- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
dupla
-
llaszlo
veterán
Nagyon jó írás. Gratulálok!
Egyetlen dolog, amire reagálnék.
"Gazdagság, vagy szegénység? Nem kell sok pénz hozzá hogy az embernek igazán gazdag élete legyen, sőt, a sok pénz talán tönkreteszi az embert."Nem a pénz teszi tönkre az embert, hanem a gondolkodásmódja magáról és a pénzről.
Pénzzel tudsz magadnak és másoknak élményt adni. Pénzből tudsz adakozni, amivel megintcsak a jellemedet építed. Ahhoz, hogy emberileg fejlődj és tapasztalj (utazás, más kultúrák emberek megismerése) szintén nem árt ha van pénz.
A pénz egyik szempontból épp olyan, mint a kés. Lehet vele kenyeret kenni és ölni is. Te döntöd el, hogy mire és hogyan használod. -
-
beefjeez
senior tag
Engem pont nem érdekel mennyi pénzem van, milyen cuccaim, én csak élni akarok, pörögni, amíg megtehetem, minden jót kipróbálni mint te. Jelen állapotomban amikor gördeszkázok, (ahogy mások látják "ugrálok vele") boldog vagyok.
Ehh, csak senki nem passzol mellém
-
Crystalheart
őstag
-
bbazs96
tag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Jól beszélsz, kinek a pap, kinek a paplan.
-
Crystalheart
őstag
"Talán egyet jelenthet a lelki gazdagság fogalma a nyugalommal, békével, és megelégedettséggel?" - Erre én is ilyenkor tájt kezdtem rájönni.
Azonban azóta azt is fölfedeztem, hogy mivel minden ember különbözik, nem mindenkinek ugyanaz jelenti a békét és nyugalmat. Az sem biztos, hogy a megelégedettség feltétele a békének, valakit pont a célok, sőt, akár elérhetetlennek tetsző célok kergetése békít meg a világgal. Különbözünk, ezért nem lehet egy egyszerű életviteli lenyomat alapján megmondani, vajon kinek mi jelenti azt a bizonyos megfoghatatlan gazdagságot.
Csak arról lehet egyfajta - de az sem tökéletesen szilárd - elképzelésünk, hogy egy adott közösségnek vagy a társadalom egészének mi adhat még. Ilyenformán az emberiség csoportjai szuperorganizmusokként léteznek. Vegyük például a csaták mártírjait, akiknek közvetlenül haláluk előtt a szeretteik a saját életük árán való védelme nyújtott megnyugvást. Ebből a példából az is kitűnik, hogy az egyén viszonyulása ezekhez a dolgokhoz kor- és kultúrafüggő.
-
westcoastog
veterán
Kicsit tördeld a szöveget mer kifolyik a szemem.
Amúgy meg: Ladánybene27 - A roots tanít
"Nem mindegy hol hordod a gazdagságod ember,
a tárcád, vagy a lelked van tele értékekkel"Nagyon jól gondolkodsz.
-
nincsisbéla
aktív tag
15(6) évesen nagyon jól állsz a dolgokhoz! Sokra fogod még vinni az életben szerintem!
-
bbazs96
tag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Lehet hiba a nevelésben, de azért gondoljuk végig: Mindig azt tették a fiatalok, amit tilos, csak most több a lehetőség, és azzal, hogy a szülők, pedagógusok kezéből kiveszik az eszközt, csak ferde jellemű gyerekeket gyártanak.
-
Peter Kiss
őstag
Elkezdtem írni ide, de inkább csak azt mondom, hogy nagy részét én is így látom, de abban nem értünk egyet, hogy a nevelés nem hibás.
Kicsit irigykedem rád, hét évvel idősebb vagyok nálad, de neked már lehet, hogy több minden volt meg. Néha (mindig) úgy érzem (gondolom), belül halott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Synology NAS
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest