Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Belőttem a beállításokat össze-vissza keverékre ~medium-high között valahol, (NV effektek szigorúan kikapcsolva), ugyanazokon a beállításokon 280X + i5-3330 mellett DX11 alatt volt avg 48 fps, DX12 alatt avg 39.

-
nonsen5e
veterán
Lehet, hogy mellé lőtt, nem érdekel túlzottan, de ha Neked a kinézet a legfontosabb egy operációs rendszerben, az az a színvonal.
Azt továbbra sem értem,hogy pl. ebben mi olyan vállalhatatlanul sz4r. Ugyanaz mint régen, csak nem aero, szögletes ikonok és nem fehér a háttér. A fájlkezelő meg 1:1 ugyanaz mint 7-ben, csak nem menükben kell bogarászni a funkciógombokat. Ennél többet pedig nagyon ritkán kell használnia az embernek a wines alap dolgokból. Telepítés után első bekapcsoláskor a gépházban letiltani mindent, de azt is egyszerűbb registryben/szolgáltatások alatt.
Végezetül meg a kinézet már pedig egy szubjektív dolog, attól még, hogy te sipákolsz, hogy "csúnya és randa", lehet a másik 50 millió felhasználónak meg ez a szép.
Ha meg megcsinálják pont olyanra, amilyenre Te szeretnéd, mert tegyük fel holnap kiderül, hogy egy MS fejes a bácsikád, akkor lehet a maradék 50 millió másik ember fog sírni, hogy csúnya és ocsmány. -
nonsen5e
veterán
Milyen kár, hogy semmit nem lehet modolni a winek kinézetén, ja várj...
Amíg funkcionálisan működik, és ahogy mondtad, egy csomó dologra amit tud nincs más alternatíva, addig abszolút nem érdekel a kinézete, mert (i) nem 10 éves vagyok, hogy az legyen a legfontosabb, (ii) ha az lenne a legfontosabbb is át tudom állítani olyanra amilyenre szeretném.
Amúgy ha az inkonzisztens Gépház-Vezérlőpultot kiszedjük, akkor miben másabb mint egy régebbi Win? Nincs csicsás üveghatás minden ablak keretén? Sajátgép, fájlkezelő, vezérlőpult és úgy minden third party app maradt pontosan ugyanolyan mint régen, csak több funkcióval.
Start menüből kiszedtem a számomra haszontalan csempéket, van egy applista, és ennyi az egész. -
nonsen5e
veterán
Kíváncsi vagyok több sebességet ad-e a DX12, mintha csak kikapcsolnám az amúgy igencsak erőforrás igényes HBAO/PCSS/HFTS kombót. Kicsit sem lepődnék meg ha nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi