Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
azbest
félisten
persze, hogy jó az ingyenes program nekem, rövid távon...
az ms más szoftverei árából fedezi a virtualpc-t, míg a vmware kifejezetten virtualizációra spacializálódott cég... gondolom hasonló a helyzet, mint az ie esetén... hogy "veszteséges" módon készítik el (hiszen nem hoz közvetlen bevételt, hanem más piacok nyereségét fordítják rá) és ezzel kiszorítják a célszoftverek gyártóit, mert azonkak nincs office vagy win programjuk ami fedezné....szóval kicsit fura gondolatmenet, hogy képes vagyok ráfizetni egy termékre, hogy kiszorítsa más cégek termékét ... persze hosszú távon jó stratégia, hisz a végén sok versenytárs bedobja a törülközöt, akik ebből éltek.
Valóban sokkal kevesebbet tud még a vpc mint a vmware... ez a vmware szerencséje.Nem vagyok benne biztos, de talán "keresztfinanszírozás" a neve az ilyen stratégiának. Ez a verseny ellen van ezért általában tilos, azt hiszem.
Osx alatt azt hiszem a VPC és a VmWare is fizetős. Win alatt sokféle ingyenes van. Linux alatt sokféle, kivéve VPC (mert az nincs). Van egy szűkebb csoport ami minden platformra ingyenes, általában azok mögött is nagy cég áll.
--korábban valaki írta hogy linuxot nehéz telepíteni bizonyos chipsetre, mert nem támogatta... hát nemrég olvastam, hogy bizonyos dell laptopra csak úgy megy fel a vista, ha ide kompatibilisre veszik a vezérlőt (különben telepítés elején még látja a sata lemezt, a végére pedig elveszti)... Vista alatt moonman a tanúm, hogy megszívatott az nvidia a hülye default hálózati driver beállításával... minden oprendszeren van probléma a driverekkel.
Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DJI Osmo Pocket 3
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest