Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsomx
tag
Előszőr is: HAJRÁ ÉS KITARTÁS!

Nekem nyáron sikerült a szegedi sűrgősségire látogatnom, miután egy rossz konektor + földeletlen csatlakozó kombinációja éreztette velem az áramot. Na ott nem volt unalom péntek éjjel... Részegek, öngyilkos jelöltek stb... özönlöttek be (legalábbis nekem igen csak nagy mennyiség volt a szokásos 0-hoz képest), nem volt unalmas sajnos. Alapvetően hozzászoktam a korházakhoz életem folyamán, de ez... Ez a legdurvább, nem is tudom menekültem-e már ennyire valahonnan.
(De a személyzet nagyon kedves volt, még az ilyen igen fusztráló helyzetben is.) -
greenity
senior tag
Én pont ezt a semmittevést utálom. A nap úgy nézett ki, hogy bementem 6:45-re, 7kor jöttek vérnyomást mérni meg vért venni. 9-kor bekötötték az infúziót, jött a vizit, aztán egész délután semmi, egészen a vizitig, amikor kb semmit nem mondtak, aztán haza. Szerencsére most aludni hazaengedtek

-
Csemike
aktív tag
Sose tudtam elképzelni rosszabbat a kórháznál, amíg nem kellett 3 hetet bent töltenem szülés előtt. A végére egészen "hospitalizálódtam", már a kaját is megettem. De sajnos csak a 2. hét végére jöttem rá, hogy tudok a telefonomról netezni.
(Halál unalom volt az egész, napi egy magzati szívhang vizsgálat, meg 2 másodperces orvosi vizit, aztán kuksolás a kórteremben, esetleg szép időben az udvaron). -
Vakegérke
félisten
Valamiért ver téged az Isten. Bízzunk benne, hogy ez csak múló állapot. Jobbulást kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(De a személyzet nagyon kedves volt, még az ilyen igen fusztráló helyzetben is.)

(Halál unalom volt az egész, napi egy magzati szívhang vizsgálat, meg 2 másodperces orvosi vizit, aztán kuksolás a kórteremben, esetleg szép időben az udvaron).