet vele a Rendőrségre.
(Bár ezzel is viiszélhet valaki, szóval azért egyrészét kitakartam)Vagy csaoltam egy vaterás profilképet.
Szerintetek?
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
partymaci
aktív tag
...vagy olyannak aki alaposan leinformálható (más fórumok, facebook, google, ...utalásnál név/cím/telefonszám/), hogy ha valami gebasz van akkor ki lehessen belőle verni az igazságot.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest