- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
azbest
félisten
ehh, aki azt kritizálta a linuxban, hogy van amihez elő kell venni a konzolt:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;811259nem is tudom, hogy bele merjek e kezdeni magyarázni ezt olyannak, aki nem ért angolul és a gép kezelése is csak alapvető kattintgatásban merül ki.... (third party klikk ide a fixhez util lesz ebből asszem)
Az sem volt egyszerű, hogy töltsön le és bootoljon be egy ubuntu live cd-t hogy a sikeresen elpusztított xp-s gépről lementhesse a fontosabb dolgait (2 optikai drive-val nekifogott cd-t írni... miután megértette, hogy ne keressen nero-t mert itt más a neve... de sajna íráshibával kidobta), végül pendrivera sikerült mentenie a dolgait.
Egyébként ez egy jó példa arra, hogy a szükség törvényt bont... életében először "használt" linuxot, és mégis sikerült neki a mentés... bár eléggé szájbarágósnak kellett lenni, hogy ne tépje ki a pendrive-t a gépből mint xp alatt, hanem le kell választani (ahogy xp alatt is illene).Az xp újratelepítésnél sokat kellett noszogatni ("szerinted a licensz elfogadása nélkül továbbenged? akkor vajon melyiket kell választani?") ... ott már kicsit érdekesebben nézett, mikor az everest-tel lementett riport alapján felsoroltam neki 5 drivert amit pendrive rakva rá kéne tenni majd a frissen telepített gépre. ("melyiket? ja hogy ezt mindet?") A setup exe és a next next sem volt magától értetődő... és persze nem megy simán minden, mert az integrált lan azt hiszi nincs bedugva kábel, ezzel szemben az 1394 azt hiszi hogy csatlakoztatva van (most a via-t kell szidni)... ééés talán registrí fix kell mert a winsocks elbarmolódott valamitől... de lehet, hogy csak a routert kell újraindítani... mondtam is hogy áramtalanítsa... meg is tette, azóta nem hallottam felőle... azt hiszem azt is mondanom kellett volna hogy utána kapcsolja be újra
A tanulság... teljesen mindegy milyen rendszerről van szó... mindegyik kapcsán ki lehet hozni a mániákus depressziót az informatikában jártasabb ismerősből, kellő értetlenkedés után. Persze mindegyik rendszert be lehet üzemelni használhatóra... amit aztán el tud rontani a kedves user
Ja és hogy ne legyen olyan egyszerű: magyar nyelven, angol nyelvű útmutató segítségével német windowsra alkalmazni a beállítást... (ma is tanultam valami "hasznosat": németül a folder / mappa az ordner
)
Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest