Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
"érzelmileg próbálsz befolyásolni."
eszembe se jutott.
Nem jártam Tibetben, de realtíve sokat tudok róla, több könyvet is olvastam a témáról, kiváltképp Reinhold Messner világhírű hegymászó beszámolóit, ő rengeteget barangolt arra. És hát a körülmények a magyar viszonylathoz képest is embertelenek.
Ha te most oda kimennél csak úgy és nem halnál bele a betegség oltások hiányába, akkor is visszasírnád százszor magyarországot. Nézegess képeket, vagy nem tudom, kostólj zsíros teát, hátha elmegy a kedved tőle
Az hogy vonzódsz a kultúrájuk szépségéhez az teljesen rendben van, szép is, de sztem ne nagyon akarj ott élni.

"Én viszotn eddig azt láttam, ahol egy vagy több ember nemzet akart rákényszeríteni a másikra valamit, ott igazén jó sosem jött ki belőle, előbb utóbb konfliktus lett."
Scottland, Wales. Aztán a brit gyarmatok legtöbbje. Néhány kivétellel, mindenütt feljődés indult az angol gyarmatosított területeket, méghozzá annyira hogy késöbb már eladási piacnak is használták...
A skótok nagy nemzeti ugrálásukra mostmár kaptak külön parlamentet, de ugyanúgy UK. És tudod miért? Mert a többségük tisztában van vele hogy nekik így jobb. Sokkal jobb. Gazdaságilag rengeteg előny és kötelék. Northern Ireland úgyszint.
Magyarországnak is jobb volt a monarchiában mint azon kívül, és nemcsak vesztes háború és az utána következő történelmi események miatt.
Előnyös volt a gazdaságunk számára, rengeteg fejlődés ment végbe.
Személyes véleményem hogy nagy kár hogy ez szétszakadt, de a történelem sosem kegyes. És igen, tisztában vagyok a nemzeti öntudatú emberkék véleményével, az utálatukkal a habsburgokkal szemben. Én úgy gondolom hogy a nacionalizmus egy nemzeti gyerekbetegség amit ki kell nőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest