- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Hali itt van pár kép. Bocsi a késésért, de nem nagyon volt időm.
Az enyémnél a nyákon a HDMI összes pontjának van helye. A 18-as pin a táp, azt forrasztottam le és oda kötöttem az USB -ról a tápot. Majd az USB GND-jét összekötöttem az átalakító panel GND-jével.
HDMI (17) - USB (4) GND
HDMI (18) - USB (1) 5V
Üdv.
Ui:Úgy néz ki, hogy amire vettem azt maradéktalanul tudja cucc, ugyhogy nem bántam meg. -
rsf
senior tag
Na megjött a cucc az e-bayről!
Laptop hdmi kimenetről FullHD-s monitorral próbáltam. A monitor Analog VGA bemenetén.
Úgy néz ki működik.
Most szedtem szét megakarom mérni a cucc áramfelvételét.
Valamint csinálok neki egy külső táp bemenetet. Nem szeretném a média lejátszóm HDMI kimenetét megölni.
Üdv.Ui. Majd irok a fejleményekről
-
rsf
senior tag
Kaptam pár infót közben.
Amit beállítasz a hdmi oldalon az lesz a felbontás a VGA oldalon is!!
Ezért nem értettem az egészet, mert a HDMI kimenetnek csak pár szabványos felbontása van ellenben a VGA-val.A HDMI-n különböző VGA kompatibilis felbontásokat, csak laptop kimeneten lehet elérni.DVD lejátszó és egyéb házimozis eszközökön nem. Ezért jöhetnek ki olyan variációk amiket bizonyos eszközök nem szeretnek.pl. HDMI:576p=720x576VGA
Üdv. -
rsf
senior tag
Én egy ilyennel szemezek, de létezik külső tápos változata is.
Csak azt nem értem, hogy ha kap egy 1920x1080 felbontású bemenő jelet a HDMI-n akkor a kimeneti VGA-nak mi lesz a felbontása? 640x480?, 800x600?, 1024x768? vagy nagyobb?
Mert nekem 1024x768 kellene ennél nagyobb nem mert azt már nem tudja fogadni az eszköz amire rákötném.
Erre tud valaki válaszolni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Korábban csak komolyabb összegért lehetett digitálisról analóg képpé alakító eszközt venni a számítógépekhez. Persze...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest