Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Nagyon köszönöm a gyors reakciót! Természetesen kivettem az elem alól a fóliát, meg a kamerán keresztül látom is, hogy működik a távirányító. Próbáltam egészen közelről is, de akkor sem sikerült életre kelteni.. Pedig nem lenne butaság... Na mind1, azt hiszem akkor felejtős lesz, mert az asztali gépem hátuljába tervezem bedugni, ott meg akkor ezek szerint nem fog működni....
Másik kérdés!
Sajnos nálunk panelben nagyon gyenge a jel, így a hozzá kapott kis antennával nem igazán tudok értelmes jelet befogni... Max RTL és TV2, de az is szakadozva, meg mint a mesében, hol van, hol nincs! Találtam egy ILYET Ebből is a kissebb HAMA gyártmányú. Szerintetek ezzel már fok működni rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest