- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #14 üzenetére
Szeretném minél hamarabb, az elsődleges cél március vége lenne, de majd kiderül, hogy addigra minden eltervezett része elkészül e, most minden szabadidőmet erre áldozom, szerencsére a család jól tűri, hogy kevesebbet lát
. A lényegesebb haladásokról ebben a bejegyzésben is beszámolok, de amint kész a mod, küldöm is be az írást róla, a jelenlegi állapotig már a szöveg is megírva, eddig 77db képet tartalmaz. Az eddigi képkészítési szokásaimat figyelembe véve kb 150+ kép várható
(#13) TESCO-Zsömle: Gondolkoztam az lcd panelok megvagdalásán is, mármint az összetartó keretén, de elvetettem, mert nem tudtam volna megfelelően összerögzíteni a panel+fényterelő fóliák rétegeit, így mindössze 5mm-t sikerült nyerni csak, 20mm-es lett a két panel képe közötti távolság.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest