Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kai_sehmet
csendes tag
Szerintem nem kell ettöl félned. Én középfokúra készülöknek is tartottam órát, úgy hogy nekem felsöfokúm van amit cirka 5 éve szereztem meg és azóta csak egy kis szintentartás volt. Átnéztem a nyelvtant egy kicsit aztán lesz ami lesz. Hát kiderült, hogy az elején elég alapvetö dolgokat le kell tisztázni, aztán mire nehezebb dolgok képbe jönnek te is belejössz.
Nem kell megijedni ha nem tudsz valamit, felírod és köv. órára megnézed. Nem fognek emiatt hozzá nem értönek nézni, senki se tudhat mindent. Neked még szerintem sokkal könnyebb is, nyelvszakosként benne vagy a dologban.
Szóval nem gáz ha nem tudsz mindent, mert egy csomó dolog van amit meg tudsz tanítani. Amit elsöre nem tudsz, azt meg legközelebb. Szóval szerinetm vágj bele no para tuti hogy menni fog!
Még csak annyit akartam okoskodni, hogy úgy érdemes szabni az árakat, hogy a diplomás gyakorlattal rendelkezö pedagógusok árainak alámenjél, de neked még megérje. Én 700 ft-ért adtam egy 45 perces órát, és kettőt egyszerre. Így nekem megérte abszolút, és valszeg nem lehetett túl drága mert sokan jelentkeztek...
Na, bocs a hosszú irományért, nem is tudom miért okoskodok ennyit, úgyis csak konkurencia leszel nekem...
Sajnos mondjuk a nyelvvizsgáig nem jutottunk el a tanítványommal, mert tartottunk egy kis szünetet mert sok vizsgája volt aztán mire ráért volna én már kórházban "üdültem" neki meg "idöre" diplomára kellet volna a papír. Azóta nem is beszéltem vele, így em tudom sikerőlt-e és nekem ebben mennyi szerepem volt... de remélem segítettem neki.
-
agent_k
őstag
Ettől sose félj!
Én fősulin tartottam kiscsoportos foglalkozást matekból, cimboráknak. Közel sem voltam penge, de amiben esetleg megakadtam volna, akkor együtt kitaláltuk a dolgot. 4-re meglett a matek I-II, meg a szigó is. Nagyon sokat jelentett... Úgy volt, hogy először egy kicsit nehezebben ment, mert az egy dolog, hogy én tudtam, de el is kellett magyarázni a leggyengébbnek. Aztán már ezzel sem volt probléma.
Szóval száz szónak is egy a vége vállald be, aztán majd kiderül, hogy menni fog-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen routert?
- Anyagi helyzetek és életutak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem kell megijedni ha nem tudsz valamit, felírod és köv. órára megnézed. Nem fognek emiatt hozzá nem értönek nézni, senki se tudhat mindent. Neked még szerintem sokkal könnyebb is, nyelvszakosként benne vagy a dologban.
Szóval nem gáz ha nem tudsz mindent, mert egy csomó dolog van amit meg tudsz tanítani. Amit elsöre nem tudsz, azt meg legközelebb. Szóval szerinetm vágj bele no para tuti hogy menni fog!
Még csak annyit akartam okoskodni, hogy úgy érdemes szabni az árakat, hogy a diplomás gyakorlattal rendelkezö pedagógusok árainak alámenjél, de neked még megérje. Én 700 ft-ért adtam egy 45 perces órát, és kettőt egyszerre. Így nekem megérte abszolút, és valszeg nem lehetett túl drága mert sokan jelentkeztek...