- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
Szegény szlx! látom, Neked meg Micimackótól csak a formát sikerült átvenni, és a jelzőt: csekélyértelmű medvebocs, szó szerint sikerült értelmezned. akkor még egyszer, külön NEKED belinkelem, amit egy előző hsz-ben megtettem, hátha áttör Hozzád:
Jöhet a Linux éve
"A Red Hat-vezér azt is elmondta, hogy a Linuxba épített biztonsági funkciók miatt a cég különösen kedvelt a hadseregnél, valamint a nemzetbiztonsági és hírszerző szerveknél. „Az idén voltam Oroszországban, ahol az RHEL (Red Hat Enterprise Linux) az orosz hadsereg által elfogadott legbiztonságosabb operációs rendszer, ezért a hadseregnek és a kormánynak vannak olyan alkalmazásai, melyek kizárólag az RHEL-en futnak. Ironikus, hogy a rendszer amiatt az SELinux miatt ilyen biztonságos, melyet az amerikai nemzetbiztonsági hivatal fejlesztett” – magyarázta."
a közösség meg csak az agyatlan "vazze, nem találom az ubuntu.exe-t! ez sz@r!" szintű hozzászólásokra reagál legyalázóan, mikor a "IT-világ" vörd-ekszel-póverpoint Bermuda-háromszög bűvöletében bír mozogni.
"Mármint az az érdekes ebben, hogy pontosan tudod, hogy mit, mikor, hogy reagálnak.">tudod, ezt hívják tanulásnak. Ha odamész az oroszlánhoz és megcibálod a bajszát, iszonyatos pofont kapsz. ha ezután újra odamész, újra megcibálod, de egyből hátraugrasz 5 métert, elkerülheted a pofont, (de nem túl sok joggal mondhatod, hogy "köcsög oroszlán, milyen agresszívan támad! pedig nem is bántottam!" és) viccesen hangzik, mikor úgy adod elő, hogy te most aztán nagyon ismered az oroszlánt, és tudod, mit fog reagálni. mert nem azt tanultad meg, hogy baromságokat ne csinálj, (nem is veszed észre és nem is tudod, hogy baromság. ezért mondjuk nem vagy elítélhető, csak sajnálatraméltó) csak azt, hogy ha baromságot csinálsz, mi lesz a reakció.(#185) bambano: úgy látom, egyre gondoltunk.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest