Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Szerintem még mindig igaz a régi állítás, miszernt PC-n a hardver, konzolon a játék hozza a pénzt.
Jobban, mint valaha.
Utolsó VGA kártyám: Ati 9500 Pra-ra moddolva. Azóta csak néha látok pár képet, hogy 1 milliárd trnzisztor, meg mittomén. Eltellik fél év, és a kártya kuka. Régen azért nem volt ilyen gyors ez az ütem. Vagy tévednék? -
szaszlaci
addikt
A PS-en mintha jóval gyakrabban röccenne meg a kép..
-
Sirandrish
legenda
Elég komolyan néz kis...és talán mintha PS3-on jobb volna pindurt az árnyék..

-
30z.Samu
titán
"Sokáig gondolkoztam ps3 vásárlásán,de végül xboxot vettem a videó alapján nem is bánom."
Én tavaly "kényszerből" vettem Xboxot, akartam játszani, viszont nem akartam fejleszteni a PC-t. Így döntöttem az Xbox mellett, mert jó árban volt és jó a játékfelhozatal. De nem bántam meg, hogy megvettem, sőt! De ne kezdjük már itt is a PS 3 vs X360 flame-et! Szép mind a 2 konzolon!
-
fpeter07
veterán
Némely részek talán világosabbak boxon, amugy ugyanaz.. Ps3 erősebb, de ez nem fog meglátszani (egyenlőre)

-
aram01
nagyúr
Sokáig gondolkoztam ps3 vásárlásán,de végül xboxot vettem a videó alapján nem is bánom.Azt hittem a ps3 halálra veri a boxot de nem láttam semmi eltérést a kettő között.Ti?
-
fogtunder
nagyúr
na igen, van akinek még hónapokkal, évekkel a vásárlás után is megerősítésre van szüksége, hogy igen, az enyém a jobb, és nem a másik, amit megvettem volna, de nem volt rá pénzem, meg erre is alig. teljesen céltalan amúgy, tényleg csak a flame-et generálja, az meg kinek hiányzik?
én is rohadt sok időt töltöttem az xbox vs. ps3 dilemmával, nézegettem az ilyen videókat is, de az lett a vége, hogy megnéztem milyenek az exkluzív címek, aztán megvettem az egyiket. minden más valójában csak sallang.
-
salaxx
tag
kicsit off, de nem lehet kihagyni
...a forza 3 meccs egyelőre olyan, mint amikor nem jön meg az ellenfél 
-
30z.Samu
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
"PC vs. konzol már érdekesebb lenne
"De azt valamilyen oknál fogva nem firtatják...
Amúgy a videót látva lehet hogy lekapom a demoját Live-ról. -
GegeWarrior
senior tag
Jaj már megint ez a találd meg a különbséget videó
PC vs. konzol már érdekesebb lenne

-
Yany
addikt
Vagyis, ha jól értem, hiába erősebb papíron a PS3, ez a gyakorlatban nem érvényesül. De legalább nehezebb rá kódolni.
Mindegy, úgyis WII van kilátásban, bár az sem mostanában... -
BiP
nagyúr
Akárhány ilyen összehasonlítást (PS3 vs. X360) néztem, sosem láttam olyan különbséget, ami külön nézve (nem egymás mellett) feltűnő/emlékezetes vagy zavaró lett volna.
PC meg konzol között már látható különbségek vannak általában, de az már más tészta. -
HaGii
tag
Ha megállítod a videót és kinagyítod,majd ezután rászánsz 1-2 órát a különbségek keresésére akkor simán találsz 1 max 2-t.
Egy ilyen videó után előszeretettel robbannak fel a PS3 vs. Xbox fórumok.Ha meg nincs ilyen videó akkor természetesen Forza3 vs. GT5 meccseket játszanak
-
luw2win
őstag
még mindig ezen vitatkoznak?

-
grozam
tag
Én nem igazán látok különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Disney+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Autós kamera eladó
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

De azért ezeken sem csúnyák a játékok!
Ha tudsz még ilyet szólhatnál!

"