Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4801) hzsolee válasza sysrq (#4798) üzenetére


hzsolee
őstag

Sajnos az én band-em, jobban merűl :)

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#4802) beg válasza sysrq (#4798) üzenetére


beg
veterán

Ez így elég merész kijelentés. Kapcsold be a folyamatos pulzus mérést, kézforgatásra kijelző bekapcsolást, kapjál percenként értesítést, hívjanak napjában százszor, aztán nézd meg az üzemidőt. ;)

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#4803) andrisbandi válasza beg (#4802) üzenetére


andrisbandi
őstag

Szerintem csak trollkodik :D
Két hónap alatt a polca téve is lemerül.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#4804) szpali válasza hzsolee (#4801) üzenetére


szpali
addikt

B+ :))

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#4805) doongoo válasza hzsolee (#4801) üzenetére


doongoo
addikt

👍

(#4806) Flashy válasza andrisbandi (#4803) üzenetére


Flashy
veterán

nagyjából :) amíg nem volt hozzá telefonom értesítések nélkül csak 1 ébresztővel reggel (és persze hordva) 30 nap volt. ha nem is hordanám (a mozgás szenzor biztosan pár elektronnal többet fogyaszt ha mozog) és ébresztő se lenne, akkor pár nappal többet tudna. esetleg ha a bluetooth-ot ki lehetne rajta kapcsolni, de akkor tényleg egyre távolabb van attól a használattól, amire szánták :D

de félig komolyan: folyamatos pulzusmérés nélkül de "rendesen" használva szerintem 15 nap alatt érdemes csak hibára gyanakodni.

(#4807) spidersoft


spidersoft
senior tag

Van valahol valami gyűjtemény, hogy mik jelenhetnek meg a képernyőn és mi mit jelent? A kitüntetésre rájöttem, hogy leléptem a beállított lépésszámot, de az imént, reggeli készítés közepette rezeg a perec: egy ember sétált rajta és szikrázott körülötte a levegő... ezt például nem tudom hova tenni. Gondolom lesz még más ilyen is :D

(#4808) _Moriarty_


_Moriarty_
aktív tag

Az utóbbi néhány töltés után mindig elfelejt értesíteni, konkrétan semmilyen értesítés sincsen :(
Most sajnos se Bluetooth ki-bekapcsolás, se profil újrapárosítás, se Mi fiók ki-belépés nem segített. Mi Bandage-t használok még, de valami nem oké.
A Mi Fit-ben viszont a keresésnél rezeg, tehát nem a kapcsolattal van a baj.
Mit hagytam ki az app törlésen, majd újratelepítésen kívül?
Természetesen nem 0-ra merült a band és a telefont is újraindítottam már.

[ Szerkesztve ]

(#4809) tahepa válasza Flashy (#4806) üzenetére


tahepa
senior tag

Összes értesítés elég sok (telefon,sms,email,messenger stb) szövegesen,ébresztés 2x, óránkénti pulzusmérés, éjszakai folyamatos pulzusmérés... Így 100%-24%-ra merülve ~10 nap üzemidő.Nekem ez így tökéletes.

(#4810) TripleB válasza sysrq (#4798) üzenetére


TripleB
senior tag

Nekem két hét alatt a felére esett az akkufeszültség.
Napi 30-40 telefonhívás-értesítés stb. mellett.

[ Szerkesztve ]

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#4811) _Moriarty_ válasza _Moriarty_ (#4808) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Sztornó, helyrejött. Mondjuk nem jöttem rá, hogy mi oldotta meg, de ez mostanság nálam rendszeresen előjövő probléma.

(#4812) Siamiáu


Siamiáu
tag

Üdv kedves fórum társak!
Nagyjából 3 hónapja használok egy baangoodról rendelt mi band 2-öt. Eddig semmi problémája nem volt, de ma miután feltöltöttem nem méri a pulzusom, próbáltam mindenhogy, de nem mér sehogy csak a sikertelen mérést jelez. Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e itt valakinek ilyen problémája és, ha volt milett rá a gyógyír?
Ha valakinek valamilyen tanácsa van, ne tartsa magában!
A válaszokat előre is köszönöm!

(#4813) andrisbandi válasza _Moriarty_ (#4811) üzenetére


andrisbandi
őstag

Milyen teló?
Keress rá itt ebben a topikban (jobba fent), van több típus hibás teló. Pl a Huawei P8 lite sok embernél nem tudja frissíteni a pántot, másik telóval meg egyből frissül.

Vagy a másik problémás csoport a rootolt androidos, esetleg nem playes appokat használók tábora.
Komoly hozzáértés nélkül ezek a módosított szoftverek inkább csak szerencse alapon működnek összhangban.

Xaktás működésnél a legegyszerűbb ha minden pántos appot leszed az ember az átmeneti fájlokkal együtt, majd a playes Mifittel kipóbálni a Mibandot.
Így egyszerűen ki lehet szűni, h a pánt okés e.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#4814) sysrq válasza sysrq (#4798) üzenetére


sysrq
őstag

Meglepő milyen sokan komolyan vették, mivel most zsebbe kényszerült a karom helyett lekapcsoltam az értesítéseket. Bár nekem eddig is hónap feletti üzemidőt hozott. Felfele lóghat ki a gyártási szórásból az akku.

Keresek Thermalright 1150 lefogatót

(#4815) _Moriarty_ válasza andrisbandi (#4813) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Samsung S7 a teló, de csak 1-2 hónapja baszaxik velem. Nem rootolt és csak a playes Mi Fit és a Bandage appot használom. Júliusi ez a Band, lehet a végét járja? Ha még egyszer ezt eljátsza, akkor marad csak a Mi Fit és meglátom, hogy jó lesz-e.
Azt még kérlek írd meg, hogy az átmeneti fájlokat hogyan kell törölni. Köszönöm

(#4816) cidalain


cidalain
veterán

Az egyik itthoni band 2 szija kezd szetjonni. Van benne egy betet ami tartja a bandot es az kezd levalni a szij reszrol. Ez javithato pillanatragasztoval?
Tudtok ajanlani helyet ahonnan eredeti szijat tudok venni?
Ez a Gearbest cucc gyari lehet vajon?

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4817) andrisbandi válasza _Moriarty_ (#4815) üzenetére


andrisbandi
őstag

Android esetén;
Beállítások/alkalmazások
"leállítás"
"adatok törlése"
"eltávolítás"
Teló újraindítása, majd a Playből a Mifit telepítése.

A teló és az Androidod is okés ezek szerint.
- Arra tudok még gondolni, h valamilyen energiatakarékos funkció lebénítja a bt kapcsolatot.

S7-nél az aksi menüjében állítható ilyesmi.
beállítások\ eszköz karb\ akku\ "alkalmazásfigyelő" Ezt meg lehetne próbálni kikapcsolni.

Az értesítéseknél nézd meg a Mifit beállítását.
beállítások\ értesítések\ speciális\ "Mi fit" - értesítések engedélyezése.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#4818) ollie válasza sysrq (#4798) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

20 nap körüli üzemidő a normális. Az, hogy neked ilyen sok pont a nem normális kategória.

***

(#4819) lócitrom


lócitrom
őstag

Redmi 3S-sel használom a telefont. először nem akartam elhinni, nem voltam benne biztos, hogy jól észleltem a dolgot, de mióta megvan ez az óra azóta az értesítési LED a levelek kivételével minden más értesítés esetében fehéren világít a telefonon. más is tapasztalt ilyesmit? nem állítódott el egyébként, ez benne az érdekes. ki és bekapcsoltam az értesítési fényeket és ismét jó (már amennyire ez a funkció eleve jól működik).

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4820) Kutykurutty7 válasza cidalain (#4816) üzenetére


Kutykurutty7
aktív tag

Biztosan nem eredeti amit linkeltél, én sajnos kettőt is rendeltem belőle.

Nekem is ugyanígy ment tönkre kb. 8 hónap után a Miband 2-m eredeti pántja ahogyan neked. Rendelés után, amíg megérkezett az új pánt, nem is tudtam használni a Miband-et. A pántokat érkezés után azonnal használatba is vettem. Kicsit más színe van (szürkébb), mint az eredeti és nem is illeszkedik tökéletesen, ami egy kicsit zavart, de nem a fő probléma volt. Néhány nap után kiesett a központi egység az új pántból. Kibontottam a másikat és azt is kipróbáltam, egy napon belül abból is kiesett a Miband központi egysége, ráadásul egy kemény padlóra esett és meg is sérült. Nagyon dühös lettem. Azóta egész más értékeket mutat, főleg az alvásadatokat mutatja nagyon furán a Miband. A lépésszámot is érezhetően kevesebbnek mutatja a korábbiakhoz képest és minden éjszaka tévesen minimum 30-60 percet jelez ébrenlétként.

És ehhez kapcsolódik még egy érdekes, tanulságos eset is. Értékeltem az általad linkelt szilikon pántot 1 csillaggal a Gearbest-en, ami nem került fel az értékelések közé!!! Csak megjegyzem, hogy volt más termék, amit 5 csillaggal értékeltem korábban, az felkerült az értékelések közé. Ennyire lehet komolyan venni a Gearbest-es felhasználói véleményeket! Nem kell hasra esni, ha valaminek magas pontszáma van.

Egyébként is nekem gyanús volt már korábban, hogy manipulálják több kínai webshop-nál a visszajelzéseket, de ezzel az esettel teljesen bizonyossá vált számomra. Még egy érdekes szála a történetnek, hogy egy másik, elsősorban nem kínai termékekkel foglalkozó itteni fórumban egy nagyon aktív, de nem túl intelligens fórumtárs agyondicsért egy kínai webshop-os márkát, amikor valaki megkérdezte, hogy mit gondolunk, meg szabad-e venni az adott márkájú terméket. Én is lemerészeltem írni a véleményemet a termékkel kapcsolatban, vagyis hogy én nem nagyon bíznék benne, hogy hosszabb távon használható a termék. Erre a 'nem túl intelligens' fórumtárs nekem ugrott, hogy hülyeségeket beszélek, nézzem meg a Gearbest-et, hogy milyen jó értékeléseket kapott a termék. Én a fenti sejtésemet mertem neki leírni, hogy manipulálják a Gearbest-en a véleményeket, amire megint megkaptam, hogy hülyeségeket beszélek... és egészen lehazugozásig eldurvult egy jóindulatú vélemény leírása utáni vita.

A lényeg, hogy én nem ajánlom ezt a karpántot, az áránál lényegesen nagyobb kárt okozhat, ha kiesik belőle a Miband... inkább vennék helyette eredeti karpántot, még akkor is ha az jóval drágább.

[ Szerkesztve ]

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#4821) Kutykurutty7 válasza ollie (#4818) üzenetére


Kutykurutty7
aktív tag

Egyetértek. Normál használattal a 20 nap teljesen reális érték. Ha valaki minden funkciót kikapcsol amit lehet, akkor ez meghaladhatja a 30 napot is, ha viszont a tulaj ész nélkül bekapcsol funkciókat (mint én, akinél a MiBand minden éjszaka 8 órán keresztül percenként méri a pulzust :-) ), akkor töltögetheti akár 10 naponként is.

A MiBand üzemideje egy remek gumicsont, ami elő is jön itt rendszeresen! Vagy ha valaki éppen nem kérdezi meg, hogy az övé miért csak x napot bír, akkor lesz olyan, aki viccesen bedobja, hogy a sajátja már 60 napja megy a töltés óta... :D

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#4822) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Én is próbálkoztam a GearBest csereszíjjal, de kemény volt, és egyszer ki is esett belőle a band.
Aztán az első kipottyanás, ami szerencsére úgy alakult, hogy a pulóveremben maradt rendeltem egyet ITT.
Persze innen a topikból olvastam erről a szíjról, és dicsérték. Gondoltam egy próbát megér.
Első körben magamnak vettem két eltérő színben. Kb két hete van benne a band és maximális elégedettségemből kifolyólag vettem páromnak is minden színben.
Ez legalább annyira puha szilikon, mint a gyári és nem akar belőle kifordulni a band, mint a gearbestnél vásárolt. Az még jóval keményebb anyagból is volt, vagyis használhatatlan.
A jelenlegi tényleg nagyon közel áll, ha nem annyira jó, mint a gyári.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#4823) Flashy válasza AMDaZERG_1 (#4822) üzenetére


Flashy
veterán

bemásolnád jól a linket? megnézném én is, hátha megtetszik valamelyik. pótszíjjal rendeltem annakidején, ami ELVILEG gyári, de az is fekete.

(#4824) Kutykurutty7 válasza AMDaZERG_1 (#4822) üzenetére


Kutykurutty7
aktív tag

Igen, ez a link valószínűleg csak a te Aliexpress-szes loginodba bejelentkezve működik.

Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

(#4825) lócitrom válasza Flashy (#4823) üzenetére


lócitrom
őstag

ez tökéletes. Mijobs. mást nem javaslok.

a többi eszmefuttatáshoz pedig annyit tennék hozzá, hogy aki nem körültekintő, az vállalja azt, hogy ráfarag, ha keletről rendel. márpedig az ugye nem ritka, hogy valami gagyi, főleg annyi pénzért, amennyiért szórják ott az árut. CE jelölés nélkül egyébként lehet élni, csak nem árt tudni, hogy mit is jelöl és nem kell attól parázni, ha valaki a keleti verziót vette meg. addig jó, míg nem hamisítványt vett.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4826) cidalain


cidalain
veterán

Tudnatok adni nem alis linket normalis panthoz?
Paypalem van, alipayem nincs es nem is lesz...
Nem erdekel ha dragabb, mint az alis, csak jo minoseg legyen.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4827) nord_ válasza cidalain (#4826) üzenetére


nord_
veterán

Esetleg ez?

Vagy xiaomi.hu. :)

[ Szerkesztve ]

(#4828) AMDaZERG_1 válasza Flashy (#4823) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

A jó LINK

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#4829) cidalain válasza nord_ (#4827) üzenetére


cidalain
veterán

2 rugoert itthon is kapok eredetit 2 nap postazasi idovel az edigitalban pl.
Olyan erdekel amit itt linkelnek a kartarsak az alirol, amit kiprobaltak, es jo.
Csak mondjuk ebayes link kellene nekem.

Tobbieknek
Ez vajon ugyanaz amit ti linkeltetek?

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4830) lócitrom válasza cidalain (#4829) üzenetére


lócitrom
őstag

ugyanaz. bár az aggodalmad több ízben nem értem. speciel én a linkelt eladótól vásároltam. 10 nap alatt megjött. ráadásul tengernyi dolgot vásároltam már az oldalról. kártyával lehet fizetni. Alipay meg nem kötelező.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4831) cidalain válasza lócitrom (#4830) üzenetére


cidalain
veterán

Nincs netes fizeteshez webkartyam. Ha lenyuljak a kartyaadataim, akkor az nem buli. Paypalban ilyen szempontbol megbizok. Aliban meg nem. Nyilvan ez az en rigolyam, es nem mondom elore hogy sosem valtozik a velemenyem ezugyben.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4832) lócitrom válasza cidalain (#4831) üzenetére


lócitrom
őstag

igen, sejtettem, hogy ilyesmi oka lehet. egyébként mezei bankkártyád nincs? valamelyik ismerősömet belezavarta az OTP ebbe a webkártya dologba, mert valami kombinált számlája van, holott a kártyáját ettől függetlenül még ugyanúgy tudja használni neten. más bankoknál mondjuk nem tudom mi a helyzet.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4833) Flashy válasza lócitrom (#4832) üzenetére


Flashy
veterán

normál OTP számlához is ingyen jár virtuális webkártya ha kell ha nem. az igazi is meg a virtuális is használható fizetésre. a virtuálisra weben lehet utalni kisebb összeget igény szerint, ezt kötjük hozzá paypalhoz meg alipayhez aztán egydolláros szarokra elherdáljuk :D

(#4834) AMDaZERG_1 válasza cidalain (#4831) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Bezony, hogy rossz buli! :)
Elég szar arra ébredni, hogy egymás után jönnek az SMS-ek jelezve a pénzmagod apadását...
Nagy élmény volt számomra, aztán rendőrségre menni, bankokat hívni, hogy zárolják a kártyákat, aztán várni, hogy átvállalja a bank a veszteségem...
Persze ennél sokkal rémisztőbb volt a helyzet, ugyanis egy vírust benyelve szereztek meg minden jelszót (PayPal, Godaddy, Google, és a többi általam sűrűn látogatott oldalak hozzáférését). Én voltam a buta, mert bíztam a firefox biztonságában, és az abban tárolt jelszavak védelmében. Ma már nem vagyok ennyire könnyelmű.
A Godaddy, ahonnan a levelezőszerverem hozzáférését átvette a tolvaj, és mire megértette a probléma nagyságát a hajam rendesen megőszült. 4-5x azonosítani magam az igazolványom másolatával...
Ugye nem kell ecsetelnem, hogy egy levelezőszerver hozzáférése a legféltettebb kincsnek kell lennie, mert azon keresztül tudnak a nevedben bármilyen bűncselekményt lebonyolítani, amit meg is tettek, mert nem csak költötték a pénzem...
Irigylem azokat, akik még nem éltek át ilyet, mert borzalom.
Ja, és a rendőrség természetesen nem jutott semmire, pedig kiadtam nekik a delikvens email címét, milyen IP címmel lépett fel a netre. :(
Ja, és Budapestről hajtotta valaki végre a mutatványát. Ennyi adattal a kezükben illett volna elkapniuk.
És még valamit, torrentről jött be a vírus, akinek üzemeltetőjét hiába figyelmeztettem semmit nem reagált (eKő torrent és egy TotalCommander fájl, ami szerintem most is fent van)...
Ja, és azóta csak WEB kártya!!!

[ Szerkesztve ]

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#4835) cidalain válasza lócitrom (#4832) üzenetére


cidalain
veterán

Mar elerheto a bankomnal is a webkartya opcio, csak nem lehet online igenyelni.
A bankfiok meg csak hetfonkent van 5-ig, es munka utan oda is kellene tudni erni.
Szoval egyszer majd valamikor ossze fog jonni. Es akkor lesz alipayem is :)
En is vasaroltam mar alirol egyebkent, es akkor egy munkatarsam webkartyajaval fizettem. Csak mar nem dolgozik nalunk sajna.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4836) sambenez válasza AMDaZERG_1 (#4834) üzenetére


sambenez
addikt

Aztán vírusirtó/tűzfal milyen volt a gépeden amikor benyelted a vírust?

(#4837) szpali válasza Flashy (#4833) üzenetére


szpali
addikt

"...egydolláros sz@rokra..."

Vagy épp OnePlus 3-ra, mert a MasterCardom számát sehogy sem akarta elfogadni fizetéskor az OP oldala :F

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#4838) csipuka válasza AMDaZERG_1 (#4834) üzenetére


csipuka
senior tag

Itt amcsiban is azért ajánlgatjak a hitelkártyát, mert azt jobban monitorozzák a bankok, mint te a debit kartyadat, és a veszteség is a bank oldalán van akkor. A webkartya is teljesen fasza.

(#4839) nord_ válasza cidalain (#4829) üzenetére


nord_
veterán

Két lehetőség van.
Az ember megveszi az eredetit drágábban; azonnal használni tudja, és nem lesznek minőségi problémái. Vagy rendelünk némi nyereség ellenében a kínaiaktól, aztán várunk rá heteket-hónapokat, és közben izgulhatunk, tényleg jó-e.
(Én az elsőt választottam, és milyen jól tettem... Nem kellett hónapokat várni az Band2-re. És amikor feltettem a csuklómra és kiderült, hogy a pulzusmérés nem működik, akkor a magyar bolt szó nélkül, azonnal cserélte. Nem kellett visszapostázni Kínába saját költségen, aztán megint hónapokat várni, hogy kapok-e egyáltalán helyette egy másikat.)

(#4840) cidalain válasza nord_ (#4839) üzenetére


cidalain
veterán

A kinabol vs itthonrol vasarolni az masik tema.
A pant romlott el tobb 7 honap hasznalat utan. Kerdes ilyenkor mi van.
Kinabol 8 dolcsi az original (ami nem feltetlenul azt jelenti hogy gyari xiaomi, ismerve a kinaiak original szohasznalatat)
Ellenben itthon meg ennel is olcsobb, amit nehezen hiszek, siman lehet hogy azt az 1 dolcsis szart sozzak el itthon 2 rugoert.
Ezert engem nem az ar erdekel, mint ahogy le is irtam, hanem az, hogy hol lehet venni olyan szijat ami jo. Erre az nem valasz, hogy vegyek eredetit, mert nem tudom 100%-ban meghatarozni, hogy hol van eredeti gyari xiaomi pant.
Ezert jottem ide, hogy aki mar vett, az hop vette es milyen tapasztalatokkal. Volt is aki mondta hogy a gearbestes szar (amit be fogok szopni, mert hiaba mondtam vissza a rendelest, mar feladtak. De ha tenyleg olyan szar, akkor leverem rajtuk, no problem, csak 10 ticket lesz). Es kaptam jo visszajelzest is. Es ha valami jo, akkor nekem az kell. Kesz.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4841) Duna válasza cidalain (#4840) üzenetére


Duna
csendes tag

Én az Aliról rendeltem. A legtöbbet rendelt pántokkal és jó visszajelzésűekkel nem lehet baj. Kettő helyről is jött. Az egyik tulajdonságaiban nagyon hasonlít az eredetire. A másik kicsit keményebb, de csak a be/kihelyezésnél érezhető. Mindkettőbe tökéletesen illeszkedik a Band2, a patent is tökéletesen működik. 2 dollár alatti árért különben sincs veszíteni való.

(#4842) andrisbandi válasza cidalain (#4840) üzenetére


andrisbandi
őstag

Original Xiaomi Strap XIAOMI MI Band 2
Ez eredeti.
Viszont senki nem ad érte ennyit. Akkor már inkább fémkelyhest, bőr szíjjal szoktak venni.

Az olcsó banggoodos, és gearbestes mb2 szíjakkal nem tapasztaltam az említett kipotyogást.
Picit másabb anyagból vannak, a BG-s puhább így kényelmesebb, a GB-s valamivel keményebb, tartósabb talán.

Egy Samu gear fit 2 van most nálam, ami ötször drágább.
A szíja rendszeresen kikapcsolódik öltözködéskor.
Mégsem tartom sz@rnak a szíját. Ha mindent kibírna, rohadt kényelmetlen és bumplszi lenne.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#4843) cidalain


cidalain
veterán

Jaja, a banggoodos valszeg eredeti, de eleg huzos az ugy, hogy 4500-ert vettem a komplett bandet :)
A GB-es mar jon, tesztelem en is, majd meglatjuk. 300 Ft volt, annyit meger, ha rossz akkor is, mar csak a tapasztalat miatt is.
Rendeltem Ebayrol Teamyo-tol, ami uaz mint amit masok Alirol vettek. (600 Ft)
Xiaomi.hu 1500-ert ad kettot, ami bevallottan utangyartott (nyilvan olyasmit arul, amit en 300 Ft/de-ert vettem GB-en)
Kozben megpillanatragasztoztam a regit, szerintem birja addig, amig meg nem erkeznek a proba szijak.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#4844) spidersoft


spidersoft
senior tag

Mi a tapasztalat a band vízállósága terén? Strandot/termálfürdőt hogy bírja? Ha nem is ázik be, a kapszula végén a kontakt nem rohad el?

(#4842) andrisbandi: banggoodos $11-os bőrszíjra szépen ráfekszik az 1080 pontos kupon :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4845) Keem1


Keem1
addikt

Srácok, ugyebár sokan vásároltuk a bandet GearBestről, Banggoodról, esetleg van, aki Aliról.
Bár a sajátommal meg vagyok eddig elégedve, piszkál a kérdés: eredetit kaptam-e vagy sem.

[link]
Ha valaki nem szeretné a linket megnyitni, vagy nem tud angolul: valaki az eredetiség kiderítéséről érdeklődik, míg a válasz egyszerű és kézenfekvő. Ha a Mi Fit tud párosodni, akkor eredeti.
Szerintetek tényleg ennyi elég ahhoz, hogy eredeti-e?

Kicsit más okból is keresem az eredetiségi választ: szeretnék egy Xiaomi 10Ah-s power bank-et beszerezni (az újabb, gyorstöltős, type C-s típust), és pont a töltés az, ahol még rémálmaim közepette se jöjjön elő egy fake.

[ Szerkesztve ]

(#4846) spidersoft válasza Keem1 (#4845) üzenetére


spidersoft
senior tag

A "hagyományos" 10Ah-son volt kaparós matrica, az újon már nincs? Band2-n miért nincs? :D

(#4847) AMDaZERG_1 válasza sambenez (#4836) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Comodo, de átmenetileg lekapcsoltam, és a legnagyobb hibát ezzel követtem el.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#4848) sambenez válasza AMDaZERG_1 (#4847) üzenetére


sambenez
addikt

Tehát kijelenthetjük hogy nem a neten megadott bankkártya adatok jelentik a veszélyt.
Tűzfalat meg nem kapcsolunk ki. Mert ahova csak úgy tudsz eljutni ha kikapcsolod akkor ott biztos lehetsz benne nem vagy biztonságban.

(#4849) AMDaZERG_1 válasza sambenez (#4848) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Igen, kijelenthető. Ennek ellenére már csak kizárólag a web-kártyával vásárolok, vagy PayPal (amire szintén a web-kártya van regisztrálva).

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#4850) lócitrom válasza Keem1 (#4845) üzenetére


lócitrom
őstag

valószínűleg ennyi tényleg elég, hogy párosítható. azért annyira nem kicsi cég már ez a cég, hogy ne találjon ki valamiféle hitelesítési kulcsos megoldást, ami egyértelművé teszi, hogy eredeti-e vagy sem. keleti verziókról nem tudok nyilatkozni, de én is utánajártam a dolgoknak. van pár variáns. kétséges, hogy mind hivatalos-e, mert nem feltétlenül egységes a feliratozás a dobozon. én eleve úgy kezdtem, hogy kiválasztottam az összes potenciális eladót és átnyálaztam a véleményeket főleg képek után kutatva. ez aliexpress-szen egyszerű történet volt, mert rengeteg visszajelzésbe botlottam. mivel csak olyat kerestem, amin szerepelt a CE, így a többit gyorsan átugrottam.

global kiadáson tehát amit érdemes megvizsgálni:
- dobozon angol és kínai leírás egyaránt, ami az egész oldalt kitölti
- dobozon a felső vonalkód 13713-mal kezdődik
- dobozon az SKU szám MGW4024GL (ami például CN-nel végződik az minimum keleti kiadás)
- dobozon az alsó vonalkód 7524-gyel végződik
- dobozon van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- dobozon van CCAK16LP0930T4 azonosító
- dobozon van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van CCAK16LP0930T4 matrica
- Mi Band 2 kapszulán van CE jelölés
- Mi Band 2 kapszulán van FCC ID: 2AC8UXMSH04HM
- használati utasítás angol és kínai egyaránt

azt hiszem ennyi, amit én meg tudtam állapítani keresgélésem során.

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.