- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Silent Hill f teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest