- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Így kicsit a magad főnöke vagy, az azért más valamennyire.
Ilyet végül is én is csinálok, kapok egy plusz funkció igényt amivel bővíteni kell a rendszert, keressek rá megoldásokat, indokoljam hogy miért azt választanám amit és építsem be. Még jó hogy ilyenek vannak mert különben hosszú távon lehet felvágnám az ereimet
Én most olyasmire gondolok hogy egy totál új nagy projekt amelyet évekig fog fejleszteni egy cég, több tucat ember munkáját fogja beleölni. Az ilyeneket gondosan megtervezik előre jobb helyeken és nem bízzák a véletlenre ha egy lehetőség van rá. Persze nem tudom hogy pontosan milyen beosztásban dolgozol, minden elismerésem ha ilyen nagy posztban tudsz tevékenykedni.
#14: a hülye ügyfelekkel van tapasztalatom. Egyik barátomat idézvén: "az ügyfél ku*vái vagyunk, ha azt kérik holnap jöjjünk piros tangában a munkahelyre, alig ha nem muszáj lesz megtenni".
Azért nem ilyen súlyos a helyzet, de néha úgy tarkón csapnék vaslapáttal egyeseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már 3 éve járok egyetemre és most jöttem rá, hogy egyáltalán nem érdekel amit tanulok. Voltak jó órák, ez tény. Azokat...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Milyen TV-t vegyek?
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest