Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
A kreativitás nem ismer határokat. Gratulálok!

-
FPéter
aktív tag
Ágyúval verébre, szerintem tökéletesen elég lenne egy megfelelő feszültségű adapter.
-
szombatitomi
senior tag
Ááá, a kreativitás.
Majd akkor lesz ez igazán értékes fotó, mikor néhány év múlva együtt nézegetitek, és nevettek rajta. 
-
Ipse89
tag
A megoldás tényleg odab@sz
; viszont, kellene hallgatni, az elözö hsz-ekre, az a táp, lehet nemjó helyen van.
Föleg, hogy sztem Zsófi is hozzá tud férni, zárlatvédelem ide vagy oda, nem kell kísérteni a sorsot.meghosszabítot a kábelokat, a tápot meg beleteszed egy vastagabb papírdobozba, a kütyü alá. így Lilitől távolabb lesz( mer ugye a táp körül lesz mágneses tér, igaz távolabb van töle mint egy mobiltelefon, de a tér "ereje" felérhet - vagy még erősebb is lehet - azzal a hatással, mintha telefonálna. Ennyi idős korban meg nem egészséges.Jah és így Zsófinak sem lenne tapogatható állapotban. De mondom az ötletért maximum respect

-
Metalfan
senior tag
Szerintem a táp mindenképpen nyálálló legyen, a nővérem telefonja lassan többet volt nyálas, mint száraz (Sagem, nem kár érte, de bírja a gyűrődést), de abban nem szaladgál a kettőhúsz
Amúgy gratula a játékmodhoz 
-
joi29
őstag
-Akkor az Apuka felelőség teljesen elbeszélgethetne az asszonnyal
és felvilágosíthatná az elektromos áram veszélyeiről.
-Arról nem is beszélve hogy az elektromos szennyezés miként hat a
csöpp újszülöttek agyi aktavitására így 20~25cm-röl.
-Nem hiába mondják hogy még nem nőtt be a feje lágya.
-
JoeYi
őstag
nekem ez egy picit veszélyesnek tűnik. Szerintem jobb ötlet lenne egy hangfalból, scannerből, nyomtatóból vagy ilyesmiből visszamaradt 6 vagy 9 voltos tápegységet bekötni, és akkor nem a 230 szaladgál a gyerek feje fölött (hátha még szerkezetileg fém a bölcső, Isten óvjon az elmészó földeléstől)
-
bacsis
Közösségépítő
Jó reggelt Urak!
Látom jó sok kérdés merült fel, akkor megpróbálnék egyben válaszolni!
A Hinta már tuningolva lett, méghozzá egy 486os procival... ezt már a nagyobbik kislányom végezte el rajta, mikor a szobám falára kirakott 486-os cpu-t levette, és belerakta a hintába... Extra hűtés még nincs rajta, de már tervezgetem azt is, mint ahogy egy beépített monitort is szeretnék bele, amin egésznap megy a 3dmark a csöppségnek.
A Gyerkőc TDP-je viszonylag elég magas, legalábbis teljesítményéhez képest.. de szerencsére a mindennapi tuningtól a teljesítménye csak nő... a legjobb hogy feszültség helyett elég ha csak a tej adagját emelem
továbbá fontos megjegyezni, hogy a 2D-s fogyasztás nem értelmezhető, mert nyugalmi állapotában, tehát mikor alszik akkor is 3D-ben van a drágám... Viszont valami csoda folytán, mégsem fogyaszt akkor...
a Boot idő irdatlan gyors, amint megébred már bömböl is a, hogy kevés a szervezetében lévő feszültség. jah nem... Az ő esetében a tejadag...
Továbbá rájöttem, hogy a rugdaloddzó nagyon rossz hűtés, mert hiába teszek rá 3-4-5öt, szegény Lili egyre csak melegszik tőle, semmiképp sem ajánlom a rugikat, mint hűtés. A Nagyobbik kislányom a minőségellenőr, imádja a lekváros kenyeret, mikor megette az egészet, akkor tudom, hogy az minőségi anyag, tehát utána lehet kenni a procira...
a hintába azok a kis izék még plüss figurák, de a nagyobbik gyerkőc már elkezdte a helyükre válogatni a procikat
többnyire a K7-es Athlonokat szereti 
Közben arra is rájöttem, hogy a Lili tudja saját magát moddolni, bár nem kellemes.. csak túl kell feszelni, azaz túl kell tejelni, s utána garantáltan "lemoddolja" a ruhácskáját, bár ez a fajta modding nem épp a legjobb
És természetesen az asszony kért meg rá, hogy csináljak valamit a hintával
-
Sweet Lou 6
addikt

-
válasz
mexicanraven
üzenetére
Én is ezt akartam, de inkább becsomagoltam.

-
mexicanraven
senior tag
Édes kis csöppség!

A megoldásra: aztakurvaaaaaaaaaaaaaa!!

-
Mr.Csizmás
titán
akkor felteszem a legnagyobb kérdést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Asszony mit szólt hozzá?

-
Vladi
nagyúr
Má lassan a gyereket is moddolod?

-
Szóhoz sem jutok. Ja de mégis: Ez hatalmas.

-

Fölül azokat a kis izéket mikor cseréled le procikra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vd1992
tag
evett már ez a gyerek lekváros..... akarommondani ezüstpasztáskenyeret?????
-
Zolás
addikt
Mérted már a gyerek uj TDP-jét a megerősitett táppal?
Esetleg próbáltad alulfeszelni? Hátha ugy is elmegy.
Ja és 2D-ben mennyi a fogyasztás?
És a nagy kérdés: Linux, Mac, vagy Windows van telepitve? Bootidő és superpi érték? Mivel hütöd? Nehogy azt mondd hogy lekented lekvárral és nyalogatod

Maximum Respect

-
KrAt
veterán

-
puttputt
őstag
Mennyi az alja?

Lehet, hogy jobban bírja (gyermekkel együtt), mint a 700W-os Hipro?
Fogadjunk, hogy megpróbáltad ezzel a moddolt táppal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert a kép olyan, mintha rá lenne kötve a gyerkőc.
(Bár, szerintem ő infúziós tasak helyett is...
)Grat. ehhez a nem mindennapi invencióhoz!

Amúgy, tényleg vigyázz, nehogy valahogy megsérüljön a baba. (Bár szvsz. csak nem...) -
Bling95
őstag
a végén még a gyereket is tuningolni fogod

-
14adam
addikt

-
sztikac
őstag
A kép láttán az érintésvédelemmel kapcsolatban kérdések merültek fel bennem, hogy finoman fogalmazzak

-
gamerkiller
senior tag
Na jóvan ám mostmár..
GRAT! -
szablya
aktív tag
Ehhez csak gratulálni tudok

De azért vigyázz ám a gyerekre, apuka

-
Móci
addikt
Tuning nem volt még? Esetleg erre valami extra hűtés?

Bes**rás, de durván! -
Gergő_
őstag
ugye azért a hintát nem fogod tuningolni?

-
mephi666
nagyúr
nem csalódtam benned

-
Ice!?
őstag
Nagyon beteg vagy.

Akkor ezentúl: "Ha bacsis, akkor hardvertuning" -- > "Ha bacsis, akkor gyerekjátéktuning"?
-
vd1992
tag
én nem a játékra tenném a tápot....
elég ha a szigetelőszalag lejön, táp leesik, kábel összeér, ott a zárlat....
hamár táp, akkor inkább ne a gyerektől 30 centire legyen..... inkább vegyél 1méter 2eres kábelt, de a táp ne a gyereknél legyen már........
-
yolan
őstag
beteg

-
bacsis
Közösségépítő
Athlon64+,Oliverda!
Köszi a figyelmeztetést, de nem kell aggódni, amint a táp zárlatot "érez" egyből kikapcsol
tapasztalatból mondom, hajtott ez a táp már minden vackot, s volt hogy kemény aberráltságokat is túl vészelt, illetve védte meg hardverelemeim zárlattól
-
Mr.Csizmás
titán
bazmeggggggműszaki Oscar díjat neki

-
Bocaa
senior tag
Nem gyenge

aero. : hoppá új avatar ha jól látom barney stinson
-
Oliverda
félisten
Hát izéé...fun de azért a tápban 220 van és ha jól látom a keret fémből van.

-
Peter Kiss
őstag
Jó-jó, de milyen táp? Ha olyasféle, ami nem veszi észre, hogy már égnek a vezetékei, akkor inkább kivenném.
-
Asszem ezzel megalapíthatod a Bacsis-Toys Zrt-t.

-
Gergő_
őstag
Lili előbb fogja tudni mi az a molex csatlakozó minthogy barbie

-
Lenry
félisten
óóóóóbazmeg

-
aero.
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És így van meg az összhatás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Föleg, hogy sztem Zsófi is hozzá tud férni, zárlatvédelem ide vagy oda, nem kell kísérteni a sorsot.meghosszabítot a kábelokat, a tápot meg beleteszed egy vastagabb papírdobozba, a kütyü alá. így Lilitől távolabb lesz( mer ugye a táp körül lesz mágneses tér, igaz távolabb van töle mint egy mobiltelefon, de a tér "ereje" felérhet - vagy még erősebb is lehet - azzal a hatással, mintha telefonálna. Ennyi idős korban meg nem egészséges.Jah és így Zsófinak sem lenne tapogatható állapotban. De mondom az ötletért maximum respect
Amúgy gratula a játékmodhoz