- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szisztok!
Szeretnek az G Astramba egy ilyen BT-s OBD adaptert. Az lenne a jo, ha allandora bennehagyhatnam a gepben, szoval jo lenne egy olyan mikro adapter, amivel meg fel tudom rakni a burkolatot is.
Ha valaki tudna ilyet... van forrasztopakam, es merem is hasznalni, szoval, ha epiteni, vagy atalakitani kell, az sem gond.
Elore is kosz a segitseget! Udv, TomiSzerk: Ilyesmit vettem regebben, kettot is, de az egyik mukodik, a masik meg nem. Viszont mindketto kitartja a burkolatot.
-
huan
őstag
Mazda 6 2.0 dízel (2007) hez keresek odb-kábelt.
Mit ajánlotok? -
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Az autó fogyasztását hol tudom megnézni?
A pillanatanyi fogyasztás érdekelne /100 km-re.
előre is köszönöm.Üdv
-
fosika
újonc
Egy tipp az ELM 327 Bluetooth csatlakozáshoz (mert minap nekem is elakadt a dolog). Aki laptopról próbálja használni, párosítsa az eszközt a laptophoz méghozzá az alap kóddal: 1234. Lehet ezt a kódot kéri a telefonnal csatlakozáshoz is.
Telefonról (Sony Xperia) Torque app simán ment az alábbi autóknál:
- Opel Vectra 2001 2.2-es benzin
- WV Polo 2002 1.2 benzinLaptopon keresztül a Scan XL-t próbáltam de itt csak az Opelt tudta kiolvasni. Bár égett az Engine Fault, a Torque több információt adott.(gondolom a Scan XL menet közben érvényesülne, de ezt majd holnap tesztelem).
A Torque szépen törli a Fault Code-okat de nálam sajnos visszatérő a dolog, tehát nem csak törölni érdemes, hanem kezelni is a problémát
.
-
radir77
újonc
válasz
Norbi88hun #293 üzenetére
Szia
Mindenképp az ebay-ről vegyél mert ott jo áron van és szereintem jo minöségü.
kapsz hozzá 3 programot is.dalphi auto,teherauto,würth wow,
Az interface kb 60 pound az autos kábelek (mármint ami obd2 (BMW,MERCEDES))kb.:20 pound és ha kell a teherautokhoz is (kisteherauto,Kamion) az még kb.: 30 pound. Összesen kb 110 pound de lehet olcsobb is ha kinábol rendeled és tudsz rá várni kb 2-3 hetet. -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egy Chevy Captiva 2007-es 2.0D részecskeszűrőjének regenerálódását szeretném kijeleztetni valahogy. Csak annyi, hogy ha gyanús a helyzet, rá tudjak nézni, kormol-e. Persze a többi funkció sem árt. Van javaslatotok valamilyen kütyüre? Bt, wifi, vezetékes bármelyik lehet.
Köszi előre is: Zsolt
-
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok.
Tudna valaki tippet adni hogy tudnám a laptopommal felismertetni a bluetoothos ODB kütyümet?
Telefonom egyből látja amint beindítom a motort és csatlakozik is. A torque pro progival megy is szépen.
A laptopon viszont nem látja mint bluetooth eszköz. Nem vagyok nagy pc guru, szóval lehet hogy nem nagy a gond, de én nem jöttem rá mi a baja... Tudnátok nekem adni pár tippet hol keressem a hibát, esetleg hol lehet/kell valamit beállítani, vagy telepíteni valamit? CD nem volt hozzá.Előre is hálás köszönet!
Üdv -
F_Gergely
őstag
sziasztok,
opel vectra b-hez (98-as évjárat de 2001es y20dth motor) keresek diagnosztikát. ELM kütyüt próbáltam, nem látja az autót egyáltalán. Benzinessel hibátlan de az én autóm DÍZEL, sajnos sok kütyünél azt írják dízel autókkal csak 2005-ös évjárattól kommunikál.
Mit tudtok javasolni? -
Norbi88hun
csendes tag
ja még annyi, hogy régi 90 körüli opeleket is tudnia kell.
-
Norbi88hun
csendes tag
sziasztok. Autószerelőként dolgozom, de otthonra is jó lenne valami nem félmilliós gép
bosch, delphi technomotor socio gépeket használom. nézegettem a delphi kinai másolatát, de kéne valami biztos forrás ami nem pukkan el a 3. alkalommal vagy TCS CDP+ gépet is néztem amivel elvileg többféle softwer menne. Tudnátok ajánlani valami konkrét linket akármit, hogy melyiket és honnan vegyem meg? Jó lenne 50 alatt maradni. esetleg bluetooth os változat+ autós átalakító készlet is kéne. Köszi!
-
szeva000
addikt
-
Watt25
veterán
válasz
zsoleszp1i #290 üzenetére
Nekem is csinál néha ilyet, két lehetőség van:
Az adaptert kell resetelni (kihúzni, visszadugni), vagy a telefont újraindítani. -
zsoleszp1i
csendes tag
sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az olcsó kínai mini bluetoothos kék adapter szépen működött Torque proval aztán nem használtam egy darabig majd betettem kiáltam a garázsból működött és utána újra indításnál jelzett néhány hibát a Torque és azóta hiába csatlakozik a cucchoz azt írja hogy nincs kapcsolat az ecuval.Skoda Fabia 1.2 Htp 2004
-
maca99
csendes tag
astra f 94 hez milyen kütyül lenne jo van átalakitom
-
trance89
őstag
aki megfizethető megoldást keres annak mindenképpen OBDLink SX az ajánlott, kábeles de otg kábellel simán használható droidos telóval
az sx-hez alapból jár eredeti obdwiz progi pc-re (vagy droidra az ingyenes oblink), az emberek többségének ez is bőven elegendő, a többinek pedig ott a torque pro vagy pc-n a scanxl
már csak azért is megéri sx-et venni hosszútávon mert ez már stn1110 chipset-el van szerelve, ez egy programozható ic ezért a gyártó fw frissítéseket is ad ki hozzá mivel az új kocsimodellekkel folyamatosan jönnek új pid-ek is
itt egy kis összehasonlítás az ősrégi elavult elm327 és stn1110 között: [link]
arról nem is beszélve hogy van benne túlfesz védelem és tud alvó módot vagyis automatikusan lekapcsol ha nincs használatban így az akkut sem szívja, az olcsó szirszar kínai ketyerékről ez nem mondható el
én még ilyen vgate feliratú szemetet vettem tavaly [link] mondom hátha jó lesz de miután 3 (2001-2005) közötti gyártású obd2-es kocsival is próbáltam és egyiket sem ismerte fel instant kettétörtem és repült a kukába, utána beruháztam inkább egy obdlink sx-re
nemnagyon ajánlott ezeken az adaptereken spórolni mert ha pl egy olyat fogsz ki amiben egy balszerencsés helyen van zárlat (elég megnézni az összes ilyen ócska adapter áramkörén a cinezés minőségét, sok helyen egy rakás cinpaca és a lábak is néhol egy hajszál híján nem érnek össze) akkor simán kisütöd vele az ecu-t -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan ember aki nagyon ért a BMW programozáshoz, kódoláshoz?
Leginkább az Icom szoftverre gondolok. -
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
2001-es Opel Corsa C-hez milyen adapter az ajánlott?
Elsősorban a fordulatszám, sebesség, üzemanyagszint, fogyasztás, gáz- és fékpedál állás, levegőhőmérsékletek és hasonló adatok érdekelnek, de nem gond ha a hibakódokat is olvassa.Androidos telefonnal használnám, BT kapcsolattal.
Minél olcsóbban szeretném megúszni, mondjuk pár ezer forintért ebayről.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
orwi
tag
Hali.Szerintetek Opel Astra F 2000 évjáratú autóhoz milyen interfész lenne jó ami androidos alkalmazással is működne??
-
Eclips21
őstag
á kösz nem kell, ez egy 1200forintos ebayes cucc volt, mondjuk nem ertem miert nem csatlakozik a honda civic 2008 as ecu-hoz vagy ha epp racsatlakozik akkor 10 masotpercig kiirja a fordulatot vagy addig se es ennyi semmit nem kommunikal. Lehet mas autoba kene betenni. Ki milyen autoba hasznalja azt az olcso kinai ELM-t belerakom megnezem ha tudom abban is.
-
Eclips21
őstag
Meg jött a kínai cucc. Hát persze, hogy nem jó.
Van hogy működik fél percig, de amúgy halott
-
petristi
csendes tag
Sziasztok
az autocom.delphi.stb.... még vagy öt néven árult clone interface birtoklása is bűncselekmény és az eredeti ára 500-700k plussz évente a frissítésért 200-300k
Az ebay-on lehet venni felirat nélküli eszközt 30k körül és ha elég leleményesek vagytok a wurth diagnosztikai szoftverével tudjátok használni az nem egy ki crackelt gagyi soft és az 5.03 és a 4.15 letölthető magyarul -
Jabby
őstag
Az OBD Connector app szerint a kormánykerék alatt, a pedálok fölött keresd.
-
Ba.G
aktív tag
Apropó: tudja valaki, hogy a régi Swift 2002-es (már kék környezetvédelmi matricás) utolsó szériájában van ODB2, és ha igen, hol?
-
Eclips21
őstag
Hali,
Ezek az olcsó 1200forintos ebay-es adapterek mennyire használhatók a Torque Pro-val? Van valakinek tapasztalata vele?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Kell vennem egy OBDII hosszabbító kábelt.
Olyat találtam, amelyiken nem párhuzamos a bekötés (4+5 --> 4+6), ettől még megfelelő lesz? Nem vágja haza sem az interfacet, sem az ECU-t?Ez a leírás van róla:
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Milyen adaptert tudnátok ajánlani kb 60eFt-ig, ami biztosan ismeri a 2000 utáni Audikat, de azért univerzális? Kábeles és bluetoothos is érdekel, de ha bluetoothos is, laptoppal menjen. Előre is köszi a segítséget!
Üdv, István
-
Bobirobi
újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, és teljesen láma a témában, ezért szeretnék segítséget kérni tőletek.
Suzuki Ignis (1.3 16v 2004 benzin) típusú gépjárművemhez szeretnék egy olyan eszközt beszerezni, amivel olvashatnám s esetlegesen törölhetném a felmerülő problémákat, hibákat. Tekintettel arra, hogy nem ebből élek, nem ilyen területen dolgozom, valami költséghatékony megoldás érdekelne, ugyanakkor szeretnék biztosra is menni.
Találtam például egy ilyet, de nem tudom hogy merjem-e.Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Üdvözlettel: Robert -
csizi69
újonc
Üdv. 2003 Cherokee 2.8 crd több progival is csatlakozik elm 327-tel de csak a fordulatszámot mutatja élő adatba. Ez interfész vagy ecu hiba? Valakinek valami ötlete?
-
laca71
aktív tag
válasz
konigjanos #246 üzenetére
Szia !
Ment PÜ.
Érdekelne setleg a kütyü..Laca
-
xigris
őstag
sziasztok! tcs cdp interfészem van ha valakit érdekel.
-
MR!!
aktív tag
válasz
konigjanos #250 üzenetére
Az összes opciót (gyorsabb kommunikáció, Disable ELM327 auto timing, MPG, fuel sensor hide unsupported, BOD áthidalási alternatívák stb stb ) kipróbálva se működött.
OBD DroidScan-nal se működött
Viszont visszavették a boltba és adtak még 1.000 Ft-ot , az euro árfolyam változása miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kicsit ugorva az ígéretemmel ellentétben, bemutatok néhány adaptert és a hozzájuk való programot.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest