- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
viharhozo #27 üzenetére
"A topiknyitonak meg annyit, h 20 eves futamido eseten valoszinuleg jobban jar, ha most realizalja a teljes, 350k-s bukot, es megszunteti a biztositast."
Ha jól emlékszem 12 év után lehet "büntetés" nélkül kiszállni. Ez kb. azt jelenti a most olvasottak tekintetében, hogy ami maradt ahhoz hozzáférek majd. Eddig semmi durva levonás nem volt de a mostani egyenleg értesítésben szerepel 64000Ftnyi kezelési költség melynek nagy része a kezdeti egységből történő levonást takar.
Majd ennek utánaolvasgatok kicsit, de nem sok kedvem van további bukót generálni. Lehet megszüntetem és betörlesztem inkább lakáshitel előtörlesztésnek, azzal tényleg nyerek valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Röviden: mert megszívjuk, ha nem figyelünk oda.Elmesélem az én történetemet...1. Előzmény story (akit nem érdekel,...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest