- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zzolika
aktív tag
Ezt tényleg érdemes volt végignézni!
Így néz ki amikor valami az utolsó csavarig meg van tervezve, nem csak a kábelek tekeregnek össze-vissza.
Akkor dobtam a hátast amikor a 96 wattos ventikhez ért. 400 watt csak a 4 venti, másnak a komplett gépe nem fogyaszt ennyit. Azért a hangjára is kíváncsi lennék, bár szerintem nem sokáig bírnám
Oké, le kell hűteni a procikat. A 8.4 kW táp a redundancia miatt legyen csak a fele. A 64 db memóriamodul, alaplap, többi apróság legyen mondjuk 1000 watt, akkor is marad 400 watt egy cpu-ra! Nem tudom hány magos, milyen teljesítményű, de nekem brutálisan soknak tűnik. -
Ez már viszonylag új szerver. Nagyon jó volt a felépítése. A mai gépek szinte alufóliából és papírmaséból vannak érzésre ezekhez képest.
Kár, hogy azt a HP K szervert nem dokumentáltam amit lassan egy évtizede borítottunk szét hasonlóan darabokra. Egyben nem bírtuk mozgatni.
-
Cifu
félisten
Korrekt, köszi a megosztást!
-
Vladi
nagyúr
Vladi az 5. másodpernél, idézem:
"Aztakrva"Jah hát bizonyíték arra, hogy lehet terméket tervezni, csak akarni kell. Most komolyan? Egy ilyen gép karbantartással mennyi ideig lenne működőképes? 240 év?
-
wetomi
aktív tag
Ez tipikusan az a videó, amit gyanútlanul elindít az ember, hogy belenéz pár percet, beletekerget és talán látja a lényeget. Aztán most itt vagyok a 47 perces videó indítása után 55 perccel és kb 2 pislogással később és próbálok észhez térni.
Ennek a gépnek iparművészeti múzeumban lenne a helye, olyan vasak, olyan apró mérnöki részletek vannak benne. Az átlag IBM kompatibilis PC-hez és ATX szabványhoz szokott ember szemének ez egy teljesen megfoghatatlan X. dimenziós szerkezet, ahol X>1000
-
bambano
titán
hármas ablak nyílj meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11