Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
"fizetős bazárok (na ez hétszentség)"
mondjuk ezt már évek óta mondjátok, ideje, hogy komolyan is legyen véve a dolog;>
hm, ahogy értettem: az eddigi fizetős kiemelés/bazár át lesz emelve, lesz egyszerű felület csalók kiszedésére, lesz lehetőség csalás esetén rendőrségi ügyben a privátok alapján infotszedni (ez telefonnál nincs meg),
ez jó. ahogy kivettem ez inkább üzletszerű kereskedőknek lesz kevésbé jó, kb mint amikor a piacon helypénzt szednek...
dolog engem már nem érint (szerintem 150kmes körzetben egyedül vagyok a ph!ról), de anno a fél gépem az apróból jött össze, beleértve pár finomságot (thermalright hűtők, cosmos, rakásnyi különbözőféle venti, limitált akg füles). pirospont meg... sokan nem használják, szóval ez a rendszer sokkal jobbnak tűnik.
remélhetőleg jó lesz, bentleyhez is szurkolok;> az meg teljesen normális, ha a kemény munkáért pénzt is akartok látni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- i9 11900K
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Nokia N95 - független, nagyon szép, full doboz
- HP Pavilion X360 i7 10510u M.2 SSD Érintőképernyő , Ujjlenyomat olvasó
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest