Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elmondom, hogy én mindkettőn játszom. Mikor hazamegyek, akkor fölcsapom az 55''-ös tévére a konzolt és úgy játszom. Aztán visszajövök a kollégiumba, monitorra rá a konzol és megint mehet a játék.
Egyébként mostanában a TV-n én is jobban élvezem valahogy, kényelmesebb leülni a fotelba. Viszont FPS-eket meg talán egy kicsit jobb monitoron játszani.Remélem a Sony is be fogja hozni a 1440p-s módot, nagyon örülnék neki. Bár így sem rossz hogy 1440-es monitoron 1080p-s outputtal játszom.
-
Tyrel
őstag
Mitől lenne jobb? A tévétől ülsz mondjuk 3 méterre, a monitortól meg max. 1-re, a látóterednek kb. ugyanakkora részét teszi ki. E mellett a monitorhoz hiába ülsz közelebb, nem lesz pixeles mert a pixelsűrűsége nagyobb. Erre rá még tud FreeSync-et.
Eszembe nem jutna elmászni a tévéig egy konzollal és játékszobát csinálni a nappaliból, 20 éve monitoron játszok mint minden veterán/PC gamer, és egy PS4 ezen nem fog változtatni semmit sem, pláne nem úgy hogy TV-n semmivel nem jobb élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egész pontosan a One S és X verziók, amelyek így variálható frissítési frekvenciát és speciális tone mappingot kapnak.
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest