Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enclave

aktív tag

válasz vittuka #91 üzenetére

Egyébként sokan vannak így ezzel, ha kell utaznak 2 órát, idôt és pénzt nem kímélve, amikor elviszi a posta 385ft-ért tegyük fel. Ennél a gondolatnál meg húzhatnánk is egy vonalat, a 10 éves dolgokat, hogy feladtam egy csomagot életemben, az is eltünt, félre lehetne rakni. Nem tartom valószínünek, hogy fociznának a csomagokkal azok a szerencsétlen postások, van elég dolguk munkaidôben ezen kívül is. Nálam a megbízhatóságuk sok csomagból 100%, biztosan nem vagyok egyedül kivételes eset.

Lehet,h. az illető nem a postás "élményei" miatt ragaszkodik a f2f módszerhez, hanem praktikussági okokból.

Ha a posta ingyen lenne én akkor sem használnám többet. Egy holmit tisztességesen becsomagolni idő és valamennyi anyagiakkal jár (csomagolóanyagok, szivacs ha törékeny de ez a hw-k nagy részére igaz), arról nem is beszélve, ha a vevő és az eladó mondjuk egyaránt egy városból való, akkor lehet nem túlságosan nehéz megbeszélni egy időpontot suli/egyetem/munka után ami egyes esetekben sokkal gyorsabb lehet mint a posta. Arról nem is beszélve, hogy személyesen rögtön meg lehet nézni, mit vesz az ember és ha valami vita lenne az eladó holmival (javítva volt-e?, sérült-e?, hiányzik-e vmi a dobozból?) ,akkor helyben, rögtön meg lehet beszélni, tisztázni. (én főleg utóbbi miatt ragaszkodom a személyes adásvételhez) Esetleg ha valaki nem szeret látatlanban nagyobb összegeket átutalni.

Semmi sem állandó, csak a változás.

Új hozzászólás Aktív témák