Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
duplán nem.
ha egy darab programod fut, akkor 1 a load. tehát nem csak azok a processzek számítanak bele, amik várnak a procira, hanem azok is, amik futnak. tehát ha egy magos procid van ht nélkül és 2 a load, akkor egy programod mindig fut, egy meg mindig vár. ennek a számnak az időbeni átlagát jelenti a három load érték.
a mértékegység pedig nem ismeretlen, hanem darab.
-
bambano
titán
emlékeim szerint a load a futásképes processzek száma, a három szám meg ennek meghatározott időre visszatekintő átlaga (az időkről nem találtam rendes forrást a weben, de ahol láttam, ott 1, 5, 15 perces átlagot írt).
szóval azon programok száma, amik vagy futnak, vagy csak a procira várnak, minden más erőforrásuk megvan.
-
Lenry
félisten
ha már úgyis témánál vagyunk: sose tudtam rájönni, hogy a három load érték mit jelez és azt milyen mértékegységben teszik?
-
bambano
titán
azóta megint belefutottam egy 3400+ loadba.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest