Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
-
bambano
titán
Modern autóban ha az akksiban nem maradt annyi kraft, ami elég az ecu-nak, akkor se betolni, se bebikázni nem fogod, mert ahhoz már gyári műszer kell. szétesik a rendszer biztonsági programozása, úgyhogy rakhatod bele az új akksit, majd programozhatod az immo-t, a kulcsokat, a többit.
-
bambano
titán
igen, az, mert a lepukkant akksi című történet az esetek 95%-ában autólopási kísérlet.
(#4) Hieronymus: "Miután beindult a motor, nem szabad "túráztatni" a motort, mert a rendelkezésre álló teljes töltőáramot fel tudja venni az akkumulátor.": kár, hogy ez a jótanács az első szavától az utolsóig tévedés. az autók zöme alapjáraton nem tölt. elég nagy marhaság, de ez van. emelt fordulatszám kell ahhoz, hogy töltés legyen. az meg mindegy, hogy efölött mennyivel jár a motor töltőáram szempontjából, mert az nem függ a fordulatszámtól (feltéve, hogy nagyobb, mint az emelt alapjárat). A töltőáramot a gerjesztésen keresztül szabályozza a fesz. szabályzó.
(#5) bob.zxr: egy rendes benzinest be lehet tolni... a dízelt is elvileg, csak ahhoz a legtöbb ember gyenge.
(#12) bacsis: akkut a kapacitásából kiszámolt töltőárammal 16 órán át töltünk. A kapacitás tizedének megfelelő árammal. 4 óra alatt feltölteni az tönkreteheti.
-
-
azzal kezdtük... érdekes mód olyan volt mint amikor nagyon gyenge az akku... meghajtotta a motort, illetve mintha nagy nehezen átforgatta volna de nem indult be.. próbáltuk úgy hogy a másik autó alap járaton ment és úgy is hogy a srác tiporta a gázt, de semmi, csak nyögött szegény suzuki.... szóval maradt a vontatás... Orosz töltő elő, kb a 2. világháborúból származó cucc
most raktam be az akkut cirka 4 óra altt szépen fel is töltötte, pöcc-röcc beindult az autó vele
-
XtremLor
őstag
Nem ertem viszont az ilyen emberek, nem gondolnak arra, mi lenne ha ok kerulnenek ilyen szituacioba...
A taxis bikazos dolog viszont nem rossz dolog megjegyzem, soha nem lehet tudni mikor jon jol!
-
DeFranco
nagyúr
Ha lehet ne toljátok be ilyenkor, mert sérül a katalizátor, bikáztatni kell, ahogy a többiek is írják. Bikakábelből a "legbikábbat" vegyétek meg, egyszeri beruházás, de a 80%-uk úgy puki ahogy van, annyira vékony bennük a vezeték, hogy hamarabb elfüstöl mint bikáz. Ez meg hamis biztonságérzet.
-
Köszi skaccok a jó tippeket!
De az természeteses hogy ott hagyják az embert? csak mert azon senki nem lepődött meg
-
BoB
veterán
Most már tudod hogy ha csontra lemerül az akksi, nem fogod tudni betolni
-
Így van, a taxi hívás gyors és kényelmes megoldás.
Miután beindult a motor, nem szabad "túráztatni" a motort, mert a rendelkezésre álló teljes töltőáramot fel tudja venni az akkumulátor. Ekkor cellákban lévő fém elemek melegednek és deformálódnak, ezzel megrövidül az élettartamuk. Még akkor is, ha nem figyel be azonnal a cellazárlat.
-
bambano
titán
ha máskor is lerohadsz, esetleg nem árt tudni:
egyszer én is lemerítettem az akksit, nem saját hibából. kínomban felhívtam egy nagy taxis céget, hogy van -e valami tippjük. meglepődve tapasztaltam, hogy bikáztatás szabvány szolgáltatás náluk.
-
banhammer
veterán
Tartalek akkumulator a csomagtartoba.
Autos powerbank eeeeerteeeeed?!?! -
Blindmouse
senior tag
Nem kell azt vontatni, vigyetek bikázó kábelt, ha a motor megy onnantól már töltve van az akksi. Haza kell jönni vele, vagy a legközelebbi benzinkútig, ahol két sörért feltöltik neked.
Új hozzászólás Aktív témák
lo oké... én néztem be...Rajta hagytam a kocsin a világítást...Este asszonyommal ülnénk be a kocsiba 23:00-kor Polgárdin,...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest